Σφαγή στο συμβούλιο! Δεν έφυγε ούτε η Ανθή, ούτε ο Περικλής από το #SurvivorGR!

 

Ανατροπές σε όλα τα επίπεδα στο #SurvivorGR! Αποχώρησε αδίκως η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Ομηρικός καυγάς για τον  θυμωμένο Τριαντάφυλλο, τον είρωνα και αλαζόνα Τζέιμς και την Ελευθερία Ελευθερίου! «Μίλησε σε μένα για ηθική» Απασφάλισε με τον γνωστό εριστικό του τρόπο ο Περικλής Κονδυλάτος! «Ο ένας διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος σαλτιμπάγκος» Του «Κουτρούλη ο γάμος»!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Σε παιχνίδι των ανατροπών μετατράπηκε σήμερα το Survivor 4. Ανατροπές στο στίβο μάχης, ανατροπές στις σχέσεις των παικτών, ανατροπές και στην ψηφοφορία.

Επίσης φάνηκε πως όταν το στομάχι είναι γεμάτο αγωνίζεσαι διαφορετικά. Πριν φτάσουμε όμως στο τι συνέβη στο στίβο μάχης και στο συμβούλιο, στην παραλία των μπλε συνέχιζαν την κουβέντα και τα παράπονα για τις προμήθειες και τον ντόρο που δημιούργησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως  όταν ήμασταν στο συμβούλιο αναφέρθηκε από τη δική μας πλευρά ότι οι προμήθειες που μας έφεραν τα παιδιά, όπως είχαμε ζητήσει, δεν ήταν αυτές που είχαμε πει. Γενικά ένα μπέρδεμα κούπα, κούπα, κου πε πε! Θεωρώ ότι δεν έχει τόση μεγάλη σημασία αν είναι 12 ή 29 οι κουτάλες, δεν θα έπρεπε και να σταθούμε εκεί, όσο είναι το ηθικό ζήτημα της υπόθεσης. Τα παιδιά μέχρι και σήμερα δεν έχουν ζητήσει ένα συγνώμη και αυτό κρίνει τη δική τους ανθρώπινη πλευρά».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τρεις κοπέλες των Μπλε. Άννα Μαρία Βέλλη, Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα και Μαριλένα.

 

Στην άλλη παραλία, αυτή των κόκκινων, από τη μια οι δυο προτεινόμενοι προς αποχώρηση Ανθη Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος αναζητούσαν ποιος υποκίνησε το….μαύρισμα τους στην ψηφοφορία.

O σχεδιαστής κοσμημάτων εξέφρασε με τον γνωστό εριστικό του τρόπο, την άποψη που έχει για τους δύο συμπαίκτες του τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη στην παραλία όσο και στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που έχω ζήσει αυτό το ανθρωποειδές έναν μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος. «Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει».

Μάλιστα, ο παίκτης του Survivor πρόσθεσε με νόημα στη συνέχεια πως «κουράστηκα να μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να γυρίσω σε μια πραγματικότητα που θα έχω να κάνω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και είναι υγιείς. Που δεν είναι διψασμένες κατίνες για εξουσία».

Από την άλλη Κοψιδάς, Τριαντάφυλλος, Ασημακόπουλος και Κόρομι ξαναμετρούσαν τις κούπες φακής και ρυζιού και απορούσαν με τις μονάδες μέτρησης της αντίπαλης ομάδας. Πάντως αποδείχθηκε ότι μια κούπα χωράει 19 κουταλιές φακές και όχι 29.

Πριν οι κόκκινοι συναντηθούν με τους μπλε στο στιβο μάχης ο Κόρομι φρόντισε να ταΐσει καλά τη νέα του ομάδα, καθώς η ψαριά ήταν καλή, τα στομάχια γέμισαν και η ψυχολογία ανέβηκε στα ύψη.

Το έπαθλο ήταν φαγητό (μπαγκέτες με φυστικοβούτυρο) και παρότι χορτασμένοι οι κόκκινοι μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με 6-1.

Ωστόσο οι πρώην Μαχητές δεν έχουν μάθει να τα παρατάνε. Συγκεντρώθηκαν και κατάφεραν να πάνε το ματς στα ίσια και στο 6-6.

Το ματς έγινε ντέρμπι. Το άγχος της ήττας επέστρεψε στους κόκκινους και οι μπλε το εκμεταλλεύτηκαν κάνοντας την ανατροπή για το 9-7. Την μεγάλη ανατροπή ολοκλήρωσε η Μαριλένα κόντρα στη Σοφία για το τελικό 10-7 των μπλε επί των κόκκινων. Η ήττα των κόκκινων, που ήταν η 3η συνεχόμενη, φάνηκε πως τους πλήγωσε με τον τρόπο που ήρθε, ενώ υπήρξε και ένταση μεταξύ του θυμωμένου Τριαντάφυλλου και του είρωνα και αλαζόνα Τζειμς.

Η ένταση μεταξύ των δυο ομάδων ανέβηκε επικίνδυνα στο συμβούλιο, με τον Τριαντάφυλλο να ξεσπάει με ορισμένους αντίπαλους αλλά και πρώην συμπαίκτες, όπως την Ελευθερία Ελευθερίου για την οποία αποκάλυψε τα όσα του ελεγε για την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει «τι είναι αυτή η Κάτια;», «αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ». Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος με την πρώην συμπαίκτρια του να ξεσπάει σε γέλια αρνούμενη τα όσα σχόλια δέχθηκε. Ο Πάνος Καλλίδης, ωστόσο, δεν υποστήριξε τα λεγόμενα του συναδέλφου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Τριαντάφυλλος είπε την αλήθεια για την Ελευθερία! Την έδωσε στεγνά ο Παππάς! Οι προηγούμενες δηλώσεις του Παππά που αποδεικνύουν ότι έχει δίκιο ο Τριαντάφυλλος στο #SurvivorGR

Αμέσως, ο Περικλής Κονδυλάτος έσπευσε να υποστήριξε την πρώην συμπαίκτρια του, Ελευθερία Ελευθερίου κατηγορώντας και ο ίδιος τον Τριαντάφυλλο. «Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει» τόνισε».

«Ο Τζέιμς είπε ότι παίζω στρατηγικά και ούτε καν την ξέρω αυτή τη λέξη, αδελφέ Τζέιμς από την Ρόδο» απάντησε σε όσα σημείωσε και ο Τζέιμς Καφετζής. «Ας φύγω και σήμερα, Τζέιμς, δεν έχω πρόβλημα, εντάξει; Άντε αγόρι μου».

«Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του» συμπλήρωσε ο Τριαντάφυλλος.

Η μεγάλη ανατροπή ωστόσο ήρθε στην ψηφοφορία του κοινού για τους δημοφιλείς παίκτες. Η Ανθή Σαλαγκούδη που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Περικλή Κονδυλάτο συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους των τηλεθεατών και έτσι από…θύμα μετατράπηκε σε θύτη και έβαλε στην θέση της την Ελιζαμπεθ Ελέτσι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο δεύτερος πιο δημοφιλής παίκτης των κόκκινων ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος από τη σειρά του έβγαλε στον….τάκο την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Το κοινό επέλεξε να βγάλει εκτός Survivor 4 την Ελίσαμπεθ Ελέτσι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»