Εφιαλτική η σύλληψη του Μαθιού – Σε σοκ η Βασιλική στο «Σασμό»

#Sasmos: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Το κρητικό bachelor του Μαθιού και το όραμα της Καλλιόπης. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ταραχή. Αυτή είναι η μόνη λέξη για να περιγράψει την αγάπη των τηλεθεατών του «Σασμού» για τον Μαθιό. Και χθές έγινε το πρώτο trend στο Twitter με μία σημαντική του κίνηση αλλά και με μία νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα η οποία πρόδωσε τις εξελίξεις. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο θρίαμβος και το bachelor αλά κρητικά

Πολλοί ανυποψίαστοι τηλεθεατές δεν γνωρίζουν ακόμη ότι το χθεσινό ξέσπασμα του Κώστα και η χειροδικία του στην Άσπα, θα σημάνει την αρχή για αρκετά δυσάρεστα γεγονότα. Ο Μαθιός φυσικά με το που πληροφορήθηκε από την Άσπα την συμπεριφορά του, είχε μία επική σκηνή μαζί του. Το «φοράς παντελόνια εσύ που χτυπάς γυναίκες;» και το γεγονός ότι τον έδιωξε κακήν κακώς από το μαγαζί του, ήταν οι δύο κινήσεις που έκαναν το κοινό στο Twitter να τον αποθεώσει με εκατοντάδες σχόλια. Η κακοποίηση των γυναικών και οι γυναικοκτονίες είναι ένα θέμα που δεν παύει να μας κινητοποιεί και να μας αγγίζει.

 

 

  

  

  

  

 

Η κακοποίηση άλλωστε της Βασιλικής από τον Στεφανή από τα πρώτα επεισόδια της χρονιάς, έκανε πάντα τον Μαθιό να αντιδρά. Η αγαπημένη του έμαθε βέβαια για την υπεράσπιση της Άσπας και τον καμάρωσε δεόντως.

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο συγγραφέας του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης ανέβασε μία φωτογραφία και μέσα σε λίγα λεπτά κυκλοφόρησε σε όλα τα fun club του Μαθιού.

Είναι ο Μαθιός ντυμένος με σαρίκι, από τον πρόγαμο, όπως γράφει στην λεζάντα. Με λίγα λόγια το bachelor του γαμπρού! Ο ίδιος είναι δίπλα στον Αστέρη, αλλά και στον υποτιθέμενο νεκρό πατέρα του. (ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης).

 

 

 

Δεν σταματούν οι ανατροπές στη σειρά.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που κάνει το τηλεοπτικό κοινό να μην «βαριέται» είναι το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι μετατρέπουν με το μαγικό αυτό στοιχείο της μυθοπλασίας τις ευτυχισμένες στιγμές σε «εφιαλτικές» για τους ήρωες μας.

Έτσι λοιπόν εκεί που όλοι περιμένουμε να δούμε τη Βασιλική ευτυχισμένη στο πλευρό του Μαθιού την ημέρα του γάμου τους, έρχεται η σύλληψή του και όλα ανατρέπονται! Πώς θα γίνει;

Η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί.

Ο Μαθιός, μετά τον θάνατο του Αγγέλου, μπήκε στο στόχαστρο της Αστυνομίας σαν το νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες.

Η Αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται, αλλά πολύ περισσότερο η Βασιλική.

Από εκείνη την ημέρα και μετά, αρχίζει ένας αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος. Κάποιοι τον πιστεύουν και βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη.

Κάποιοι, όμως, γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι, πιστεύουν πως έλυσε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.

 

 

Θα βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ;

Η διαδικασία για την ανεύρεση μοσχεύματος συνεχίζεται, ενώ ο Αστέρης έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον Μαθιό και τη Στέλλα, για τη βοήθεια που προσέφεραν στον Καραπάνο.

Ο Πρόδρομος συμφωνεί να συνεργαστεί με την αστυνομία για τη σύλληψη του Καραπάνου, την ώρα που ο Αστέρης πάει να τον βρει στην κρυψώνα του. Ο Κώστας χειροδικεί και πάλι στην Άσπα, προκαλώντας την έκρηξη του Μαθιού, που τον διώχνει από τη δουλειά. Εκείνος, για να τον εκδικηθεί, θα προχωρήσει σε μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες... Ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα, ωστόσο, θα ταράξει τις ισορροπίες....

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα

Στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα

Καθώς η αστυνομία περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό, η αγωνία κορυφώνεται για όλους. Η Βασιλική ρωτά επίμονα τον Μαθιό, ενώ εκείνος και η Καλλιόπη κάνουν μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να γλιτώσουν…

Η Αργυρώ από την άλλη ρισκάρει να πάει τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό, ενώ Μαρίνα και Άγγελος βλέπουν τις ελπίδες για την υγεία της να λιγοστεύουν. Η ζωή της τώρα βρίσκεται στα χέρια της τύχης… που, όμως, αυτή τη φορά είναι μαζί της. Τι θα κάνει ο Αστέρης όταν το μάθει;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»
Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες από την εισβολή, ακόμα και τώρα στις βροντές, κλείνω τα αυτιά μου»
Η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για το επίμαχο βίντεο με τον «γοητευτικό» Ηλία Κασιδιάρη και το #sexykasidiaris
Αυτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον γιατρο - αδελφό του Γιάννη Καλλιάνου
Το μήνυμα όλο νόημα της Έλενας Μαυρίδου μετά τον χωρισμό από τον Δημήτρη Λάλο
Ο Σάββας Γκέντσογλου επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της Αγγελικής Ηλιάδη
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο