Τα χάδια της Μαίης στον Στάθη της Παναγιώταρου έφεραν αντιδράσεις στο Twitter

 

#SurvivorGR: Έξαλλος ο Μαρτίκας με τον Σοϊλέδη: «Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό» - Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για 11η φορά!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα νεύρα του με τον Άρη Σοϊλέδη είχε και σε αυτό το επεισόδιο ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μιλώντας στην κάμερα αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή με πολύ σκληρά λόγια.

«Ο Άρης δεν με βοήθησε γιατί παίζει, όπως ο ίδιος λέει, με τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν ξέρω όμως, Άρη μου, αν ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό. Ζητάω την βοήθεια του κόσμου να κρίνει γιατί έρχομαι σε κόντρα με τους άλλους όταν απαιτώ να σκέφτονται όπως εγώ», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Ενώ λέει πως η Μαίη και ο Τάλα είναι φίλοι του πως δεν έχει το σθένος ή το μικρό ενδιαφέρον να κερδίσουν και αυτοί κάτι, ένα μικρό έπαθλο; Γιατί δεν έρχεσαι να παλέψουμε μαζί, οι δυο μας, με την Σταυρούλα και την Ασημίνα για να κερδίσουμε και μεις κάτι;. Αυτή λοιπόν δεν είναι η νοοτροπία του νικητή, αλλά είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου».

 

 

Τι ήταν να δουν οι τουιτεράδες τα μεταμεσονύχτια χάδια της Μαίης στον σύντροφο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Στάθη Σχίζα; Έγινε χαμός από σχόλια.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν ξαπλωμένοι και εκείνη του έκανε μερικά χάδια που όπως ήταν φυσικό δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητα.

Οι δύο παίκτες ανήκουν στην κόκκινη ομάδα, η οποία για ακόμα μία φορά έχασε ένα σημαντικό έπαθλο στο χθεσινό επεισόδιο και έχασαν το ταξίδι στην Punta Cana και στο διάσημο club Coco Bongo. Έτσι λοιπόν έμειναν στην παραλία και περίμεναν τους αντιπάλους τους να επιστρέψουν. Δεν έλειψαν όμως και τα χάδια όση ώρα ήταν ξαπλωμένοι.

Στο Twitter αμέσως άρχισαν να γράφονται αμέτρητα σχόλια και μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτά

 

  

  

  

  

 

Νέες αλλαγές στο παιχνίδι ανακοίνωσε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/6).

Λίγο πριν τον αγώνα ασυλίας τους ξεφούρνισε τα μαντάτα!

«Σας καλωσορίζω στον πρώτο αγώνα ασυλίας, πλέον στο ατομικό παιχνίδι. Το περιμένατε πως και πως και ήρθε η στιγμή ο καθένας σας να αγωνιστεί για να κερδίσει αυτό το κολιέ της ασυλίας», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και πρόσθεσε ο παρουσιαστής: «Στον πρώτο αγώνα ασυλίας θα παίξετε ότι ατομικά, θα περάσουμε από προημιτελικούς, σε ημιτελικούς και φυσικά στον μεγάλο τελικό ο οποίος θα αναδείξει έναν παίκτη ή μια παίκτρια που θα κερδίσει αυτό το κολιέ το οποίο χαρίζει προστασία στο συμβούλιο που έρχεται».

 

 
 

O πρώτος αγώνας ασυλίας σε ατομικό επίπεδο είναι γεγονός! Άνδρες και γυναίκες αναμετρήθηκαν μεταξύ τους για πρώτη φορά στο Survivor 5, προσφέροντας συγκλονιστικούς και αμφίρροπους αγώνες.

 
 
 
 
Τελικά την ασυλία κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης.
 
 
 
 

 

Η κατάταξη δυναμικότητας των παικτών 

 
 

 

Με τα νέα δεδομένα στο Survivor, όπου πια το παιχνίδι έγινε ατομικό όσον αφορά τις ασυλίες, η μπλε και η κόκκινη ομάδα συνάντησαν ξανά τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού στο κλείσιμο του επεισοδίου της Δευτέρας.

Εκεί ο μόνος που έπρεπε να νιώθει ασφαλής ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος και κατόρθωσε με ευκολία να πάρει την πρώτη ατομική ασυλία στο Survivor αυτής της εβδομάδας. Μάλιστα, μόλις τα δεδομένα άλλαξαν στο ριάλιτι επιβίωσης, δεν άργησαν να έρθουν στην επιφάνεια οι τεταμένες σχέσεις ορισμένων παικτών.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο μεγάλος τελικός του #SurvivorGR φτάνει – Πoιος είναι πρώτος στα στοιχήματα;

 

Για παράδειγμα, όπως παρακολουθήσαμε,  η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας τους, φαίνεται πως βρέθηκαν έστω και προσωρινά στην κόψη του ξυραφιού με ατάκες να πυρπολούν τον στίβο μάχης.

«Έχω εμμονή μαζί σου» τόνισε, όμως, με χαμόγελο η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου προς την συμπαίκτρια της στο Survivor, Ασημίνα Χατζηανδρέου στο τέλος του διαλόγου τους. «Όταν ο Άρης λέει πως η Μαίη και ο Τάλα είναι κολλητοί του φίλοι πως δεν έχει το σθένος ή το μικρό ενδιαφέρον να κερδίσουν και αυτοί κάτι, ένα έπαθλο λίγων ωρών; Δεν είναι κάτι Άρη μου, έχεις κερδίσει τα πάντα! Γιατί δεν έρχεσαι να παλέψουμε μαζί, οι δυο μας, με την Σταυρούλα και την Ασημίνα για να κερδίσουμε και μεις κάτι;» αναρωτήθηκε αιχμηρά νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας για τον αρχηγό της μπλε ομάδας του Survivor. «Αυτή λοιπόν δεν είναι η νοοτροπία του νικητή. Είναι η νοοτροπία του τα θέλω όλα για πάρτη μου».

 

 

Στο κλείσιμο του επεισοδίου, όμως, οι παίκτες του Survivor κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην παρούσα φάση.

Και η κάλπη μίλησε! Όπως ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, ο πρώτος υποψήφιος για αυτή τη νέα εβδομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας!

 

 

 

Χαμός στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι.

Το ριάλιτι φθάνει σιγά σιγά στο τέλος του και οι παίκτες έχουν φθάσει στα όριά τους.

Το παιχνίδι πια έχει γίνει ατομικό και σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Στο συμβούλιο του νησιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σπύρος Μαρτίκας έρχονται σε κόντρα και θα ξεσπάσει απίστευτος καβγάς ανάμεσά τους.

Ο Άρης Σοϊλέδης υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που ο Σπύρος θ’ αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Σπύρος προειδοποιεί την Ασημίνα ότι την έχουν αφήσει μόνοι της, αυτοί που τη στήριζαν στο παρελθόν και κινδυνεύει άμεσα να ψηφιστεί και να χάσει τη θέση της στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα της λέει: «Μήπως έχει μείνει μόνη Ασημίνα; Η Βρισηίδα θα έπρεπε να ήταν εδώ σήμερα. Ψήφισαν αγωνιστικά τη Βρισηίδα με τόσους πόντους την τελευταία εβδομάδα; Πορεύσου λοιπόν μόνη σου» και εκείνη απαντά ότι ψηφίζει πάντα αγωνιστικά!

Η ίδια παραμένει ειρωνική και δείχνει να μην ακούει λέξη από όσα της λέει, ενώ ξανά τον χαρακτηρίζει ψεύτη και ο Γιώργος Λιανός έμεινε άφωνος με τον καβγά των παικτών στο συμβούλιο

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Viral oι γκριμάτσες και τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι στη συνέντευξη Τύπου την ώρα που μιλούσε το Ισραήλ
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»