Μαγικός ο 21χρονος Κύπριος Ιωάννης Ονισηφόρου! Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

 

Άλλη μια εξαιρετική οντισιόν, η τρίτη κατα σειρά, στο ανανεωμένο και πολύ μοντέρνο #TheXFactorGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η κριτής του X-Factor πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στην πίστα για να τραγουδήσει τη «Ντισκοτέκ»

«Στη ντισκοτέκ την παλιά φέραν νέα φώτα, στρώσαν καινούρια χαλιά κι άνοιξαν την πόρτα» και η Μαρίζα Ρίζου ανέβηκε στο πλευρό του γκρουπ «Εποχές».

 

 

Ο Ιωάννης Ονισηφόρου δήλωσε ότι «είναι χαμένος στο δικό του κόσμο», τόνισε πως σκοπός του είναι να καθιερωθεί στο χώρο του τραγουδιού και να διαψεύσει όλους εκείνους που του έκαναν bullying για τη φωνή του.

Αφού ερμήνευσε μαγικά το «Bruises» του Lewis Capaldi, πήρε τα τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη audition.

 

 

Ένα κοινωνικό μήνυμα θέλησε να περάσει η διαγωνιζόμενη του X-Factor.

«Βρίσκομαι στο X-Factor με ένα συγκεκριμένο στόχο, θέλω να περάσω ένα μήνυμα: υπάρχει ρατσισμός στη χώρα μας για τους διαφορετικούς σωματότυπους» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λία Ζάιου, προσθέτοντας ότι η pop σκηνή ενισχύει κάτι τέτοιο.

Σχολιάζοντας από την πλευρά της κριτικής επιτροπής, ο Χρήστος Μάστορας τόνισε ότι αυτό σιγά σιγά αλλάζει, ωστόσο πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότερα βήματα.

 

 

Η νεαρή τραγουδίστρια γέμισε χαμόγελα και ενθουσιασμό τους τέσσερις κριτές του X-Factor, ωστόσο δεν κατάφερε να λάβει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

 

Ο 21χρονος Θάνος Λάμπρου που τραγουδάει παντού και πάντα κατάφερε να αφήσει άφωνους τους τέσσερις κριτές του μουσικού show.

Έχοντας την εμπειρία από τη χορωδία του πατέρα του, ο Θάνος Λάμπρου μπήκε αποφασισμένος στην audition του X-Factor για να πάρει τέσσερα «ναι».

Τραγούδησε το «Angels», αλλά και ένα δικό του τραγούδι, κάνοντας τους κριτές να τον χειροκροτήσουν όρθιο και έλαβε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του X-Factor.

Ο νεαρός τραγουδιστής από τα πρώτα λεπτά εξέπληξε ευχάριστα την κριτική επιτροπή, αφού όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό και κυρίως ο Μιχάλης Κουινέλης ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του!

«Σοκ, σοκ» φώναξε με ενθουσιασμό ο τραγουδιστής και κριτής του X Factor.

«Θάνο ενθουσιαστήκαμε! Έχω χάσει εδώ πέρα τα μικρόφωνα, τα πάντα. Δεν θέλω να το κρύψω, ούτε θέλω να σε ταλαιπωρήσω, ούτε τίποτα… Με αυτό που είδα, αδελφέ μου, με έκανες να νιώσω πάρα πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ γενικότερα, να ξέρεις. Δηλαδή αυτό που άκουσα ήταν όλο από παντού… Ανέβηκες, κατέβηκες, με πήρες, με σήκωσες τόσο ωραίο αυτό το πράγμα! Θα σου πω, αδελφέ, χωρίς να σε πρήξω ναι» πρόσθεσε ο Μιχάλης Κουινέλης.

 

 

Ένας μυστηριώδης τύπος εμφανίστηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του X-Factor, κάνοντας τους κριτές να τα... χάσουν για λίγο.

Ο Μιχαήλ Μεσημβρινός από το Βόλο, ρώτησε τους κριτές αν… γράφει το μικρόφωνο, ενώ απάντησε πως ασχολείται με τα τσίπουρα και την ανεργία!

«Έχω σπουδάσει μαθηματικός, αλλά δεν το εξασκώ γιατί τα όνειρά μου για τη μουσική με έκαναν να τα παρατήσω» σημείωσε και συμπλήρωσε: «Από φωνή… χιούμορ!».

 

 

Ένα δικό του τραγούδι διάλεξε να πει στους κριτές του X-Factor ο Μιχάλης Μεσημβρινός...

Ωστόσο το αποτέλεσμα του «Ντόμινο», όπως ήταν ο τίτλος του τραγουδιού, δεν άρεσε στους κριτές που δεν του έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

 

Ένα παραδοσιακό τραγούδι επέλεξε η Λίνα Αλατζίδου, με τους κριτές να το χαίρονται ιδιαίτερα.

Ο Στέλιος Ρόκκος, βαθιά συγκινημένος, αφού η Λίνα τελείωσε, σηκώθηκε, της φίλησε το χέρι και με δάκρυα στα μάτια της είπε πως:

«Μου έσκισες την ψυχή. Έφυγαν τα φώτα… τα πάντα… Μου μύρισε ποτάμια, βουνά… με ταξίδεψες. Για την ηλικία σου αυτό που έκανες, είναι πολύ σπουδαίο και θέλει πολλή δουλειά… βιώματα», της είπε εμφανώς συγκινημένος ο Στέλιος Ρόκκος.

 

 

Ο Γιάννης Ζάμκος από την Κοζάνη επέλεξε ένα mashup των «Stand by me» και «Ένα βράδυ βγήκε ο χάρος» για την audition του X-Factor.

Οι κριτές βρήκαν την επιλογή του πολύ επιτυχημένη, δίνοντάς του το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

 

Ο Φώτης Λακιώτης έδωσε και την ψυχή του, στο τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη.

Η επιλογή του Φώτη Λακιώτη για την audition απέναντι στους κριτές του X-Factor ήταν το «Όλα σ’ αγαπάνε», το οποίο είπε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

 

 

Με ιδιαίτερη αγωνία άκουσε την απόφαση της κριτικής επιτροπής ο Φώτης Λακιώτης, μετά την εμφάνισή του.

Το «όχι» του Στέλιου Ρόκκου παραλίγο να στερήσει το όνειρο από τον Φώτη Λακιώτη, ο οποίος «ξέσπασε» μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Χρήστου Μάστορα, που του έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη audition.

 

 

Ένα τραγούδι – μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών από την Αγγελική Βλαχάκη

'Eνα ξεχωριστό τραγούδι επέλεξε να πει ενώπιον της κριτικής επιτροπής του X-Factor η νεαρή διαγωνιζόμενη.

Η Αγγελική Βλαχάκη τραγούδησε το «Με ποιο δικαίωμα», θέλοντας μέσα από τους στίχους να περάσει το δικό της μήνυμα για τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της Eurovision
Αυτοί είναι τέσσερις μονομάχοι που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο Survivor
Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»