Τα δάκρυα συγκίνησης του Ηρόδοτου Μιλτιάδους με τα διθυραμβικά λόγια των κριτών

 

Οι έξωπραγματικά υπέροχες φωνές και οι… άλλοι - Η Μαρίζα Ρίζου μύρισε τα μαλλιά του παίκτη -  Η Σοφία Λεοντίτση από το My Style Rocks έπιασε το μικρόφωνο - Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η ενδέκατη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #XFactorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι υπέροχες φωνές, οι δυνατές παρουσίες, οι εντυπωσιακές επιδόσεις και οι… άλλοι. Αυτό είναι το X-Factor με νέους ταλαντούχους υποψήφιους και πολλές μουσικές συγκινήσεις. 

 

 

 

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους εμφανίστηκε στη σκηνή του X-Factor και κέρδισε τους κριτές με το χιούμορ και το ταλέντο του.

Ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους ερμήνευσε ένα mix δύο αγαπημένων επιτυχιών, το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση και το «Μάτια δίχως λογική» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Το πάντρεμα των δύο τραγουδιών άφησε άναυδους τους κριτές του X-Factor. «Σε έχει βοηθήσει πολύ το θέατρο και η μουσική. ΣΥγκινήθηκα, πολύ, αλλά σαν παλιός θα σου πω ότι δεν θα τα έμπλεκα αυτά τα δύο. Εκεί που με πήγες να ταξιδέψω, με μπέρδεψες», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Τράβηξες όλη μου την προσοχή, η κάθε σου ανάσα και η κάθε λέξη που έλεγες την περιέγραφε το πρόσωπό σου», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, με την Μαρίζα Ρίζου να θαυμάζει το blending των τραγουδιών, ωστόσο δεν της άρεσε το overacting.

«Είναι το κάλεσμά σου να τραγουδάς, μας συγκίνησες», είπε ο Χρήστος Μάστορας, προκαλώντας τη συγκίνηση του Ηρόδοτου Μιλτιάδους.

 

 

Η νεαρή διαγωνιζόμενη κατέπληξε τους κριτές με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της. Εντυπωσιασμένοι της έδωσαν τα τέσσερα πολυπόθητα «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση.

Η Κριστιάννα Χατζοπούλου ερμνήνευσε το τραγούδι «I see red» και άφησε άφωνους και τους τέσσερις κριτές με τη φωνή της.

«Εγώ άκουσα μία τραγουδιστριάρα, που ήξερε απόλυτα τι έκανε» δήλωσε η Μαρίζα Ρίζου.

Γατάκι που έγινε τίγρης, είπε ο Χρήστος Μάστορας. «Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι πρέπει να βρεις ένα μέρος να μείνεις στην Αθήνα» συμπλήρωσε ο κριτής.

«Ήταν κεραυνός εν αιθρία όλο αυτό» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο Στέλιος Ρόκκος με τη σειρά του, εξέφρασε και εκείνος τον θαυμασμό του, ωστόσο δήλωσε πως επιθυμεί να τη δει «σε πιο σκληρά πράγματα» γιατί όπως είπε στη διαγωνιζόμενη έχει τσαμπουκά.

 

 

 

Η 41χρονη διαγωνιζόμενη άκουσε παρατηρήσεις για την ερμηνεία της από την Μαρίζα Ρίζου, που της έδωσε όμως το δικό της «ναι» για την επόμενη φάση.

Η Λουκία Σλάβη είναι ανύπαντρη μητέρα με έναν 19χρονο γιο και τώρα πια θεωρεί ότι έχει τον χρόνο για να κυνηγήσει ξανά την καριέρα στο τραγούδι.

Όταν μίλησε για τη σχέση της με τη μουσική, συγκινήθηκε έντονα: «Πέρα από τεράστια αγάπη και κομμάτι του εαυτού μου, η μουσική είναι έμπνευση, ζωή, έχει υπάρξει και σανίδα, με έχει βοηθήσει και στηρίξει όταν πέρασα δύσκολα».

Πρόσθεσε ότι μέσα από τη μουσική ονειρεύεσαι, νιώθεις, βρίσκεις τον εαυτό σου και ενώνεσαι με άλλους ανθρώπους.

Η Λουκία Σλάβη διάλεξε για την audition της στο μουσικό talent show του MEGA ένα δύσκολο τραγούδι, το «One» της Mary J. Blige και των U2.

Η Μαρίζα Ρίζου παρατήρησε ότι βρήκε κάποια δυσκολία στη διαχείριση της φωνής. Όταν όμως ήρθε η ώρα να ψηφίσει, έδωσε το «ναι» λέγοντας: «Είχα παράπονα, αλλά το ακούω ότι ξέρεις τι κάνεις».

Ενθουσιώδης ήταν ο Μιχάλης Κουινέλης, δίνοντας το δεύτερο από τα 4 «ναι» που απέσπασε τελικά η διαγωνιζόμενη: «Άκουσα το τραγούδι μιας πολύ έμπειρης φωνής, που ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Ξέρει να τραγουδάει, να χειρίζεται τη φωνή, πώς να σταθεί, πού να κοιτάξει, πότε να κουνήσει τα χέρια… Αν συνεχίσω μπορώ να μιλάω για ώρες, αλλά δεν γίνεται αυτό».

 

 

Η 15χρονη, Σοφία Σαλβαρίδου παρά το νεαρό της ηλικίας της κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με την ερμηνεία της.

H Σοφία Σαλβαρίδου ερμήνευσε το Alive της Sia, βάζοντας φωτιά στην σκηνή του X-Factor με την εκρηκτική ερμηνεία της.

 

 

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη μοιράστηκε μαζί μας στην κάμερα του X-Factor το μπούλινγκ που έχει δεχθεί: «Επειδή ήμουν παχουλή, μου έλεγαν ότι είμαι άσχημη. Επειδή έχω προβλήματα με την όρασή μου, όταν τραγουδούσα σε χορωδίες έβγαζα τα γυαλιά μου για να μη βλέπω τα παιδιά που με κορόιδευαν», είπε.

Με την εμφάνισή της στο μουσικό talent show θέλει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, που είναι να γίνει το μεγαλύτερο αστέρι της Ελλάδας και να παρουσιάσει το ταλέντο της σε όλη τη χώρα.

Όταν ολοκλήρωσε την audition της με το «Alive» της Sia, ο Στέλιος Ρόκκος της είπε: «Με συγκίνησες πάρα πολύ, βούρκωσα, απορώ πώς γίνεται να τραγουδάς έτσι 15 χρονών».

«Λίγο να ασχοληθείς με τη φωνή σου, θα είσαι αρτιότατη», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου δίνοντας το πρώτο «ναι».

Ο Χρήστος Μάστορας είχε διαφορετική γνώμη. Έδωσε ένα «μπράβο» στη Σοφία Σαλβαρίδου για το θάρρος της, αλλά αναρωτήθηκε: «Γιατί να μπεις από τόσο νωρίς σε μια διαδικασία που είναι σκληρή και ψυχοφθόρα; Σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία και με ένα ακατέργαστο υλικό, δεν είναι ακόμα η στιγμή για σένα», είπε εξηγώντας γιατί δεν την περνάει στην επόμενη φάση.

Τη σκυτάλη πήρε ο Στέλιος Ρόκκος, εξηγώντας τη στάση του Χρήστου Μάστορα: «Ανησυχούν πολύ για σένα, μη σε παρασύρει όλο αυτό και πολύ σημαντικά πράγματα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα». Επειδή όμως είδε ένα παιδί που δεν πετάει στα σύννεφα, της έδωσε το «ναι».

Το τρίτο «ναι» ήρθε από τον Μιχάλη Κουινέλη: «Δεν μπορώ να είμαι αυτός που θα σταματήσει εδώ το όνειρό σου. Θα προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε δίπλα σου σε αυτόν τον αγώνα στην επόμενη φάση».

 

 

Ο Borek παρουσίασε το ηλεκτρονικό μουσικό του project χωρίς να τραγουδήσει ο ίδιος, και εντυπωσίασε με τη φρεσκάδα του ήχου του, αλλά και με το μαλλί του!

Ο Κωνσταντίνος Borek γράφει τραγούδια, τα ενορχηστρώνει, κάνει την παραγωγή και προσκαλεί κάθε φορά διαφορετικούς τραγουδιστές για να τα ερμηνεύσουν.

Για την audition του στο talent show επέλεξε να παρουσιάσει τη δική του πρωτότυπη διασκευή τού «Είμαι αλλού» από τις ΜΕΛΙSSES, χρησιμοποιώντας τον μουσικό εξοπλισμό του και τη φωνή του… Χρήστου Μάστορα ηχογραφημένη και «πειραγμένη».

«Είναι πολύ φρέσκο, έχει ρίξει πολλή δουλειά για να το κάνει», σχολίασε ο πραγματικός Χρήστος Μάστορας, που ήταν συμμαθητής με τον Borek και δεν περίμενε να τον δει στο «X Factor».

«Μου άρεσε πολύ η αισθητική σου», είπε η Μαρίζα Ρίζου. Με τέσσερα «ναι», ο Borek πέρασε στην επόμενη φάση, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα εμφανιστεί με live τραγουδιστή στην επόμενη φάση.

 

 

Ο Κωνσταντίνος Borek έχει, όπως είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, ένα εντυπωσιακό μαλλί, με τη Μαρίζα να μην μππρεί να αντισταθεί!

«Εγώ θέλω να σου πιάσω τα μαλλιά», είπε η Μαρίζα Ρίζου.

«Θα σε μυρίσει κιόλας», αστειεύτηκε ο Στέλιος Ρόκκος, αφού η τραγουδίστρια το έχει κάνει με προηγούμενο διαγωνιζόμενο.

 

 

Η πρώην μπασκετμπολίστρια Φανή Λαγκαδιώτου πήρε τέσσερα «ναι» εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τη χροιά και την ενέργειά της.

Η 22χρονη διαγωνιζόμενη είναι DJ στη Θεσσαλονίκη και, όπως αποκάλυψε στους κριτές, έπαιζε επαγγελματικά μπάσκετ και επρόκειτο να φύγει με υποτροφία για την Αμερική, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω ατυχιών με τους προπονητές.

Για την προσωπική της ζωή είπε ότι έχει πολλά στηρίγματα: «Έχω πάρα πολλούς φίλους, οι γονείς μου είναι πάντα δίπλα μου ό,τι και να κάνω, και πάνω απ’ όλα έχω την κοπέλα μου που πάντα με υποστηρίζει», ανέφερε.

Αφού ερμήνευσε στην audition το «Stitches» του Shawn Mendes, φάνηκε ότι είναι έτοιμη για πρωταθλητισμό και στο τραγούδι. Η χροιά της εντυπωσίασε όλους τους κριτές, αν και της έκαναν αρκετές παρατηρήσεις για τη φωνή της.

Ο Στέλιος Ρόκκος τη συμβούλευσε, όπως έκανε προπόνηση στο μπάσκετ, να κάνει καθημερινά μαθήματα φωνητικής: «Φαίνεται ότι δεν το έχεις δουλέψει όσο αξίζει στη χροιά σου, που είναι μοναδική».

«Κρατάω την ενέργειά σου και νιώθω ότι θέλεις να το κάνεις πολύ», σχολίασε ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος με τη σειρά του συμβούλευσε τη Φανή Λαγκαδιώτου να προσέχει τα τραγούδια που επιλέγει και να τα προβάρει πολύ.

 

 

Παρέα με την κιθάρα του ο Λεωνίδας Θεοδωρόπουλος έφτασε στο X-Factor, αποφασισμένος να κερδίσει μία θέση στην επόμενη φάση.

Η τέχνη είναι ένας τρόπος για να εκφράζεται, είτε γράφοντας στίχους είτε παίζοντας μουσική.

Το είδωλό του είναι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ στους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει συγκαταλέγονται ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Σωκράτης Μάλαμας.

Ο Λεωνίδας Θεοδωρόπουλος ερμήνευσε το «Ας χαθείς» του Χρήστου Θηβαίου, σκορπώντας την συγκίνηση στους κριτές.

«Έχεις πολύ δικό σου ήχο», είπε η Μαρίζα Ρίζου, με τον Στέλιο Ρόκκο να δηλώνει γοητευμένος. «Αυτό που έκανες ήταν πολύ δύσκολο. Αυτές οι στιγμές είναι που γουστάρω που είμαι εδώ, μία από τις στιγμές αυτές είσαι εσύ».

«Όταν τραγουδάς ακούμε τη φωνή της ψυχής σου και είναι πολύ όμορφη. Με μάγεψες, χάθηκα μέσα στον τρόπο που τραγουδούσες», είπε ο Χρήστος Μάστορας.

«Τι χροιά είναι αυτή ρε παλικάρι μου!», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ο οποίος είπε στον Λεωνίδα πως έχει ήδη φανταστεί τα τραγούδια που θα πει.

 

 

Η Έλσα Ηλιάδου έφτασε στο X-Factor από την Θεσσαλονίκη. Από τα 14 της εργάζεται σε λαϊκές αγορές, βοηθώντας τους γονείς της. Βέβαια, όπως εξομολογήθηκε, περισσότερο τραγουδούσε!

Η μεγάλη λαχτάρα του μπαμπά της ήταν να την δει πάνω στην σκηνή να τραγουδάει.

Η ίδια χαρακτήρισε τον εαυτό της ως ένα κινούμενο άγχος και γι’ αυτό τον λόγο μπήκε κατευθείαν στο… ψητό μόλις εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του X-Factor.

Με ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, το «Θα τα βροντήξω» της Πίτσας Παπαδοπούλου, έβαλε φωτιά στην σκηνή του X-Factor.

«Είδα ένα κορίτσι που τραγούδησε με μία φωνή τέτοια, που με έκανες να νιώσω το τραγούδι», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ η Μαρίζα Ρίζου δήλωσε ευχάριστα σοκαρισμένη: «Σκέφτηκα “έλα από που μας ήρθε αυτό;!”».

«Έχεις μία ιδιαίτερη χροιά, δεν ξέρω εάν θα είναι εύπλαστη για διαφορετικά είδη μουσικής», είπε ο Χρήστος Μάστορας. Ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε πως θέλει να την ακούσει ξανά στο X-Factor, με την Έλσα να εξασφαλίζει τρία «ναι» από την κριτική επιτροπή!

 

 

«Τρελαίνομαι, κόβομαι!», είπε ο κριτής του μουσικού talent show όταν η διαγωνιζόμενη είπε ότι θα ερμηνεύσει το «Μυστικέ μου έρωτα» της Κατερίνας Στανίση.

Η Σοφία Λεοντίτση συστήθηκε λέγοντας ότι γεννήθηκε για τη μουσική και ότι αν καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της, θα γίνει πηγή έμπνευσης για τον γιο της.

Με αφορμή την επιλόχεια κατάθλιψη που πέρασε, έδωσε το δικό της θετικό μήνυμα: «Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, να είναι δυνατοί και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους».

Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η δυνατότητα η ευκαιρία να βγω μπροστά να τραγουδήσω να βγάλω την ψυχή μου να κάνω αυτό που μου αρέσει

Αφού ολοκλήρωσε την audition της με το «Μυστικέ μου έρωτα», οι κριτές αναγνώρισαν ότι έχει μια καθαρόαιμη λαϊκή φωνή και τους άρεσε η βραχνάδα της.

Στάθηκαν όμως αρκετά στο πώς η διαγωνιζόμενη απέδωσε τις χαμηλές και τις ψηλές νότες του τραγουδιού. Εκείνη παραδέχτηκε ότι για τα λάθη που έκανε έφταιγε το πολύ άγχος: «Εδώ κούρασα τη φωνή μου με τις πρόβες, την “τραυμάτισα” λίγο».

«Κόντεψες να πεθάνεις από το άγχος σου, πάμε να περάσουμε όμορφα!», της είπε η Μαρίζα Ρίζου αποχαιρετώντας την.

Έχοντας περάσει στην επόμενη φάση του «X Factor», η Σοφία Λεοντίτση γύρισε στο backstage όπου πήρε αμέσως αγκαλιά τον γιο της.

 

 

Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήταν ξεκάθαρο από τα σχόλια των κριτών αν θα περνούσαν ή όχι στο bootcamp τον 24χρονο υποψήφιο.

Με καταγωγή από ένα χωριό της Χαλκιδικής, ο Αλέξανδρος Ραζής καλλιεργεί ελιές, είναι ηλεκτρολόγος και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι. Η δήλωση συμμετοχή στο «X Factor» ήταν μια έκπληξη που του έκανε η αδερφή του.

«Ελπίζω και θα κάνω τα πάντα για να πάω καλά στο “X Factor”, γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να μην τα καταφέρω», είπε όταν μας συστήθηκε. Πώς τα πήγε τελικά στην audition του;

Η ερμηνεία του στο «Μαζί σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού προκάλεσε διφορούμενα σχόλια από τους κριτές.

«Δεν ένιωσα ότι άκουσα εσένα ερμηνευτικά, είχες μια σωστή φωνή όμως. Άκουσα έναν τραγουδιστή που πατάει στα βήματα ενός άλλου τραγουδιστή. Από την άλλη πλευρά μού την είπες την “ιστορία”», ανέφερε η Μαρίζα Ρίζου, δίνοντας τελικά το «ναι».

Δεύτερη ευκαιρία για το bootcamp έδωσε στον Αλέξανδρο Ραζή και ο Στέλιος Ρόκκος: «Θέλει πολλή δουλειά όλο αυτό, δεν είναι κάτι απλό επειδή σε ακούς και σου αρέσεις. Μουσικά το είπες ΟΚ», του είπε.

«Σε γενικές γραμμές έχεις μια σωστή φωνή, αλλά είπες το τραγούδι σαν να το διάβαζες. Θεωρώ ότι δεν είσαι έτοιμος για το “X Factor”», είπε ο Χρήστος Μάστορας, ο μόνος από τους κριτές που δεν έδωσε το «ναι».

 

 

Ο Δημοσθένης Στούμπος προτιμάει να τον φωνάζουν Papito και φαντάζεται τον εαυτό του ως την αντρική version της Ελένης Φουρέιρα, γιατί θέλει να τα δώσει όλα στην σκηνή και να ξεσηκώσει τα πλήθη!

Γιατί όμως προτιμάει να τον φωνάζουν Papito; «Τι καριέρα να κάνεις με το Στούμπος; Είμαι εγώ στούμπος; Είμαι 1,82!», εξήγησε.

Ο Δημοσθένης Στούμπος αγαπάει το twerk και σπάει τα στερεότυπα, δηλώνοντας πως ο χορός είναι για όλους.

Ο Papito ερμήνευσε το τραγούδι «Πόσο μου λείπει» του Σώτη Βολάνη. Αν και δεν είναι του στυλ του, το τραγούδι αυτό του θυμίζει τον μπαμπά του, τον οποίο έχασε πρόσφατα.

Η χροιά και το γρέζι του Δημοσθένη εντυπωσίασαν τον Χρήστο Μάστορα, αν και έχει επιφυλάξεις για την επιλογή του τραγουδιού. «Είναι ένα τραγούδι παγίδα, γιατί και να μην πονάς, θα θυμηθείς κάποτε που πονούσες ή θα πονέσεις για τον διπλανό που πονάει δίπλα σου!», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Ο Δημοσθένης στη συνέχεια τραγούδησε ένα δικό του κομμάτι acapella, ανατρέποντας τα δεδομένα και έτσι εξασφάλισε μία θέση στο X-Factor!

 

 

Ο Ντίμης Σκάρπας είναι Λέων, που σημαίνει ότι αυτό που θέλει το πετυχαίνει. Τα κατάφερε άραγε στο μουσικό talent show;

Νομικός σύμβουλος στο επάγγελμα, ο 42χρονος διαγωνιζόμενος έχει μεγάλη αγάπη για τη σύνθεση, τη στιχουργική και το τραγούδι, και βλέπει στίχους στον ύπνο του. Το όνειρό του είναι να θέλουν όλοι τα τραγούδια του.

Στην audition του στο μουσικό talent show ερμήνευσε με μεγάλο κέφι και με μια δική του χορογραφία το «Un’emozione per sempre» Eros Ramazzotti.

«Το διασκεδάζεις πάρα πολύ κι εμείς διασκεδάζαμε μαζί σου», του είπε ο Στέλιος Ρόκκος, αλλά προσγείωσε τον Ντίμη Σκάρπα θυμίζοντάς του ότι βρίσκεται στο «X Factor».

«Υπάρχουν οι νότες, η κίνηση, ο χορός, η αυτοπεποίθηση, αλλά όλα αυτά δεν δένουν», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας και μαζί του συμφώνησε η Μαρίζα Ρίζου.

Τελικά, ο Ντίμης Σκάρπας πήρε μόνο ένα «ναι» από τον Μιχάλη Κουινέλη, δεν πέρασε στο bootcamp, αλλά δεν έχασε το κέφι του: στο backstage είπε ένα ρεφρέν από δικό του κομμάτι στην Κατερίνα Λιόλιου, η οποία το κατευχαριστήθηκε.

 

 

 

Ο Θοδωρής Πολυχρονίδης συνδυάζει την αγάπη για τη μουσική και το στυλ. Θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές;

Ο Θοδωρής είναι 25 χρονών, μεγάλωσε στην Αθήνα και κατάγεται από τον Πόντο. Εδώ και πέντε χρόνια ασχολείται με τη μουσική, ενώ μία από τις μεγάλες του αγάπες είναι η μόδα, καθώς θεωρεί πως ένας καλλιτέχνης θα πρέπει να αναδεικνύει μέσα από τη μουσική το στυλ του. Δεν είναι τυχαίο ότι το ίνδαλμα του είναι ο Damiano των Maneskin!

Ο Θοδωρής Πολυχρονίδης ερμήνευσε το Fly away του Lenny Kravitz, απογειώνοντας τους κριτές με την καλή του διάθεση, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο X-Factor.

«Περάσαμε πάρα πολύ καλά. Υπήρχε πολύ καλή διάθεση, το κομμάτι αυτό θέλει πιο τσαμπουκά, πιο νεύρο, που δεν είδα κατά τη διάρκεια του τραγουδιού», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Μιχάλης Κουινέλης είπε πως περίμενε το κάτι παραπάνω από την ερμηνεία του.

«Ένιωθα ότι όλο ήταν προαποφασισμένο και κατασκευασμένο. Ήταν αμήχανα εκτελεσμένο, ήταν άβολο γενικά», είπε η Μαρίζα Ρίζου, με τον Χρήστο Μάστορα να συμφωνεί μαζί της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης