«Είχα δύσκολο τοκετό και για τρεις μέρες έβλεπα το μωρό μου μόνο για 5 λεπτά»

Αλεξάνδρα Ούστα: «Το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγο μου ήταν πολύ επεισοδιακό»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένη στην «Κυψέλη» της ΕΡΤ, βρέθηκε η Αλεξάνδρα Ούστα. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγο της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το επεισοδιακό πρώτο τους ραντεβού!

Πιο συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Ούστα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω στο timing. Θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό πριν πέντε ή δέκα χρόνια και τη δεδομένη στιγμή να λειτουργήσει. Με τον Γιάννη ήμασταν και οι δύο σε κατάσταση που και από τις δυο πλευρές θα μπορούσε αυτό το πράγμα να ανθήσει. Το πρώτο μας ραντεβού ωστόσο ήταν πολύ επεισοδιακό! Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω».

«Πήγαμε σε ένα μαγαζί, ήπιαμε ένα δυο ποτά, ανεβήκαμε στη μηχανή και στο πρώτο ραντεβού… με έριξε κάτω με την μηχανή. Πήγαμε σε μια στροφή, δεν την πήραμε πολύ καλά και φύγαμε».

«Περπατήσαμε κουτσοί γιατί η μηχανή δεν σηκωνόταν , είχε μια μικρή ζημιά. Πήγαμε ποδαράτοι μες στη νύχτα από το σημείο που έγινε το ατύχημα μέχρι το σπίτι για περίπου ένα χιλιόμετρο. Εγώ ήμουν λίγο κουτσή αλλά εκείνος ήταν λίγο πιο καλά. Φτάνουμε στο σπίτι και διαπιστώνει ότι του λείπει το πορτοφόλι και το κινητό όπου μάλλον είχαν πέσει εκεί που είχαμε το ατύχημα. Γυρίζουμε πίσω ποδαράτοι, τα βρίσκουμε και ξαναγυρίζουμε» συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Ούστα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε για τον δύσκολο τοκετό που είχε όταν έφερε στη ζωή τον γιο της. 

«Η εμπειρία ήταν τρομακτική. Συνέβησαν διάφορα πράγματα ξαφνικά που είχαν μια τραγικότητα. Δεν ήξερα τι να συναντήσω, ένιωσα ότι ήμουν πολύ κοντά σε κάτι… θείο. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη γιατί δεν μπορούσα να δω το μωρό μου. Είχα δύσκολο τοκετό και για τρεις μέρες έβλεπα το μωρό μου μόνο για 5 λεπτά. Μου ήταν πολύ δύσκολο να περπατήσω μέχρι την Μονάδα που τον είχαν. Έκανα καισαρική, πονούσα. Από την άλλη προσπαθούσα να παίρνω δύναμη, για όταν γίνω καλά να τον πάρω αγκαλιά» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Ούστα.

«Ο γιος μου ονομάζεται Αύγουστος. Υπήρχε το όνομα Αυγουστίνα στην οικογένεια μου, συνειρμικά θέλαμε να έχει ένα δικό του όνομα, μια δική του προσωπικότητα» ανέφερε η ηθοποιός για το όνομα του γιου της.

      

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο