Άγριος καβγάς Κατσαούνη - Καραγκούνια! Σκληροί χαρακτηρισμοί, θυμός & βρισίδι!

 

#SurvivorGR: Λαβώθηκε η Βρισηίδα με την φυγή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Τα ‘πηρε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – «Κάπου ώπα, φίλε, χαλάρωσε λιγάκι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μπλε και Κόκκινοι (9/4) όπως είδαμε, σχολίασαν την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη! 

Οι περισσότεροι πίστευαν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που ήταν επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση, θα αποχωρούσε, όμως το κοινό τελικά αποφάσισε η Ευρυδίκη να είναι εκείνη που επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η Ναυσικά στο στρατόπεδο των Κόκκινων αναρωτήθηκε: "Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος κρατάει τη Βρισηίδα". Λογική αντίδραση από τη στιγμή που οι δύο γυναίκες βρίσκονται συχνά σε ένταση και εκνευρισμό και συχνά διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Δείτε πώς σχολίασε την παραμονή της Βρισηίδας στο παιχνίδι.

 

 

Στο στρατόπεδο των Μπλε όμως, η αποχώρηση της Ευρυδίκης αποτελεί απώλεια για την ομάδα, με τον Άρη να σχολιάζει με πικρία πως τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο για το παιχνίδι από τη στιγμή που έφυγε η παίκτρια. 

 

 

Βέβαια εκείνη που είναι απαρηγόρητη είναι η Βρισηίδα η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την αποχώρηση της Ευρυδίκης η οποία ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο στην καλύβα για εκείνη. 

 

 

Η Τζο επίσης, η οποία μέχρι πρότινος έδειχνε πιο συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων χαρακτήρας, εκδηλώθηκε και σχολίασε την παρουσία του Κωνσταντίνου στο παιχνίδι λέγοντας μάλιστα για εκείνον πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κάνει σόου και να πουλάει... τρέλα! 

 

 

Η Σταυρούλα πάντως δεν δείχνει να έχει ξεχάσει την παρεξήγηση που έγινε ανάμεσα στην ίδια και τον Άρη 

 

 

Ξένος στην ίδια του την ομάδα στο Survivor νιώθει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος το βράδυ του Σαββάτου στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος ομολόγησε στην κάμερα του ριάλιτι πως «οι συμπαίκτες μου δεν χάρηκαν καθόλου με την παραμονή μου στο Survivor. Καθόλου μα καθόλου και είμαι 100% σίγουρος διότι αμέσως μετά το συμβούλιο, καθώς πηγαίναμε στην καλύβα, έλεγαν μπροστά στα μάτια μου και μπροστά στην μούρη μου γιατί έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ». 

Στην πορεία μάλιστα, απευθυνόμενος σε όσα είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο παίκτης της Μπλε ομάδας στο Survivor τόνισε τα εξής. «Άκουσε να σου πω, αγοράκι μου. Δεν με αφορά καθόλου η γνώμη η δική σου. Με αφορά γνώμη του τηλεοπτικού κοινού. Άρα πραγματικά αυτό που λες εσύ, δεν με αφορά καθόλου όμως φίλε! Είναι όλο λάθος! Και η προσέγγιση σου και η αγένεια σου και πραγματικά δεν με αφορούν καθόλου».

«Εμένα με αφορούν μόνο τι σκέφτομαι εγώ, ξέρω πάρα πολύ καλά ποιος είμαι εγώ και εννοείται πως τόσες χιλιάδες και τόσα εκατομμύρια άνθρωποι που μας βλέπουν δεν γίνεται να είναι λάθος και να είσαι σωστός εσύ. Κάπου ώπα, φίλε, χαλάρωσε λιγάκι! Πήγαινε στην άκρη σου, φάε την καρυδούλα σου και μην μιλάς» συμπλήρωσε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.

 

 

Παιχνίδια στην θάλασσα από την Κόκκινη ομάδα

 

 

 

Το ματσάρισμα του Τάκη Καραγκούνια με τον Νίκο Γιάννη στάθηκε η αφορμή για να έρθει αμέσως μετά ο καβγάς ανάμεσα στον Τάκη και τον Κατσαούνη. 

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νίκος Γιάννης έδειξε θυμωμένος κατηγορώντας τον Τάκη ότι επίτηδες τού είχε ρίξει σε ένα σημείο του στίβου χώμα στο πρόσωπο για να τον καθυστερήσει.

Φυσικά, ο Τάκης όχι μόνο δεν παραδέχτηκε ότι το έκανε επίτηδες αλλά έδειξε να μην έχει καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι παίκτες των Κόκκινων όμως έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Νίκο Γιάννη, με τον Κατσαούνη να επιτίθεται έντονα στον Τάκη.

Οι σκληροί χαρακτηρισμοί του Κατσαούνη έδειξαν να ενοχλούν ιδιαίτερα τον Τάκη ο οποίος ανταπέδωσε και έτσι δεν άργησε ο στίβος μάχης να μετατραπεί σε... πεδίο μάχης!

Η ένταση δεν άργησε να έρθει στο παιχνίδι με τους δύο άντρες να ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες.

 

 

Τα ματσαρίσματα

 

 

Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που  κέρδισαν το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας όμως η ένταση δεν εξαφανίστηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη. 

 

 

Οι Διάσημοι θα έτρωγαν πίτσα, λαχταριστό γεύμα για τους μόνιμα πεινασμένους Survivors. Μετά το τέλος του αγώνα, όπως συνηθίζεται, ο Γιώργος Λιανός έσπευσε να θίξει κάποια πράγματα που αφορούν στα όσα συνέβησαν στον αγώνα και τότε ήταν που η κόντρα ανάμεσα σε Κατσαούνη και Καραγκούνια πήρε φωτιά.

Ο Τάκης είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε ρίξει κατά τη διάρκεια του αγώνα εσκεμμένα χώμα στο πρόσωπο του αντιπάλου του Νίκου Γιάννη, όπως κατηγορήθηκε από τους Κόκκινους, όμως από την πλευρά του ο Κατσαούνης, φανερά εκνευρισμένος τού είπε να μην ξαναπιάσει στο στόμα του τη Θεσσαλία.

Ο Τάκης όμως, το ίδιο ενοχλημένος με τον Γιώργο είπε ενώπιον όλων πως πιστεύει πως είναι άνθρωπος χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τον Κατσαούνη ενώ από την πλευρά του ο τελευταίος του είπε ότι δεν δέχεται για κανέναν λόγο τη συγνώμη του.

Όπως ήταν φυσικό, η ατμόσφαιρα για ακόμα μία φορά μύριζε μπαρούτι με τους δύο άντρες να μην καταφέρνουν να βρουν κανένα σημείο επικοινωνίας ή συνεννόησης.

 

 

Τα Παιχνίδια της Καραϊβικής

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου