Ο Σάκης και η Xριστίνα ξέσπασαν σε λυγμούς, εξομολογείται ο γιατρός τους

 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αφού στον κόσμο ήρθαν τα δυο δίδυμα κοριτσάκια τους. Για το ευτυχές αυτό γεγονός, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εμφανίστηκε ο Μηνάς Μαστρομηνάς, ο γυναικολόγος που ανέλαβε να φέρει με ασφάλεια στον κόσμο τα δίδυμα της Χριστίνας Μπόμπα. - Σύσσωμη η showbiz τους εύχεται για τη γέννηση των διδύμων

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα μωράκια, όπως είπε, χαίρουν άκρας υγείας και ζυγίζουν περίπου στα 3 κιλά.

 

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα πετάνε στον έβδομο ουρανό και συνεχώς ξεσπούν σε κλάματα χαράς για τα υπέροχα δώρα που ήρθαν στη ζωή τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby Boom! Έγιναν γονείς για πρώτη φορά Τανιμανίδης και Μπόμπα

 

Ο αδερφός του παρουσιαστή, γυναικολόγος Παναγιώτης Τανιμανίδης ήταν στον τοκετό: «Πήγαν όλα τέλεια. Η Χριστίνα ήταν υποδειγματική έγκυος, ήταν πολύ συνεργάσιμη. Έγινε με καισαρική προγραμματισμένη μαζί με τον αδερφό του Σάκη, τον Πάνο Τανιμανίδη. Είναι τρία κιλά το καθένα. Θέλω να αναφερθώ σε μία εικόνα που θα κρατώ για πάντα. Ο Σάκης έχει ανοίξει μία τεράστια αγκαλιά κι είναι μέσα η Χριστίνα και οι κορούλες τους μέσα και τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης ξεσπούν σε λυγμούς ευτυχίας. Αυτή είναι η επιτομή της ευτυχίας» ανέφερε ο γιατρός του ζευγαριού.

 

O πατέρας του, ο κ. Στέφανος Τανιμανίδης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του: «ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ.

ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ τις νεες «ΖΩΕΣ» που έφερες στον κόσμο. Η χαρά που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ.

Ο Πανάγαθος Θεός να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του».

 

Από την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τη γέννηση των κοριτσιών του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου κρατά αγκαλιά τα δίδυμα μωρά του, δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές! 

Η ανάρτηση έχει πλημμυρίσει με ευχές από τους επώνυμους φίλους τους αλλά και από πολλούς πρώην Survivors! Ανάμεσα στους celebrities που ευχήθηκαν στο ζευγάρι ήταν η Δούκισσα Νομικού, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Κατερίνα Καινούργιου, η Βασιλική Μιλλούση, η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Φουρέιρα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Μάνος Γαβράς και άλλοι πολλοί.

 

 

  

  

  

  

  

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»