Οι Κύπριες που ξεχώρισαν στην 3η audition του #GNTMgr! Αποθεώθηκε η trans Έβελυν

Τα τέσσερα κορίτσια της Κύπρου που διαγωνίστηκαν: Η 18χρονη από τη Λάρνακα που έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό, η σωσίας της Kendall Jenner, η Ουκρανή που μεγάλωσε στο νησί μας και η Έβελυν, η πρώτη Κύπρια trans ever στο #GNTMgr και η ευκαιρία που της έδωσε ο πατέρας της για να είναι πραγματικά ευτυχισμένη και ο εαυτός της - Έγινε ο χαμός με τη Σοφία Χατζήπαντελή και την typical κυπριακή ομορφιά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η audition της Κάτιας από την Ουκρανία αλλά μένει στην Κύπρο

Κατάγεται από την Ουκρανία αλλά μένει στην Κύπρο πήγε στον διαγωνισμό για να βοηθήσει τους δικούς της φτάνοντας στον τελικό.

Οι τελευταίοι μήνες για την Κάτια είναι πολύ δύσκολοι μιας και δουλεύει ασταμάτητα στην Κύπρο και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η 29χρονη ο ξάδερφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και απώτερος σκοπός της είναι να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Aυτή η προσπάθεια που κάνει σε συνδυασμό με την ομορφιά, αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της έκαναν την κριτική επιτροπή να πουν τέσσερις φορές ναι και να την περάσουν στην επόμενη φάση.

Η Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

«Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Είσαι ψυχή, εισαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις», είπε η Βίκυ Καγιά.

Η παίκτρια δεν δίστασε να πει επίσης ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε κατάθλιψη.

 

 

 

Η audition της Άρτεμις Καραβουσιάνη

Η Άρτεμις Καραβουσιάνη δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στην τηλεόραση καθώς την έχουμε ξαναδεί σε άλλο ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, η 62χρονη πρώην αεροσυνοδός είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks.

Και φυσικά δεν το θυμηθήκαμε μόνο εμείς αλλά και οι τουιτεράδες που με το που ξεκινάει το ριάλιτι μοντέλων, πιάνουν το κινητό στο χέρι και ξεκινούν να σχολιάζουν!

Η κυρία Άρτεμις κατάγεται από το Πήλιο και μόλις στα 42 της χρόνια βγήκε στη σύνταξη. Ήταν αεροσυνοδός στην Ολυμπιακή Αεροπορία και μετά τη συνταξιοδότησή της αποφάσισε να ασχοληθεί με πράγματα που της αρέσουν, όπως το μπαλέτο αλλά και το μποξ.

Σήμερα, η Άρτεμις είναι 62 ετών και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ. Δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5 και με σκέρτσο, αλλά και με χάρη στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή φορώντας το κόκκινο φόρεμά της και κρατώντας την τσάντα της για stylish εμφάνιση.

Η ίδια δεν έκρυψε την επιθυμία της να καταφέρει να μπει στο σπίτι, ενώ όπως είπε αυτό που την προβληματίζει είναι ότι αν συνεχίσει στον διαγωνισμό μπορεί να μην καταφέρει να πάει σε ένα spa που συνηθίζει εδώ και χρόνια με τον σύζυγό της. Το σπα το έχουν προπληρώσει και δεν θέλει να το χάσει!

Αυτή η δήλωση δεν άρεσε στους κριτές, οι οποίοι συμφώνησαν πως δεν πηγαίνει κάποιος σε μια δουλειά και βάζει timeline, αλλά και το γεγονός ότι δεν το έχει πει στον σύζυγό της.

Ωστόσο, η εμφάνισή της με μαγιό εντυπωσίασε τους κριτές, οι οπαίοι με τέσσερα «ναι» έδωσαν την ευκαιρία στην πρώην παίκτρια του My Style Rock να περάσει στο ID Catwalk.

Εκείνη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να μείνει!

 

 

 

Η audition της Γεωργιάνας

Μπορεί να εμφανίστηκε στην οντισιόν την ώρα που οι κριτές έτρωγαν όμως κατάφερε να τους ξετρελάνει!

Ιδίως την Βίκυ Καγιά!

Η 21χρονη Γεωργιάνα από τη Λευκάδα πήγε στις auditions του GNTM 5, επειδή μία φίλη της έκανε την αίτηση συμμετοχής για εκείνη. Και όπως φάνηκε, έκανε πολύ πολύ καλά!

Αν και αρχικά δεν εντυπωσίασε τους κριτές με τη Σοφία Χατζηπαντελή να φεύγει λέγοντας: «Εγώ φεύγω, σήμερα είναι όλες ίδιες».

Μπαίνοντας με μαγιό τους άφησε άφωνους με το κορμί της, αλλά και με το πόσο συγκεντρωμένη ήταν βλέποντας την κριτική επιτροπή να τρώει τυριά, αλλά και τη Σοφία να ποζάρει δίπλα με τον δίσκο στα χέρια.

«Εγώ εσένα θα σε φιλήσω στο στόμα. Είσαι Star», είπε η Βίκυ Καγιά με τον Γιώργο Καράβα να συμπληρώνει: «Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Δεν ξέρω αν είσαι Star, αλλά για να το λέει η Βίκυ, κάτι βλέπει».

Με τρία ναι και δύο όχι, πέρασε στην επόμενη φάση.

 

 

 

Η audition της Ειρήνης από την Λάρνακα

Η Ειρήνη είναι 18 ετών, είναι από την Κύπρο και ασχολείται με τον αθλητισμό αλλά λατρεύει το μόντελινγκ.

Ωστόσο, τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει ένα μεγάλο πένθος, αφού έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό, όπως ανέφερε η ίδια στους κριτές.

Όταν μίλησε για εκείνον στους κριτές δεν άντεξε και λύγισε. Με δάκρυα στα μάτια είπε ότι ο μπαμπάς της ήταν ο πιο μεγάλος της θαυμαστής.

«Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα!», είπε η Ειρήνη.

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό!», της είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Ο πατέρας της Ειρήνης ήταν μόλις 54 ετών και αυτό συγκίνησε τους τέσσερις κριτές.

Τελικά, η 18χρονη πέρασε με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Την έντονη διαφωνία της εξέφρασε η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM για την κριτική που έκαναν ο υπόλοιποι κριτές σε μια Κύπρια παίκτρια.

Η ίδια ανέφερε πως δεν βρήκε κάτι διαφορετικό σε σχέση με άλλες Κύπριες ενώ ο Γιώργος Καράβας κι η Βίκυ Καγιά έλεγαν το αντίθετο. Αυτή η άποψη έκανε την Σοφία Χατζηπαντελή να βγει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να σηκωθεί από τη θέση της και να βγει εκτός πλατό.

Όταν επέστρεψε, συνέχισε σε πιο έντονο ύφος και μάλιστα τα έβαλε με τον Τάσο Σοφρωνίου, φωνάζοντας πως δεν την αφήνει να ολοκληρώσει την πρότασή της και το σκεπτικό της. Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου έφυγαν από τις θέσεις τους ενώ η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να την ηρεμήσει.

 

 

 

Η audition της Δομνίκης Παπαδοπούλου

Η Δομνίκη Παπαδοπούλου δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση καθώς παλιά είχε πάει και στο X Factor.

Με το που μπήκε στο πλατό για την οντισιόν της, οι κριτές αμέσως παρατήρησαν τις μελανιές που είχε στα πόδια της, ζητώντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Η Δομινίκη ξεκαθάρισε ότι είναι λόγω μιας ακρόασης που έκανε στην Θεσσαλονίκη: «Προχθές με κάλεσαν για μία ακρόαση σε ένα θέατρο, που είχα να πάω χρόνια. Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ήταν 15 σκηνοθέτες και μάλιστα ένας από αυτούς ήταν κι ο κ Γιώργος Καπουτζίδης….Μάλιστα με έβαλαν να κάνω ερωτική εξομολόγηση στον Γιώργο Καπουτζίδη, λέγοντας το μονόλογο».

Στη συνέχεια η Δομινίκη επιστράτευσε όλες τις υποκριτικές της ικανότητες κι είπε το μονόλογο μπροστά στους κριτές, αφήνοντάς τους άφωνους,

«Έχω χάσει πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες στη ζωή μου για προσωπικούς λόγους, τώρα θέλω να πάρω τη ρεβάνς», ήταν τα πρώτα λόγια της Δομινίκης που δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 5.

Γεμάτη αυτοπεποίθηση και καλά διαβασμένη η 42χρονη ηθοποιός και μοντέλο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κριτική επιτροπή κάνοντας τη Βίκυ Καγιά να σηκώνεται από τη θέση της και να της δίνει μια αγκαλιά.

Όταν έφτασε η στιγμή για τις πόζες, η Βίκυ Καγιά είπε ενθουσιασμένη: «Σε λατρεύω». Ο Τάσος Σοφρωνίου τόνισε με τη σειρά του: «Πόσο ιδιαίτερο πρόσωπο έχει;».

«Πέρα από το πόσο ιδιαίτερο πρόσωπο έχει, ήρθε εδώ και τα έσπασε. Δε σταυρώσαμε λέξη», πρόσθεσε ο Γιώργος Καράβας.

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε με μαγιό και εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της εντύπωση προξένησαν και κάποιες μελανιές που είχε.

Όπως είπε αυτές έγιναν σε μία ακρόαση που είχε πάει για μια παράσταση, στην οποία σκηνοθέτης ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, στον οποίο κλήθηκε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στο πλαίσιο της ακρόασης.

Εν τέλει πήρε τέσσερα ναι και πέρασε στο ID Catwalk αφού βέβαια εκτέλεσε και έναν μονόλογο.

 

 

 

Η audition της Μύριας Κυριακίδου από την Κύπρο

Η σωσίας της Kendall Jenner πήγε στην audition του GNTM 5 και τους άφησε όλους άφωνους.

Η Μίρια είναι από την Κύπρο, είναι 18 χρόνων, σπουδάζει δημοσιογραφία και δουλεύει ως μοντέλο από τα 10 της και είναι μια κούκλα.

Η ομοιότητά της όμως με το διάσημο μοντέλο προβλημάτισε τους κριτές.

Η Σοφία Χατζηπαντελή τόνισε ότι αν δεν αλλάξει εντελώς το look της δε θα πάρει καμία δουλειά στο μέλλον και η αλλαγή πρέπει να είναι θεαματική.

Η Μύρια τελικά πέρασε με τέσσερα «ναι» και υποσχέθηκε πως είναι διατεθειμένη να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή της ζητηθεί.

 

 

 

Η audition της Έβελυν Κλεάνθους από την Κύπρο

Η Έβελιν από την Κύπρο εμφανίστηκε στις οντισιόν του GNTM και περιέγραψε τις δυσκολίες που βίωσε ως trans.

«Όπως καταλαβαίνετε, είμαι trans γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως trans κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι.

Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου… Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά μου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε» εξομολογήθηκε η Έβελιν.

«Δυστυχώς έχω περάσει πολλά. Πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι δε νιώθω αγόρι ήταν στα 6 μου. Καθόμασταν στον καναπέ και ο μπαμπάς μου με ρώτησε αν αισθάνομαι γυναίκα. Εκείνη την ώρα πραγματικά θόλωσα, έβαλα τα κλάματα εννοείται και πήγα στο δωμάτιο μου. Τυλίχτηκα με μία κουνουπιέρα και είπε θεέ μου κάνε με κορίτσι!», πρόσθεσε.

Οι τέσσερις κριτές ενθουσιάστηκαν μαζί της και δεν το έκρυψαν. 

Τελικά, πέρασε με τέσσερα «ναι» και πανηγύρισε! 

 

 

Αυτό είναι το αγαπημένο κορίτσι της Βίκυς Καγιά! 

Η σωσίας της Candice Swanepoel, Άντζελα είναι 24 ετών και σπουδάζει λογιστική! Είχε ξαναδοκιμάσει την τύχη της στο περσινό GNTM αλλά είχε κοπεί εξαιτίας ενός τραυματισμού που είχε στη μέση της. 

Οι κριτές όταν την είδαν ενθουσιάστηκαν. «Είσαι μέχρι στιγμής το αγαπημένο μου κορίτσι!» της είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 5

Ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησε και της είπε ότι είναι ένα μοντέλο του παρελθόντος. Με αυτό δε συμφώνησε ούτε ο Γιώργος Καράβας, ούτε ο Τάσος Σοφρωνίου. Έτσι, η Άντζελα πέρασε με τρία «ναι» στην επόμενη φάση!

 

 

 

Θα καταφέρει "η πιο ωραία στην Ελλάδα" να περάσει στην επόμενη φάση;

Είναι 26 χρόνων και τα τελευταία 8 χρόνια ασχολείται επαγγελματικό με το μόντελινγκ. ‘Εκανε ένα μικρό break για να τελειώσει τις σπουδές της και πλέον έχει επιστρέψει δριμύτερη στις πασαρέλες.

Αποφάσισε λοιπόν να δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM 5, αλλά με τα όχι της Βίκυς Καγιά και της Σοφίας Χατζηπαντελή δεν καταφερε να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ομορφιάς.

 

 

 

Θα καταφέρει η Αλεξία να περάσει στην επόμενη φάση

Η Αλεξία είναι 25 ετών και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην audition του GNTM για να κυνηγήσει το όνειρό της για δεύτερη φορά.

Το plus size model είχε ξαναπάει στο GNTM 2 και είχε φτάσει μέχρι τα bootcamps. Δουλεύει 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και άνοιξε το δικό της plus size πρακτορείο! 

 

 

 

To trailer 4ου επεισοδίου - Τρίτη 27.9.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες