Θυμός & οργή από τους παρουσιαστές του Σαββατοκύριακου με την υπόθεση της Ρούλας

 

 

Νίκος Μάνεσης, Κατερίνα Καραβάτου, Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ήταν έξυπνη, σατανική ήταν»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την δική του άποψη για την Ρούλα Πισπιρίγκου που είναι κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας εξέφρασε σήμερα μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μάνεσης. 

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ»,  η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega: «Έχουμε μια απίστευτη θεατρίνα, δύσκολα θα σπάσει» 

 

Ο δημοσιογράφος, που όλο αυτό το διάστημα είχε επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από το θέμα, τώρα που τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και το κουβάρι έχει αρχίσει να ξετυλίγεται, εξέφρασε τη δική του άποψη για την 33χρονη χαρακτηρίζοντάς της “σατανική”.

«Είχαμε πει και τηρήσαμε τον λόγο μας ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το θέμα μέχρι την επισημοποίηση γιατί, αρκετοί δίκασαν και καταδίκασαν πριν – και εμείς ανεπισήμως. Ήταν εμφανές ότι υπήρχε εμπλοκή σε όλα αυτά τα οποία μας έχουν κάνει να ανατριχιάσουμε, Μια γυναίκα φερόμενη ως δολοφόνος, η οποία χαρακτηρίζεται πανέξυπνη αλλά κατά τη δική μου άποψη, για να αρχίσουμε σιγά σιγά να παίρνουμε και θέση, δεν ήταν ιδιαίτερα έξυπνη, σατανική μπορεί.

Ιδιαίτερα έξυπνος δεν είναι ένας άνθρωπος που δίνει συνεντεύξεις, ζει μέσα στα social media και εκτίθεται επιβαρύνοντας τη θέση του και ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο Παίδων και έχει αυτή τη συμπεριφορά που κινεί υποψίες και στους γιατρούς… Αυτές δεν είναι κινήσεις ενός έξυπνου ανθρώπου, μπορεί να είναι σατανικός αλλά θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Μια οικογένεια που όπως προκύπτςει ζούσε μέσα στα ψέματα» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

 

 

 

Μία ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου τρεις μήνες μετά τον θάνατο της μικρής Μαλένας έφερε στο προσκήνιο η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια του MEGA καλημέρισε τους καλεσμένους της και σχολίασε: «Θεωρώ ότι είναι παρά πολύ σημαντικό αυτό που έρχεται στο φως, εγώ όταν το διάβασα κλονίστηκα πάρα πολύ, ανατρίχιασα, και μου θύμισε κάποια δικά σας λόγια».

Η ανάρτηση λοιπόν περιέχει έναν διάλογο μεταξύ της κατηγορούμενης μητέρας και της μικρής:

«-Μαμά φοβάμαι

-Μη φοβάσαι!

Εγώ είμαι εδώ…

-Μαμά δεν μπορώ να αναπνεύσω…

-Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ταξίδι όπου δεν υπάρχει πόνος… Κράτα Θεέ μου τον παράδεισο δροσερό… θα έρθουν τα παιδάκια να παίξουν!».

 

 

Την οργή και την αγανάκτησή της για την υπόθεση της Πάτρας εξέφρασε στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής η Ναταλία Γερμανού. 

Η παρουσιάστρια δήλωσε πως όσο και αν θυμώνει, και αν ξεσπάσει στο σπίτι και το καμαρίνι της για τη συγκεκριμένη υπόθεση, σήμερα θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον επαγγελματισμό και την ψυχραιμία της.

«Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε και εσείς. Θα προσπαθήσω σήμερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου. Δε θα ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά από την πολυθρόνα αυτή που κάθομαι. Καταλαβαίνω την οργή σας. Τη διαβάζω, τη μοιράζομαι μέσα από το twitter.

Θα προσπαθήσω να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Εγώ βρίζω, θυμώνω και ξεσπάσω και στο σπίτι μου, και στο καμαρίνι μου, και με τους συνεργάτες μου στη σύσκεψη. Με όση ψυχραιμία μου επιβάλλει ο επαγγελματισμό μου, θα χειριστούμε την υπόθεση της κατηγορούμενης πια Ρούλας Πισπιρίγκου. Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα αναφερόμαστε σε αυτή ως η “μητέρα”, τώρα μπορούμε πια να τη λέμε κατηγορούμενη» είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

 

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου να κατηγορείται για την δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας και τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της να είναι στο μικροσκόπιο των Αρχών, έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Το ίδιο συγκλονισμένη αλλά και τρομαγμένη όπως είπε εμφανίστηκε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της της εκπομπής της.

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε αμήχανοι, μουδιασμένοι, απορημένοι. Προσωπικά είμαι τρομαγμένη. Πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να έχουμε την ευθύνη των λόγων μας, να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι… » ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου στην έναρξη του “Τι λες τώρα;”

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»