Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #SurvivorGR και οι εντάσεις στο Συμβούλιο!

 

#SurvivorGR: Μουδιασμένοι όλοι με την υποψηφιότητα του Ανδρέα: «Να ήμουν στους Μπλε και ας χάναμε» - Η Σοφιάνα και άλλοι Μπλε ενοχλούνται με όσα λέει στους αγώνες η Ασημίνα - Κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων για την τύχη στον σημερινό αγώνα – Τα «τσούγκρισαν» οι κουμπάροι - O Τάκης το βιολί του...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Θύμα» της μεγάλης αλλαγής στη σύσταση των ομάδων φαίνεται πως έχει πέσει ο Ανδρέας Ματθαιακάκης ο οποίος χθες, μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στην οποία ανήκει, στην ασυλία, βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Η υποψηφιότητά του ήταν θέμα συζήτησης για όλους με τους περισσότερους να συμφωνούν ότι δεν άξιζε στον Ανδρέα να βρεθεί σε αυτή τη θέση. 

 

 

Για το ίδιο θέμα η Βρισηίδα σχολίασε πως οι Κόκκινοι στους οποίους ανήκε πριν ψηφίζουν μόνο με φιλίες και ότι το απέδειξαν ξανά, αφήνοντας να εννοηθεί και εκείνη από την πλευρά της ότι δεν άξιζε στον Ανδρέα να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Δείτε τι σχολίασε:

Όσο για τον ίδιο τον Ανδρέα, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που του έχει συμπεριφερθεί η νέα του ομάδα, οι Διάσημοι που τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς ξέρει τι μπορεί να δώσει στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι έχει αδικηθεί κατάφορα.

 

 

Ένα άλλο θέμα που δείχνει να απασχολεί τους Survivors είναι η ένταση που υπήρξε ανάμεσα στον Στάθη και στον Τάκη στον αγωνιστικό χώρο χθες (20/3) όταν ο πρώτος θυμωμένος έριξε μία μπάλα δυνατά στον αντίπαλό του, γεγονός που έγινε μέγα θέμα αργότερα στο συμβούλιο. Η Ναυσικά δείχνει να έχει ενοχληθεί έντονα με τη συμπεριφορά του Τάκη, λέγοντάς του «Ντροπή σου» .

 

 

Ο Τάκης από την πλευρά του, δείχνει να τα... γυρνάει τώρα καθώς ενώ χθες υποστήριξε ότι δεν άκουσε ένα ευχαριστώ από τον Στάθη, στο σημερινό επεισόδιο τον είδαμε να λέει στους συμπαίκτες του: «Είπε συγγνώμη αλλά δεν ήταν αληθινή» . Οι δηλώσεις του αυτές έκαναν έξαλλους τους συμπαίκτες του, ειδικά τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη. 

 

 

 

Σκληρός οαγώνας για τη δεύτερη ασυλία των ομάδων και όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να την κατακτήσουν.

 

 

Ο Απόστολος Ρουβάς φαίνεται πως το πήρε πολύ... προσωπικά και όταν βρέθηκε στον στίβο μάχης έχοντας απέναντί του τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος από χθες βρίσκεται στην ομάδα των Μπλε, έβαλε τα δυνατά του να τον κερδίσει αφού είναι πολύ καλός παίκτης.

Η νίκη ήρθε ανέλπιστα για τον Απόστολο Ρουβά ο οποίος αμέσως μόλις κατέκτησε τον πόντο έκανε σαν... τρελός.

Μάλιστα, ανάμεσα στους πανηγυρισμούς του, ο γνωστός σεφ έστειλε μία καρδούλα στη Φανή του της οποίας το όνομα ψέλλισε κοιτώντας στον ουρανό.

Μετά από καιρό, ο Απόστολος Ρουβάς άφησε να γίνει γνωστό κάτι για την προσωπική του ζωή καθώς έχει επιλέξει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

 
 
Στον απαιτητικό στίβο μάχης, είδαμε ότι οι Κόκκινοι κέρδισαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, με τους ίδιους να δηλώνουν χαρούμενοι, όχι μόνο επειδή δεν θα ήταν αναγκασμένοι να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, αλλά και επειδή κατάφεραν να αποδείξουν το πόσο δυνατοί είναι, σε αγωνιστικό επίπεδο.
 
 

 

Ο Άρης Σοϊλέδης κέρδισε την ατομική ασυλία για τους Μαχητές, ο οποίος θα έπρεπε, με την σειρά του, να υποδείξει έναν συμπαίκτη του προς αποχώρηση.

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού, οι εντάσεις φυσικά δεν έλειψαν. Η σχέση Σοφιάννας- Ασημίνας ,έχουμε δει ότι έχει δοκιμαστεί αρκετά, μετά την αλλαγή των ομάδων. Η Σοφιάννα έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί με τίποτα να ερμηνεύσει την συμπεριφορά την πρώην συμπαίκτριάς της, η οποία φέρεται πολύ εγωιστικά και σαν να μην ήταν ποτέ φίλες. Επίσης, δεν μπορεί να δεχτεί αυτό που κάνει με την Σταυρούλα, η οποία στο παρελθόν της είχε φερθεί πολύ άσχημα.

 

 

Από την άλλη, η Μυριέλλα γέλασε την ώρα που μιλούσε ο Σπύρος Μαρτίκας για το θέμα ότι η τύχη ήταν εκείνη που ευνόησε τους Διασήμους και έτσι κέρδισαν τον αγώνα. Ο Σπύρος, εκείνη την στιγμή είπε: «Η Μυριέλλα δεν φημίζεται για τη σοβαρότητά της στα συμβούλια γενικότερα»

Για το θέμα της τύχης μίλησε και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είπε ότι δεν αμφισβητεί την ικανότητα των Διασήμων, αλλά η τύχη ήταν εκείνη που τους ευνόησε επίσης. Ο Απόστολος Ρουβάς και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν μπορούσαν να δεχτούν όλα αυτά που ακούστηκαν, ανεβάζοντας τους τόνους στο συμβούλιο του νησιού.

 

 

Μετά από όλα όσα συζητήθηκαν στο συμβούλιο, σειρά είχε η ψηφοφορία, με τους Μαχητές να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους. Από την διαδικασία της κάλπης, το αποτέλεσμα έδειξε τον Τάκη Καραγκούνια ως τον δεύτερο υποψήφιο, μαζί με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη από την ομάδα των Διασήμων.

 

 

Στη συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης υπέδειξε τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είπε ότι νιώθει δυσάρεστα για αυτό, διότι ο Σπύρος, τις τελευταίες μέρες έχει φέρει πολλές νίκες στην ομάδα των Μαχητών, αλλά θέλει να βλέπει το θέμα σε συνολικό επίπεδο.

 

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης, που ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας των Κόκκινων υπέδειξε την Μυριέλλα Κουρεντή ως την δεύτερη υποψήφια από την ομάδα του για αποχώρηση. Ο ίδιος είπε ότι ψηφίζει καθαρά αγωνιστικά και χωρίς κανένα άλλο κριτήριο, μιας και είπε ότι μόνο η μαχητικότητα ενός παίκτη τον ενδιαφέρει.

 

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

 

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα και… σύμφωνα με τα spoilers αυτός που φεύγει είναι… ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η Ελλάδα στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Έλενα Παπαρίζου εντυπωσιάζει ξανά στην σκηνή της #Eurovision μέσα στην γενέτειρα της, Σουηδία
Η #SATTIsfaction «έριξε εξάρες» & αποθεώθηκε! Το πιο μεγάλο μονόπλανο ever στην #Eurovision! Put your hands up!
Let the show begin! Μαρίνα Σάττι και Έλενα Παπαρίζου στον Β' Ημιτελικό της #Eurovision! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
Silia Kapsis: «Είχα πολλή ενέργεια, ήμουν χαρούμενη & είχα άγχος. Ήταν φανταστικό που άνοιξα τον διαγωνισμό»
Σοκάρει η ανακοίνωση Κούγια για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»
Θοδωρής Κατσαφάδος για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»: «Ξέρανε ότι είμαι σε πολύ δύσκολη φάση»
Ελεονώρα Μελέτη: «Η ολοκλήρωση της εκπομπής δεν ήταν δικής μου υπαιτιότητας, ξέρω ότι απολύθηκε κόσμος»
Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, έχει μια λοίμωξη, είναι ψυχολογικά πεσμένη»
Ελένη Καστάνη: «Κατάλαβα πως ο πατέρας μου είχε αυτό το πράγμα, με τρώει που δεν μπόρεσα να το αποτρέψω»