H Άντρη Συναϊνού από την Κύπρο τραγούδησε στα κορεάτικα – Ξέσπασε σε κλάματα

 

 

Η Ναταλία Ρωμανού είναι διεμφυλική στο show - «Μου έλεγαν ότι δεν έχω φωνή!» – Το παράπονο της διαγωνιζόμενης από την οικογένειά της - Άλλη μια εξαιρετική πολύχρωμη οντισιόν, η όγδοη κατά σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #TheXFactorGR   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Ο 20χρονη Αντρη Συναϊνού από την Κύπρο εξέπληξε τους κριτές τραγουδώντας κορεάτικα!

Η νεαρή επέλεξε το τραγούδι «1,2,3,4» της K-Pop σκηνής και ξεσήκωσε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο Χρήστος Μάστορας αν και του άρεσε η παρουσία της νεαρής της εξήγησε ότι απαιτείται ακόμα πολύ δουλειά.

Το ίδιο υποστήριξε και ο Στέλιος Ρόκκος ο οποίος της είπε ότι δεν κατάφερε να το απολαύσει.

«Έχω ανάγκη να συνδέομαι, είτε είμαι πάνω είτε κάτω από τη σκηνή. Δεν το συζητάω ότι είναι κάτι πολύ της μόδας αλλά δεν συνδέθηκα καθόλου με αυτό που άκουσα. Δεν ξέρω πώς να σε βοηθήσω. Από μένα είναι όχι» υποστήριξε ο Μαρίζα Ρίζου.

«Έχεις μια φρεσκάδα και θα ήθελα να δω που θα πάει όλο αυτό» είπε από την μεριά του ο Μιχάλη Κουινέλης αλλά τελικά η νεαρή δεν πέρασε στην επόμενη φάση με τρία όχι και ένα ναι.

 

 

Η Ναταλία Ρωμανού είναι διεμφυλική και δήλωσε ότι το μουσικό talent show έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα στην Ελλάδα ενάντια στους διαχωρισμούς.

Γεννήθηκε αγόρι, όμως δεν ένιωσε ποτέ ότι ανήκε σε αυτό το φύλο. «Ήταν ένα λάθος που γεννήθηκα αγόρι, αλλά το διόρθωσα και είμαι εγώ», είπε αρχικά η Ναταλία Ρωμανού.

Με την audition της στο «X Factor» θέλησε να περάσει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα: «Ήρθε ο καιρός να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να βγούμε όλοι στην επιφάνεια και να μην είμαστε στο περιθώριο. Η κοινωνία μας είναι ακόμα με παρωπίδες. Ήρθα για να δείξω ότι μπορώ, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλα τα παιδιά που έχουν τη στάμπα. Ανήκουμε σ’ αυτή την κοινωνία!»

Με το τραγούδι που διάλεξε, το «Κλείστε τις πόρτες» της Χριστίνας Μαραγκόζη, προβλημάτισε την κριτική επιτροπή, ιδιαίτερα τον Στέλιο Ρόκκο, κατάφερε όμως να πάρει τρία «ναι».

«Βλέπω έναν άνθρωπο που χαίρεται αυτό που κάνει και με έκανε να χαρώ και εγώ», είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ η Μαρίζα Ρίζου σχολίασε: «Φαίνεται ότι έχει άνεση με τη σκηνή και μου πέρασες τον νταλκά».

 

 

Η Ηλέκτρα Ασιθιανάκη διάλεξε το «Purple Rain» του Prince και κέρδισε τέσσερα ενθουσιώδη «ναι» από την κριτική επιτροπή.

Η διαγωνιζόμενη του «X Factor» σπούδαζε στην Αγγλία και επέστρεψε στην Ελλάδα αποφασισμένη: «Θέλω πολύ να το προσπαθήσω με το τραγούδι εδώ και αν δεν το έκανα δεν θα το συγχωρούσα ποτέ στον εαυτό μου!», είπε η Ηλέκτρα Ασιθιανάκη.

Με το «Purple Rain» του Prince ανέβασε πολύ τον πήχη, αλλά τελικά δικαιώθηκε. «Φαίνεται ότι εκτός από το τραγούδι σπούδασες και συναίσθημα και προσωπικότητα και όλα αυτά που χρειάζεται μια κοπέλα στην ηλικία σου για να πιάνει ένα τέτοιο τραγούδι στο στόμα της και να το ακούμε χωρίς ίχνος αμφιβολίας», της είπε ο Μιχάλης Κουινέλης μόλις ολοκλήρωσε την audition της.

Η Μαρίζα Ρίζου είχε κάποιες ενστάσεις, αλλά είπε στην Ηλέκτρα: «Μου άρεσε πολύ όπως πείραξες το τραγούδι, μου άρεσε πάρα πολύ η άποψή σου και η ύπαρξή σου».

«Τι περίμενες, να πω όχι;», τη ρώτησε ο Στέλιος Ρόκκος πριν δώσει το δικό του «ναι».

 

 

Με ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση και μια εξίσου δυνατή παρουσία, εμφανίστηκε η Έλενα Νάσιου στο μουσικό talent show.

Αισιόδοξη και αλέγρα, η 22χρονη από την Κεφαλονιά ήρθε στο «X-Factor» όχι μόνο για να κυνηγήσει το όνειρό της, αλλά και να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα.

«Ο χώρος από τον οποίο προέρχομαι έχει ένα πρόβλημα με την κατάχρηση εξουσίας. Θέλω να πω σε κάθε άνθρωπο, γιατί δεν είναι μόνο οι κοπέλες που κακοποιούνται, να μην αφήσουν κανέναν να τους επιβάλει ποιοι είναι», ανέφερε με κάθε ειλικρίνεια η Έλενα Νάσιου.

Εξίσου δυνατή ήταν και η audition της με το «Be Italian» από το κινηματογραφικό μιούζικαλ «Nine».

«Σε βρήκα στην αρχή στιβαρή και γεμάτη, αν και λίγο πιο σκληρή από όσο ήθελα. Μου άρεσες παρά τα στοναρίσματα, μου άρεσε το θάρρος σου και η πυγμή σου», της είπε η Μαρίζα Ρίζου, με τον Χρήστο Μάστορα και τον Μιχάλη Κουινέλη να προσθέτουν ότι όλο το act ήταν όμορφο.

 

 

Ο Γιάννης Φιόλλας ερμήνευσε ένα τραγούδι των Χαΐνηδων για τους ακροβάτες της ζωής και ισορρόπησε σε τεντωμένο νήμα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο υποψήφιος που ήρθε από τη Ρόδο στο μουσικό talent show θέλει να είναι αληθινός και αυθεντικός: «Υπάρχουν σπουδαίοι τραγουδιστές, αλλά δεν έχουν ψυχή», μας είπε αρχικά όταν μας συστήθηκε.

Θυμήθηκε επίσης ότι όταν είχε τραγουδήσει μικρός σε ένα πανηγύρι, έκανε τον κόσμο να δακρύσει. Οι κριτές του «X-Factor» ήταν όμως πιο σκεπτικοί.

Ο Γιάννης Φιόλλας ερμήνευσε τον «Ακροβάτη» των Χαΐνηδων, αλλά δεν συνεπήρε τη Μαρίζα Ρίζου και τους άλλους κριτές, αναγνώρισαν όμως την προθυμία του να προσπαθήσει περισσότερο. «Την επόμενη φορά δεν θέλω να με κάνεις να έχω αμφιβολίες», του είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, που του έδωσε το ένα από τα τρία εισιτήρια για το bootcamp.

 

 

Ο Λεωνίδας Βετίμης τραγούδησε μπροστά στην κριτική επιτροπή και προσπάθησε να κερδίσει και εκείνος ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Ο 26χρονος ασχολείται με την μουσική ερασιτεχνικά και επέλεξε να παίξει ένα δικό του τραγούδι στο X Factor.

«Αισθάνθηκα πολύ ωραία με αυτό που άκουσα» ήταν η πρώτη αντίδραση της Μαρίζας Ρίζου.

Ο Χρήστος Μάστορας από την πλευρά του εξήγησε ότι ερμηνευτικά ήταν αδύναμο αλλά αυτό που άκουσε ήταν ένα πολύ ωραίο τραγούδι.

Ο Μιχάλης Κουινέλης παραδέχτηκε ότι και εκείνος ξεκίνησε στην αρχή με τον ίδιο τρόπο. Να τραγουδάει τα δικά του τραγούδια στην αρχή.

«Εδώ θα χρειαστεί να πεις και άλλα τραγούδια» του εξήγησε ο καλλιτέχνης.

«Αυτοί που γράφουν τραγούδια πολλές φορές δεν είναι πολύ καλοί τραγουδιστές αλλά στο περνάνε το μήνυμα» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Λεωνίδας Βετίμης πέρασε τελικά στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

 

 

Ο διαγωνιζόμενος που προβλημάτισε μέχρι την τελευταία στιγμή τους κριτές, θύμισε στον Ηλία Μπόγδανο τον Thor!

Με 300 δικά του τραγούδια στις «αποσκευές» του ήρθε στο μουσικό talent show ο 31χρονος Χρήστος Κισσάς, που ασχολείται με τουριστικά στη Σαντορίνη, αλλά είναι αφοσιωμένος στη σύνθεση.

Η επιλογή του να ερμηνεύσει το δικό του τραγούδι «Τις καλησπέρες μου» αποδείχτηκε πολύ τολμηρή και μπέρδεψε τους κριτές.

Ο Χρήστος Κισσάς είχε όμως μια δεύτερη ευκαιρία όταν ο Στέλιος Ρόκκος στάθηκε δίπλα του και τον συνόδευσε με την κιθάρα στο «Σμαράγδα και ρουμπίνια».

Με ένα «όχι» από τον Χρήστο Μάστορα και ένα «ναι» από τη Μαρίζα Ρίζου, που του είπε ότι θέλει να τον ξαναδεί επειδή έχει πολύ ωραία χροιά, η ψηφοφορία είχε μεγάλη αγωνία.

Τελικά, ο Χρήστος Κισσάς πέρασε στο bootcamp με τα «ναι» του Μιχάλη Κουινέλη και του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος τον χαρακτήρισε «φατσάρα».

 

 

O Πάνος Εσπιαλίδης από το Ωραιόκαστρο σπουδάζει Νηπιαγωγός στο ΑΠΘ αλλά αγαπάει πολύ τη μουσική. 

Ο 21χρονος ανέφερε ότι δεν φοβάται κάποιον κριτή αλλά «δεν ξέρει πως θα καταφέρει να τραγουδήσει μπροστά στη Μαρίζα Ρίζου».

«Το όνειρό μου είναι να ασχοληθώ με τη μουσική και να ταυτίζεται ο κόσμος με αυτά που τραγουδάει» συνέχισε ο ίδιος.

Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν ο πρώτος που σχολίασε την εμφάνισή του 21χρονου αλλά όπως δήλωσε δεν κατάφερε να τον πείσει.

«Είδα ένα φρέσκο, χαρούμενο παιδί» είπε ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ ο Μαρίζα Ρίζου ανέφερε ότι έχει μπερδευτεί. Δεν ξέρει δήλωσε αν είναι ή όχι καλός τραγουδιστής.

Οι κριτές έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πάνο Εσπιαλίδη αλλά τελικά και αυτή του η ερμηνεία στο τραγούδι «Είσαι βλάκας» της Ρίζου δεν κατάφερε να του δώσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

 

 

Η Βενέρα Μπαϊμπορτιάν έκανε μια εμφάνιση που προβλημάτισε τους κριτές του «X-Factor».

H νεαρή τραγούδησε το «Θεός αν είναι» με έναν πολύ υπερβολικό τρόπο το οποίο της επεσήμανε η κριτική επιτροπή.

«Ήταν πολύ υπερβολικό όλο αυτό. Πρέπει να χαλαρώσεις λίγο με το συναίσθημα γιατί μετά από ένα σημείο αρχίζει να μοιάζει ψεύτικο» εξήγησε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ήταν σαν να μπαίνει ένας άλλος άνθρωπος μέσα σου όταν τραγουδούσες. Είναι κρίμα να έχεις μια τόσο ενδιαφέρουσα χροιά αλλά να φλερτάρει με το κωμικό» είπε η Μαρίζα Ρίζου συμφωνώντας με τον συνάδελφό της.

«Κάνεις κάτι λάθος τεχνικά που δεν ταιριάζει με τη φυσιολογία του λαιμού σου» είπε ο Μιχάλη Κουινέλης και η Ρίζου ανέφερε ότι: «Η τοποθέτησή σου είναι πολύ ωραία, δεν χρειάζεται λαρυγγισμούς. Δεν χρειάζεται γιατί δεν είναι αλήθεια, όχι γιατί δεν είναι ωραίο».

«Θα βρεις πολύ τον εαυτό σου αν αφήσεις ελεύθερα να βγει η πραγματική φωνή σου που είναι πολύ ωραία» κατέληξε ο Χρήστος Μάστορας.

 

 

 

Ο JCJO ήρθε για να τον μάθει ο κόσμος και, γιατί όχι, να κερδίσει. Και είναι σε πολύ καλό δρόμο!

Ο 27χρονος από τη Θεσσαλονίκη μας συστήθηκε λέγοντας ότι ο πατέρας του τού ζήτησε όταν ήταν μικρός να διαλέξει ανάμεσα στο καράτε, το ποδόσφαιρο ή την κιθάρα. Εκείνος διάλεξε την κιθάρα: «Ήταν κάτι σαν ένστικτο και δεν το μετάνιωσα ποτέ», ανέφερε.

Για την audition του διάλεξε το «Little Black Submarines» των Black Keys και ενθουσίασε τους κριτές. «Τα σπας!» του είπε ο Στέλιος Ρόκκος, ενώ ο Χρήστος Μάστορας σχολίασε: «Με το που ανοίγεις το στόμα σου και τραγουδάς, είσαι άλλος άνθρωπος, λάμπεις ολόκληρος. Χρωματίζεις και ζωγραφίζεις κάθε νότα».

Με τέσσερα «ναι», ο JCJO φαίνεται ότι έκανε πολύ καλά που μικρός διάλεξε την κιθάρα!

 

 

Η Ναταλία Corvington μεγάλωσε με αρνητισμό από την οικογένειά της, αλλά μας απέδειξε στην audition του «X-Factor» ότι το αξίζει πραγματικά.

Η 28χρονη υποψήφια μας συστήθηκε με μια ιστορία που δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Είπε ότι είχε βιώσει απόρριψη στο σπίτι της και άκουγε επαναλαμβανόμενα ότι δεν έχει φωνή. Έτσι, μάζεψε λεφτά και σπούδασε μουσική στο Εδιμβούργο.

«Με τη μουσική είχα μια σχέση αγάπης και μίσους, μια σχέση που νόμιζα ότι δεν μπορώ να έχω, αλλά σήμερα νιώθω ότι αξίζω να την έχω», είπε η Ναταλία Corvington.

Στην audition της στο «X Factor» τραγούδησε το «Something’s Got a Hold On Me» της Etta James και έκανε τους συν-υποψηφίους της στο back stage να τη χειροκροτούν όρθιοι. «Φωνάρα, έτσι; Αυτή ήταν οντισιόν!», είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

Παρόλα αυτά, η Μαρίζα Ρίζου της ζήτησε να ακούσει ένα ακόμα κομμάτι κι αυτό «έσωσε» την Ναταλία και της έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Με το «Hurt» της Christina Aguilera σε a cappella εκτέλεση, έκανε τον Μιχάλη Κουινέλη να της πει: «Δείχνει μια έμπειρη τραγουδίστρια, που το θέλει πολύ και έχει δουλέψει με την ψυχή της».

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»