Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή από την μόδα, ξεπερνά το 1,5 εκ. £ τον χρόνο

  27/09/2022 08:59
Η περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή από την μόδα, ξεπερνά το 1,5 εκ. £ τον χρόνο

Η περιουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή από την μόδα, ξεπερνά το 1,5 εκ. £ τον χρόνο

  27/09/2022 08:59

Οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή στο #GNTMgr είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, τόσο για τον εκρηκτικός της χαρακτήρα, όσο και για τα πυκνά φρύδια της. Το μοντέλο μετά από κάστινγκ επιλέχθηκε για την θέση, special guest κριτή και την απολαμβάνουμε στην κριτική επιτροπή αλλά μόνο για τις διαδικασίες των auditions.

Περισσότερα αποκάλυψε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο #Πρωινό, έχοντας όλο το ρεπορτάζ για τις οικονομικές απολαβές του μοντέλου αλλά και την περιουσία της στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κατέφτασε στην Αθήνα, την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Όσο για τους λόγους που στα επόμενα επεισόδια η Σοφία Χατζηπαντελή αποχωρεί από το GNTM οι πληροφορίες ανέφεραν πως οι απολαβές της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ισάξιες ή και λίγο μεγαλύτερες από αυτές της Βίκυς Καγιά.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι guest κριτής ίσως αυτό να συμβαίνει γιατί η παραγωγή δεν ήθελε να δώσει και τόσα χρήματα, όπως αποκάλυψε το #Πρωινό του ANT1.

Πάντως τα λεφτά της τα έβγαλε και με το παραπάνω, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη που προκαλεί το ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι! Είναι γεγονός ότι το #GNTMgr είναι One woman show! Sophia’s show!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας