«Φοβήθηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει τη σχέση μου με τον Κόρο»

 

 

Η «Φιλιώ» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», Ελένη Χαμπέρη, έπιασε φτυαράκι για θάψιμο στα χέρια, μουλωχτά μουλωχτά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Tις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Ελένη Χαμπέρη σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Love it». Η νεαρή κοπέλα που κατάφερε να φτάσει στην τελική εξάδα, αποκάλυψε πως πολλές φορές είχε αγχωθεί μη τυχόν και ο σύντροφός της παρεξηγήσει τη σχέση που είχε αναπτύξει μέσα στο παιχνίδι με τον Κόρο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Δε μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκαν. Η Μαριαλένα σίγουρα χάρηκε που έμεινε η μόνη γυναίκα. Ο Σάκης σίγουρα χάρηκε που “κέρδισε”. Με τον Κόρο επειδή ήμασταν στα ίδια χρώματα μας έλεγαν όλοι ότι ταιριάζουμε, πραγματικά όμως ήμασταν μόνο φίλοι. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει εκείνη τη μέρα.

Το σκέφτηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει κάτι αλλά είχε πάρει θέση και είχα πει ότι δε τρέχει κάτι και ότι ο Κόρο είναι μόνο φίλος μου. Ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί για κάτι ο σύντροφός μου. Όταν του είπα ότι θα μπω στο Survivor δε το πίστευε, υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα τον στεναχώρησε» είπε η Ελένη Χαμπέρη.

Όσο για τη σχέση της με την Καρολίνα Καλύβα αλλά και το πως άλλαξε η γνώμη της για τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη μετά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης είπε:

«Με την Καρολίνα κάναμε παρέα. Δεν ήμασταν όμως κολλητές. Υπήρξε ένα διάστημα που είχαμε εντάσεις ανάμεσά μας ειδικά όταν ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες. Τα παιδιά μου έλεγαν ότι ίσως νιώθει να απειλείται… Όταν έχανε στεναχωριόταν πάρα πολύ. Δε ξέρω αν την ενοχλούσε μόνο ότι έχανε από μένα…

Πριν γνωρίσω τον Τζέιμς και τον Νίκο δε τους συμπαθούσα, όταν μπήκα στο παιχνίδι και τους γνώρισα κατάλαβα τι πραγματικά είναι και άλλαξα γνώμη. Με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Με είχαν ανεβάσει. Η αγωνιστική μου άνοδος οφείλεται στα παιδιά. Ο Τζέιμς μου έλεγε ότι με θεωρεί από τους καλύτερους εκεί μέσα. Μου είχαν δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση, πριν μπω να παίξω μου έλεγαν “Ελενάρα το χεις”. Στην κόκκινη ομάδα υπήρχε η Καρολίνα που θεωρούνταν τοπ αγωνιστικά και όλοι ανέβαζαν εκείνη δεν έβλεπαν κάτι σε εμένα» είπε.

 

Για την ψήφο που πήρε από τον Σάκη Κατσούλη και τη στρατηγική που είχε εκείνος: «Ο Σάκης σίγουρα με ψήφισε επιτηδευμένα. Θυμάμαι τότε με τη Νικόλ, πριν την ψηφίσει, είχε κάνει συζήτηση στον Ηλία, ότι η Νικόλ ήταν πολύ έντονη στον πάγκο και στήριζε τον Ηλία. Μόλις είπε το ίδιο για μένα, λέω “όπα” η ιστορία επαναλαμβάνεται, κάτι μου θυμίζει αυτό.

Ο Σάκης θεωρούσε ότι η Νικόλ ήταν πιο αδύναμη τηλεοπτικά. Και με την Καρολίνα δεν του είχε κάτσει καλά, γιατί ήθελε να δώσει εμένα, απλά επειδή είχε πει ότι ψηφίζει αγωνιστικά, δεν με ψήφισε γιατί εγώ είχα φτάσει να είμαι μαζί του στην ατομική ασυλία. 

Ο Σάκης ήθελε να μαλώσω εγώ με την Καρολίνα, γι’ αυτό το συνέχισε, και με κατηγορούσε ότι τα μεταφέρω διαφορετικά. Το έκανε ξεκάθαρα για να με ρίξει, να με υποτιμήσει, να πει ότι δεν μιλάω… Ήταν πάρα πολλές οι φορές που προσπαθούσα να μιλήσω και είχα άλλες φωνές από πάνω να με καλύπτουν».

Για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν ξέρω αν ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι μαζί. Όσες φορές τους ρωτούσαμε μας έλεγαν “όχι, δεν είμαστε”. Παρ’ όλα αυτά οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι μαζί. Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί όταν θα βγουν από το παιχνίδι. Ίσως να ξέρουν ότι το ζευγάρι πουλάει, οπότε μπορεί να το κάνουν και γι’ αυτό.

Και από τους δύο υπάρχουν συναισθήματα, αλλά δεν ξέρω αν είναι ερωτικά αυτά τα συναισθήματα. Πιστεύω ότι ο ένας εκμεταλλεύεται τον άλλον, ότι ο ένας βάζει λόγια στον άλλον, ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Για μένα ο ένας καθοδηγεί και προστατεύει τον άλλον». 

Για τη θέση του Σάκη Κατσούλη ότι δεν είχε δει το Survivor πριν μπει στο παιχνίδι: «Δεν πιστεύω για κανέναν λόγο ότι ο Σάκης δεν είχε το Survivor. Είναι ένα ψέμα, απλά δεν ήθελε να δείξει ότι είναι διαβασμένος και μπορεί να κινηθεί στρατηγικά. Ο Σάκης είναι διαφορετικός μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Έχει τύχει να μου κάνει επίθεση στο συμβούλιο και μετά να λέει “γιατί το κάνω αυτό, αφού έχω έρθει εδώ για τα αγωνιστικά».

Θεωρώ ότι και ο Σάκης και η Μαριαλένα παίζουν στρατηγικά. Όταν ήμασταν στη μπλε ομάδα την είχα στηρίξει πολλές φορές, αλλά μετά είδα μια άλλη Μαριαλένα απέναντί μου. Έδειξε ότι δεν εκτίμησε τίποτα από αυτά που έκανα και για μένα έπεσε πολύ χαμηλά. Η Μαριαλένα το έχει χειριστεί πολύ λάθος. Το γεγονός ότι μπήκε ο Σάκης και έκανε πέρα την παρέα της που είχαν περάσει μαζί δύο μήνες με πολλές δυσκολίες, δείχνει ότι είναι θύμα».

Πώς θα χαρακτήριζε τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη; «Η Μαριαλένα είναι δυναμική και διπρόσωπη γιατί έχει πει σε μένα πράγματα γι’ άλλο άτομο και στο άλλο άτομο έμαθα ότι έλεγε πράγματα για εμένα. Ο Σάκης είναι επίσης δυναμικός αλλά και πολύ χειριστικός».

Για την παρομοίωση με τη «Φιλιώ» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»: «Δεν ξέρω γιατί η Μαριαλένα με παρομοίωσε με τη “Φιλιώ” από το Κωνσταντίνου και Ελένης, εγώ δεν έβαζα λόγια στα παιδιά για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Απλά γελάω».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»