Ο δαχτυλοδεικτούμενος... του #GNTMgr το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Givenchy

 

 

 

Μπορεί να έφτασε μέχρι το bootcamp του #GNTMgr, όμως ο Άνταμ Χαλίλ έλαμψε και πλέον πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του οίκου #Givenchy. Η Ζενεβιέβ αποδείχτηκε εξαιρετικά οξυδερκής, καθώς η πρόβλεψή της άργησε μόλις 8 μήνες. Και εν μέσω κορωνοϊού... Μετά τα βιντεοκλίπ με Φουρέιρα και Γαρμπή το show σε Mad Walk και Mad VMA σε καμπάνια του οίκου #Givenchy! Το να είσαι διαφορετικός από τους άλλους, είναι δύναμη και επιτυχία!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το όνειρο της διεθνούς καριέρας ταλανίζει σχεδόν όλους τους Έλληνες καλλιτέχνες εδώ και δεκαετίες. Το πέτυχαν λίγοι πατριώτες μας σε ικανοποιητικό βαθμό με μεγάλο κόπο και πολλή προσπάθεια. Να όμως που ένα 17χρονο παιδί δείχνει να καταφέρνει σχεδόν άκοπα την παγκόσμια αναγνώριση, τουλάχιστον για την ώρα. 

Από τα στούντιο του GNTM μέχρι το Παρίσι, για τον Άνταμ Χαλίλ δεν ήταν μακρύς ο δρόμος. Ο Άνταμ ήταν ειδική κατηγορία υποψηφίου στον προηγούμενο κύκλο του Greece Next Top Model. Έδωσε τη μάχη με το τέρας της οντισιόν και τα περιστασιακά του χλευασμού.

Τελικά πέρασε στην πρώτη φάση με τέσσερα ναι, ενώ στη συνέχεια τυπικά αποκλείστηκε, με τη Ζενεβιέβ, συγκινημένη, να του λέει (όπως και στον έτερο performer Αλέξανδρο) ότι είναι έτοιμος να φύγει για Βερολίνο ή Λονδίνο και να κατακτήσει τις πασαρέλες και ότι δεν είχε θέση στο GNTM λόγω υψηλού επιπέδου. Τελικά η Ζενεβιέβ αποδείχτηκε εξαιρετικά οξυδερκής, καθώς η πρόβλεψή της άργησε μόλις 8 μήνες. Και εν μέσω κορωνοϊού...

 

Στον αντίποδα άλλων συμπαικτών του που προχώρησαν στον διαγωνισμό, ο «κομμένος» Άνταμ βρήκε ήδη θέση στο παγκόσμιο στερέωμα του μόντελινγκ. Πρωταγωνιστώντας σε διαφήμιση του αρώματος του οίκου Irresistible είναι ακαταμάχητος. 

Ο Άνταμ είναι μόλις 17 χρονών, και έχει καταγωγή από Ελλάδα, Πολωνία και Αίγυπτο. Έχει πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο και πολύ ιδιαίτερο σώμα. Είναι πολύ αδύνατος και πολύ ψηλός (1.93). Μελετά σε βάθος την ιστορία της μόδας, λατρεύει το περπάτημα της Ναόμι Κάμπελ και το voguing το οποίο κατέχει σε βάθος, γεγονός που φαίνεται και στις πόζες του στην καμπάνια του Givenchy. 

Αφού πριν κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε video clip και να εμφανιστεί σε Mad Walk και Mad VMA

 

«Βρέθηκα στο Παρίσι για τον οίκο Givenchy χωρίς να το καταλάβω και ένιωσα σαν την Σάρα Τζεσικα Πάρκερ στο Sex and the City!», είπε. «Πίστευα ότι αδικήθηκα, αλλά με δικαίωσε ο κόσμος και οι άνθρωποι που πιστεύουν σε μένα. Αν είχα περάσει στο GNTM, μπορεί να με έβγαζε άλλού και νιώθω ότι θα καιγόμουν».

 

 

Η μητέρα του Άνταμ είναι από την Πολωνία, ενώ ο πατέρας του από την Αίγυπτο. Οι δύο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στην Ελλάδα, καθώς είχαν έρθει στη χώρα για να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη.

«Μικρός φορούσα τα ρούχα της αδερφής μου και χόρευα, με βοήθησε να αγαπήσω το σώμα μου. Όταν μπήκα στο δημοτικό έπρεπε να καταπνίξω την περσόνα που είχα από μικρο παιδί».

Στην εφηβεία του εξομολογήθηκε πως έκανε τη μεγάλη επανάσταση: «Ήταν μία δύσκολη ηλικία τα χρόνια του Γυμνασίου και του Λυκείου, ήμουν δαχτυλοδεικτούμενος, ειδικά στο Λύκειο… Άρχισα να χάνω φίλους, κλείστηκα πολύ στον εαυτό μου και είπα “μία φορά ζω στο σώμα μου, δεν ζω τη ζωή κάποιου άλλου”», αποκάλυψε ο Άνταμ Χαλίλ στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

 

 

 

 

Δες την φωτογράφιση της καμπάνιας

  

  

  

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!
Στέλιος Κουδουνάρης: «Μου λείπει πολύ η Σοφία Χατζηπαντελή, ήταν σαν τη μικρή μου αδελφή»
Το καλοκαίρι έρχεται: BE ON time! Η νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2024 της United Colors of Benetton