Οι νικητές σε Mystery Box & Τεστ Δημιουργικότητας και υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

Το Mystery Βox είχε «άρωμα Ανατολής» - Ο νικητής του Mystery Box και τα σημαντικά πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας στο #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ήταν ένας από τους παίκτες, που είχαν δημιουργήσει πολύ μεγάλες εντάσεις στο σπίτι του διαγωνισμού, με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποχώρησή του. 

Στο σημερινό επεισόδιο (21-3) και λίγο πριν από την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, οι παίκτες σχολίασαν την τελευταία αποχώρηση, μιας και ο Δημήτρης ήταν ένα πρόσωπο, που τους είχε απασχολήσει όλους πάρα πολύ.

Η Καλλιόπη ξεκίνησε να μιλά για την εμπειρία της στο MasterChef την περασμένη εβδομάδα, μιας και για εκείνη τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αφού ήταν μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση και η ίδια βρέθηκε σε πολύ μεγάλη αμηχανία.

Η παίκτρια στάθηκε και στο γεγονός ότι στην ψηφοφορία των Μπλε, όπου ο Δημήτρης Ταϊρίδης της έκανε μια επίθεση μπροστά σε όλους, όπου την κατηγορούσε ότι προσπαθεί αν πλησιάσει τους παίκτες και τους κριτές, για να έχει την εύνοιά τους.

Στην τελευταία δοκιμασία αποχώρησης, ο Δημήτρης ήταν εκείνος που δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, με την Καλλιόπη να δηλώνει ότι αδιαμφισβήτητα άφησε το στίγμα του στο MasterChef, μιας και οι εντάσεις που είχε δημιουργήσει στο σπίτι ήταν πολλές και ορισμένα πράγματα που έκανε θα αφήσουν ιστορία.

 

 

Όπως και κάθε Δευτέρα, η πρώτη δοκιμασία της εβδομάδας είναι το Mystery Box, με πολλές εκπλήξεις να περιμένουν κάθε φορά τους παίκτες, οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όπως είχαν πει οι τρεις κριτές πριν από κάποιες εβδομάδες, κάθε εβδομάδα θα έχει και μια διαφορετική θεματική, η οποία θα ξεκινά από την δοκιμασία του Mystery Box και θα καταλήγει στο MasterClass της Κυριακής, όπου οι διαγωνιζόμενοι θα παρακολουθούν νέες συνταγές και tips, που θα μπορούν να εκμεταλλευτούν στο μέλλον.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (21-3) παρακολουθήσαμε ότι μόλις οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα και πήραν τις θέσεις τους στους πάγκους τους, περίμεναν με ανυπομονησία να μάθουν τι ήταν εκείνο που τους περίμενε και το κάτω από ποιές προϋποθέσεις θα μαγείρευαν. Οι κριτές, εκείνη τη στιγμή, τους ανακοίνωσαν ότι η συγκεκριμένη εβδομάδα θα έχει άρωμα Ανατολής και ότι στη δοκιμασία θα έπρεπε να φτιάξουν ένα πιάτο, στηριζόμενο στην πολίτικη κουζίνα, με τα ιδιαίτερα υλικά της.

Η Καλλιόπη δήλωσε εξ αρχής τον ενθουσιασμό της, μιας και η ίδια έχει ρίζες από εκείνα τα μέρη και λατρεύει τις συγκεκριμένες γεύσεις. Ο Γρηγόρης, από την άλλη πλευρά, ήταν εκείνος που δήλωσε δυσαρεστημένος, μιας και δεν είχε ιδέα από την συγκεκριμένη κουζίνα, με τον ίδιο να λέει ότι δεν έχει μαγειρέψει ποτέ κάτι τέτοιο και θεωρούσε ότι θα δυσκολευόταν αρκετά. Το ίδιο και η Φανή με την Ελπίδα, οι οποίες απόρησαν για το τι θα μπορέσουν να φτιάξουν.

Η μεγάλη έκπληξη, που περίμενε τους διαγωνιζόμενους ήταν το ότι το Mystery Box περιείχε υλικά, τα οποία είχε επιλέξει η γνωστή και διακεκριμένη καθηγήτρια μαγειρικής, Γεωργία Κοφιδά , η οποία στο παρελθόν υπήρξε και καθηγήτρια του Πάνου Ιωαννίδη. Η ιδιαίτερότητα της ίδιας έγκειται στο γεγονός ότι είναι ιστορικός και πίσω από κάθε πιάτο προσπαθεί να ξεχωρίσει την κάθε γεύση και ουσιαστικά να αναλύσει την πολίτικη γαστρονομια.

 

 

Τα τέσσερα, αυτήν την φορά, πιάτα, τα οποία δοκίμασαν οι κριτές ήταν του Νικήτα, του Γιάννου, της Ελπίδας και του Χριστόφορου, με εκείνο του Νικήτα να ξεχωρίζει και έτσι να παίρνει και την νίκη στο Mystery Box.

O παίκτης, μετά από αυτήν την επίδοση, είχε και τα ισχυρά πλεονεκτήματα του τεστ δημιουργικότητας. Ο ίδιος είχε να επιλέξει για την δοκιμασία ανάμεσα σε τέσσερις καμπάνες, οι οποίες περιείχαν διάφορα πιάτα, τα οποία και θα αποτελούσαν την έμπνευση για τους παίκτες, ανάλογα με το πιάτο που θα τους έδινε ο Νικήτας. Οι καμπάνες έκρυβαν από κάτω:

  • Καπνιστή μελιτζάνα με μοσχάρι κοκκινιστό
  • ρυζόγαλο
  • σουτζουκάκια με ρύζι
  • Ιμάμ

Ο χρόνος που είχαν οι διαγωνιζόμενοι στη διάθεσή τους θα ήταν 60 λεπτά, ενώ για τρεις παίκτες ο χρόνος θα ήταν 45 λεπτά. Ο Νικήτας αποφάσισε να μαγειρέψει και παράλληλα κατέληξε στο να μην προκαλέσει τον Γιάννο, με σκοπό να του πάρει την κάρτα ασυλίας. Το ίδιο αποφάσισαν τόσο η Ελπίδα, όσο και ο Χριστόφορος, μιας και δεν ήθελαν να διακινδυνέψουν το γεγονός ότι o Γιάννος θα επέλεγε την πρώτη ύλη, που θα μαγείρευαν.

Ο Νικήτας έδωσε τα 45 λεπτά στον Παναγιώτη, τον Μάριο και τον Γρηγόρη, μιας και είπε ότι ήθελε να αποφύγει το να ανέβουν στον εξώστη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει τίποτα προσωπικό μαζί τους.

 

 

 

Το πιάτο που επέλεξε να δώσει στην Καλλιόπη ήταν τα σουντζουκάκια με το ρύζι, με εκείνη να βάζει τα δυνατά της, για να καταφέρει να κερδίσει στην δοκιμασία. Όπως φάνηκε όμως, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, μιας και το τελικό της πιάτο είχε πολλά λάθη και κατά τη διάρκεια της δοκιμής, οι κριτές δεν μπόρεσαν να το φάνε.

Αυτό συνέβη γιατί ο κιμάς δεν είχε ψηθεί καλά και ήταν ωμός, με τους τρεις κριτές να ζητούν από την Καλλιόπη να πάει να το δει και εκείνη.

Μόλις η ίδια αντιλήφθηκε το πόσο λάθος είχαν πάει τα πράγματα, τους είπε χαρακτηριστικά: «Σας παρακαλώ, μην το φάτε», με τον Πάνο Ιωαννίδη να της λέει: «Τι έπαθες σήμερα, κουκλάκι μου;»

 

 

Η Ελπίδα κέρδισε για δεύτερη φορά σε Τεστ Δημιουργικότητας

 

 

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κι η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Θα χρησιμοποιήσει ο Γιάννος Σδούγκας την κάρτα ασυλίας για να σώσει κάποιον από τους υποψήφιους;

 

 
 
 

To trailer 42ου επεισοδίου - Τρίτη 22.3.2022

 

 

   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Σταμάτης Κραουνάκης: «Γέλασα με την Παπαρίζου, αγνώριστη πια αλλά μπάστα»
#Eurovision 2024: Η #Rai διέρρευσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Ιταλίας - 12αρι στο Ισραήλ
«Δράκουλες & Δεινόσαυροι» βγήκαν σεργιάνι στα κανάλια - Είχαν όλοι μια κακή κουβέντα για την Μαρίνα Σάττι
Σε ποια θέση δείχνουν τα στοιχήματα, Μαρίνα Σάττι & Silia Kapsis στον Μεγαλο Τελικό της #Eurovision 2024
Η #Μουρμούρα ρίχνει αυλαία μετά από 11 χρόνια - Η απόφαση για τους απρόσμενους τίτλους τέλους
Ένας 23χρονος έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του επί σκηνής – Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή
Γιώργος Θεοφάνους: «Το 1992, στην ίδια πόλη, το Μάλμε, φοράω το γαμπρικό μου κοστούμι, δεν είχα κι άλλο»
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Β’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο πρώτο μισό η Ελλάδα!
#SurvivorGR: Το βουνό έπεσε - Αποχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποσκευές 126.000 ευρώ
Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!