Ναταλία Γερμανού σε Νίνο: «Ήμασταν κυκλοθυμικοί, το αφήσαμε πίσω κι εσύ κι εγώ»

 

Η Ναταλία Γερμανού συνάντησε τηλεοπτικά τον Νίνο 20 χρόνια μετά το Fame Story μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τον τραγουδιστή.

    

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Έχεις μεγαλώσει 3 μέρες από το 2002. Έχω τόσα να θυμάμαι από σένα… Έχω να θυμάμαι πολύ ωραία Live από το Fame Story, έχω να θυμάμαι τις συζητήσεις που κάναμε όταν είχαμε καιρό και θυμάμαι ότι εσύ κι εγώ είμαστε το ίδιο κυκλοθυμικοί», είπε η Ναταλία Γερμανού η οποία παρουσίαζε εκείνη την εποχή το Fame Story.

«Νομίζω όμως ότι είναι ένας παλιός μου εαυτός», αντέδρασε ο Νίνο με τη Ναταλία Γερμανού να του απαντά: «Α και για σένα ένας παλιός εαυτός και για μένα, το αφήσαμε πίσω και εσύ και εγώ».

Ο Νίνος πρόσθεσε για το ξεκίνημά του: «Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο (…) Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι», ανέφερε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται.

 

 

 

Μπορεί ο πρώτος κύκλος του Fame Story να ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Νότη Χριστοδούλου, ωστόσο σήμερα, 20 χρόνια μετά, ο ίδιος δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι ο Νίνο έκανε την μεγαλύτερη καριέρα όλων όσων συμμετείχαν τότε στο talent show.

Παρακολουθώντας την συνέντευξη του Νίνο στη Ναταλία Γερμανού ο Νότης Χριστοδούλου έγραψε στο instagram: «Παιδιά για να είμαστε ειλικρινείς, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να είμαι εγώ ο νικητής του Fame Story, την μεγαλύτερη όμως καριέρα όλων στο τραγούδι την έκανε αδιαμφησβήτητα ο Νίνο».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»