Το υπερθέαμα Lady Gaga, η κομψή JLo, & η πανάκριβη εμφάνιση της Melania Trump!

 

Τι φόρεσαν στην ορκωμοσία του Joe Biden, η πρώτη κυρία Dr.Jill, η αντιπρόεδρος Kamala Harris και η Michelle Obama!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ήταν κάποτε ο νεότερος γερουσιαστής των ΗΠΑ. Είχε μάλιστα πρωτοστατήσει στην επιβολή εμπάργκο κατά της Τουρκίας για την εισβολή της στην Κύπρο και κυρίως για τον Δεύτερο Αττίλα. Μετά από πολλές δεκαετίες και αφού θήτευσε ως Αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζο Μπάιντεν αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ αφού κέρδισε τις πρόσφατες προεδρικές εκλογές και απέτρεψε έτσι την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Ουάσιγκτον παρακολουθήσαμε χθες από τις έξι το απόγευμα μέχρι και αργά το βράδυ όλα τα στάδια της τελετή παραλαβής του Λευκού Οίκου. Από την ορκωμοσία του Προέδρου και της Αντιπροέδρου, Kamala Harris, μέχρι τις ζωντανές ερμηνείες των Lady Gaga, Jennifer Lopez, Demi Lovato, Katy Perry και πολλά άλλων αλλά και το κοκτέιλ πάρτι μέσα στον Λευκό Οίκο και την εντυπωσιακή τελετή με τα πυροτεχνήματα που ολοκλήρωσε με τον πιο λαμπερό τρόπο αυτήν τη μεγάλη βραδιά.

Η σούπερ σταρ έκανε μια εμφάνιση αντάξια της φήμης της ως fashion icon, φορώντας μια μακριά τουαλέτα Schiaparelli μαύρη στο επάνω μέρος και με μια πλούσια κόκκινη φούστα και μαύρα δερμάτινα γάντια.  Είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε κοτσίδες ανάμεσα στις οποίες είχε πλεγμένη μια μαύρη κορδέλα.

H Jennifer Lopez ήταν ντυμένη στα λευκά, με το μακρύ κομψό παλτό της να ξεχωρίσει, όπως και οι πέρλες που είχε επιλέξει για να ολοκληρώσει το chic σύνολό της. Μέσα από το σικ παλτό της διακρίνεται μια sequin παντελόνα κι ένα λευκό πουκάμισο με βολάν. Το λευκό χρώμα που επέλεξε για το looks, το οποίο έχει την υπογραφή Chanel, που συνδέεται άμεσα με το κίνημα των Σουφραζετών και επιλέγουν συχνά οι Αμερικανίδες πολιτικοί στις εμφανίσεις τους.

​​​Η Katy Perry με σύνολο Thom Browne

Τo μυστικό για το ποιος σχεδιαστής θα ντύσει την Jill Biden, για την ορκωμοσία του συζύγου της αποκαλύφθηκε. H Dr.Jill Biden επέλεξε να εμφανιστεί με ένα σύνολο από παλτό και φόρεμα σε μπλε χρώμα που ανήκει στο ανεξάρτητο αμερικάνικο brand Markarian της Alexandra O'Neill.  «Το μπλε συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την αυτοπεποίθηση και την σταθερότητα» σχολίασε το brand σε ανάρτησή του στα social media.

​H Kamala Harris με σύνολο Christopher John Rogers. Από τη άλλη, η αντιπρόεδρος Kamala Harris έκανε μία επιλογή σε σύνολο από παλτό και φόρεμα σε μοβ χρώμα. Το δικό της look έχει την υπογραφή δυο Αφροαμερικανών σχεδιαστών του Christopher John Rogers και του Sergio Hudson.

Για την τελευταία φορά που την είδαμε ως Πρώτη Κυρία επέλεξε midi Dolce & Gabbana μαύρο φόρεμα, ένα κομψό crop topped σακάκι Chanel που συνδύασε με σκούρα γυαλιά και μαύρες γόβες Christian Louboutin.

Αυτό που κέντρισε στο σύνολό της, ήταν μαύρη κροκό Hermes Birkin τσάντα της, η αξία της οποίας εκτιμάται κοντά στις 80.000 ευρώ.

​H Michelle Obama με σύνολο Sergio Hudson. Ως πρώην Πρώτη Κυρία συνόδευσε τον σύζυγό της, πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α, Barrack Obama, στην τελετή ορκωμοσίας, και για την περίσταση επένδυσε σ΄ένα ultra chic μονοχρωματικό σύνολο από ζιβάγκο, ψηλόμεση παντελόνα και μάξι παλτό όλα σε αποχρώσεις του μοβ. To look της ολοκλήρωσε με ζώνη με χρυσή αγκράφα, δερμάτινα γάντια και μάσκα προστασίας προσώπου σε μαύρο χρώμα.

​Το διαδικτυακό σόου της ορκωμοσίας Μπάιντεν

 

ΔIAΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!