Νέος καβγάς για Εμμανουήλ-Καραγκούνια και ατάκες-φωτιά μεταξύ Ναυσικάς-Μαρτίκα!

 

#SurvivorGR: Η ζωή στον Άγιο Δομίνικο μόνο... ήρεμα δεν περνάει για τους Κόκκινους και τους Μπλε καθώς οι παίκτες ανάμεσά τους έχουν πολλές... εκκρεμότητες!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο Survivor του Σαββάτου, λίγο μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή από τον Άγιο Δομίνικο, η Τζο Μαριδάκη αποφάσισε να δει αλλιώς τα δεδομένα καθώς παρέμεινε στο παιχνίδι.

Ειδικότερα, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor ομολόγησε με χαμόγελο πως «μια μικρή terminator μόλις γεννήθηκε. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν να φοβούνται με εμένα. Έχω διώξει δυο άτομα! Βασικά δεν τα έχω διώξει, απλά το κοινό με κράτησε αλλά για πλάκα τώρα που το λέμε πιστεύω ότι όντως με φοβούνται».

«Επειδή τον Σπύρο Μαρτίκα τον έχω γνωρίσει στην μπλε ομάδα όπου υπήρξα, όντως το είπε αλήθεια και όταν λέει κάτι τηρεί τον λόγο του. Εγώ είπα την αλήθεια πως, επειδή θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στο Survivor, δέχομαι την πρόταση του. Έχω αρχίσει να νιώθω ότι δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο από τα παιδιά της ομάδας μου. Νομίζουν ότι πουλάω την ομάδα με το να παραμείνω στο παιχνίδι επειδή δέχθηκα αυτή την πρόταση» πρόσθεσε, επίσης, η Τζο Μαριδάκη.

 

 

Στην καλύβα των Μπλε, οι καυγάδες μεταξύ του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ και του Τάκη Καραγκούνια ολοένα και πληθαίνουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πατέρας του Τάκη Καραγκούνια - Θα αποχωρήσει από το #SurvivorGR;

 

Ο Κωνσταντίνος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει «κώδικας επικοινωνίας» μεταξύ τους, την ίδια ώρα που ο μισθοφόρος αδυνατεί να ανεχθεί την παρουσία του make up artist στην ίδια ομάδα με εκείνον.

 

 

Έτσι κάποια στιγμή, όπως παρακολουθήσαμε οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στην καλύβα.

 

 

Ο Καραγκούνιας ο οποίος δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τη συμπεριφορά του Εμμανουήλ ούτε τώρα κατάφερε να συγκρατηθεί και έτσι, υπήρξε σύγκρουση ανάμεσά τους.

 

 

Στην παραλία των Κόκκινων, η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Νίκου Αντωνόπουλου δεν λέει να κοπάσει. Θα καταφέρουν άραγε οι δυο τους να βρουν τη «χρυσή τομή» και να λύσουν τις διαφορές τους ή θα συνεχίσουν να είναι δυο ξένοι στην ίδια ομάδα; Μέχρι τότε, όλοι οι παίκτες των Κόκκινων, έχουν ένα κοινό σημείο που δεν είναι άλλο από την πείνα που τους έχει... θερίσει.

Έτσι αποφασίζουν να εκμεταλλευτούν στον αγωνιστικό χώρο την απουσία του Άρη Σοϊλέδη που λόγω τραυματισμού δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί:

Φυσικά, λίγο πριν τον αγώνα, Ναυσικά και Μαρτίκας αντάλλαξαν για ακόμα μία φορά διασταύρωσαν τα πυρά τους. 

 

Το έπαθλο φαγητού, το πρώτο της εβδομάδας που ξεκινάει ανήκει δικαιωματικά στους Μαχητές που απέδειξαν πως είναι καλύτεροι από τους Διάσημους στον αγωνιστικό χώρο. 

Οι Μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν των Κόκκινων σε όλα τα σημεία με τους τελευταίους μετά την ήττα τους να ψάχνουν να βρουν τους λόγους που για ακόμα μία φορά έχασαν το φαγητό μέσα από τα χέρια τους.

 

 

«Δεν έφεραν πολλοί παίκτες πόντους στην ομάδα» ακούστηκε να λέει η Ασημίνα στον Στάθη μετά τον αγώνα αγανακτισμένη που για ακόμα μια φορά δεν θα κατάφερνε να φάει.

«Υποφέρουμε, πεινάμε, πού θα πάει αυτό;» αναρωτήθηκε ο Στάθης ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως για ακόμα μία φορά θα έμενε νηστικός.

Στην αντίπαλη όχθη, οι Μπλε πανηγύριζαν για τη νίκη τους, περιμένοντας πώς και πώς να γευτούν το υπέροχο γεύμα που τους περίμενε.

 

 

Σαν άλλος Πύρρος Δήμας ο Λιανός στα Παιχνίδια της Καραϊβικής

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»