Στάθης Vs. Τάκης: Πιάστηκαν στα χέρια - Ο Λιανός απείλησε με αποβολή!

 

Σύννεφα στη σχέση Μυριέλλας-Κατσαούνη: Της ζήτησε πίσω τον σταυρό που της είχε χαρίσει! - Tάκης εναντίον Μαρτίκα:Νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του #SurvivorGR - Επιφυλακτική η Ναυσικά με την Σταυρούλα:Με προσεγγίζει για στρατηγικούς λόγους - Απίστευτη ένταση μεταξύ Στάθη και Τάκη: Ο Λιανός απείλησε με αποβολή από τους αγώνες! - Αδιανότητη επίθεση του Τάκη στους Διασήμους:Δεν πάτε καλά. Δεν ξέρετε να παίζετε δίκαια - Η Σοφιάννα απόρησε με την συμπεριφορά της Ασημίνας:Είμαι πολύ στενοχωρημένη - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο (20-3) και παρά το ότι όλα έδειχναν να είναι καλά μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή, εκείνος ξεκίνησε ένα καινούργιο θέμα, με αφορμή τον σταυρό που της είχε χαρίσει. 

Μετά από τις αλλαγές στις ομάδες, οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών δείχνουν να έχουν διαταραχθεί και οι σχέσεις δοκιμάζονται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (19-3) είδαμε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης, με την είσοδό του στην Kόκκινη ομάδα, δεν αισθανόταν καλά και κάτι που ήθελε να συζητήσει ήταν η σχέση του με την Μυριέλλα Κουρεντή, μιας και οι δυο τους είχαν τσακωθεί πολύ άσχημα και είχαν ειπωθεί πολλά. Αυτό που είδαμε είναι ότι οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά και μάλιστα παραδέχτηκαν και στον Γιώργο Λιανό ότι είναι πολύ καλά μεταξύ τους και ότι χαίρονται που συζήτησαν και τα βρήκαν.

Τώρα, ο Γιώργος Κατσαούνης πήγε να την βρεί και να της ζητήσει τον σταυρό που της είχε χαρίσει από την αρχή του παιχνιδιού. Η Μυριέλλα του είπε ότι τον έχει μέσα στη τσάντα της και ότι της έκανε εντύπωση που της τον ζήτησε, μιας και η ίδια του είχε πει να του τον δώσει, αλλά εκείνος είχε αρνηθεί. Ο Γιώργος της είπε ότι τον θέλει πίσω και ότι δεν εκτίμησε το δώρο που της είχε κάνει.

Η Μυριέλλα μάλιστα, σε δηλώσεις της on camera, είπε ότι ο Γιώργος δείχνει και πάλι το αληθινό του πρόσωπο και αυτό σημαίνει για εκείνη ότι δεν μπορεί με τίποτα να τον εμπιστεύεται.

 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας ξεκίνησε ένα νέο θέμα στην παραλία των Μπλε, μετά από μια συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος σχεδόν τον απείλησε. 

Δυο μόνο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την νέα σύνθεση των ομάδων και οι πρώτες εντάσεις έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται στο φως.

Στην παραλία των Μπλε, το κλίμα, σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό, κάτι που έχει φανεί ιδιαίτερα από τις δηλώσεις της Βρισηίδας και της Ευρυδίκης. Ο Τάκης Καραγκούνιας, σε μια συζήτηση που είχε με την Σοφιάννα και την Μέη, είπε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας του έκανε μια επίθεση, σε συζήτηση που είχαν off camera, λέγοντάς του ότι είναι πολύ δυνατός και ότι έχει κόσμο έξω που τον στηρίζει και δεν θα φύγει εύκολα. Ο Τάκης Καραγκούνιας έγινε έξαλλος, λέγοντας ότι ο Σπύρος νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του Survivor.

«Δεν είναι εμένα να μου πηγαίνεις κόντρα εμένα γιατί έχω δύναμη εδώ μέσα και πρέπει να προσέχεις. Έχω κόσμο έξω και δεν πρόκειται εγώ να φύγω από το παιχνίδι. Ο Μαρτίκας νομίζει ότι είναι ο πιο σημαντικός εδώ μέσα και νομίζει πως είναι ο βασιλιάς των Μαχητών. Εγώ αυτός είμαι και έτσι λειτουργώ και η πορεία μου εδώ μέσα θα δείξει ορισμένα πράγματα» είπε, μεταξύ πολλών, ο Τάκης Καραγκούνιας.

H Mέη, που ήταν μπροστά σε αυτά που έλεγε ο Τάκης Καραγκούνιας μαζί με την Σοφιάννα, είπε: «Ο Σπύρος έχει πιάσει όλους εμάς εδώ μέσα και μας έχει πει τα χειρότερα λόγια. Εμένα με έχει πει αχάριστη πολλές φορές και με έχει χαρακτηρίσει με πολύ άσχημες εκφράσεις» 

 

 

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε ότι είναι πολύ επιφυλακτική με την Σταυρούλα, για την οποία θεωρεί ότι την πλησιάζει ύπουλα και για στρατηγικούς λόγους. 

Οι αλλαγές των ομάδων έχουν φέρει πολύ μεγάλες ανατροπές, μιας και οι παίκτες δείχνουν ότι γνωρίζονται και πάλι από την αρχή.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για τις δυο μέρες που έχουν περάσει, μετά από την σύνθεση της νέας της ομάδας και το πως είναι τα πράγματα στην νέα ομάδα των Διασήμων. Εκείνη είπε ότι, σε γενικές γραμμές, τα πράγματα είναι πολύ καλά με τους παίκτες, μιας και δεν είχαν συμβιώσει και ποτέ όλοι μαζί. Παρ΄όλα αυτά, η Ναυσικά είπε ότι είναι αρκετά επιφυλακτική με την Σταυρούλα.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε: «Ο λόγος που με προσεγγίζει είναι κυρίως για στρατηγικό σκοπό. Όταν βλέπω red flags σε κάποια άτομα, κρατάω κάποιες αποστάσεις και είμαι καχύποπτη. Γενικά στη ζωή μου είμαι καχύποπτη, γιατί έχω βιώσει πολλές φορές την προδοσία και δεν θα αφήσω κανέναν να με κοροϊδέψει και πάλι εδώ μέσα.»

 

 

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, η ένταση ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές κορυφώθηκε, με αφορμή τον αγώνα μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Στάθη Σχίζα. 

Απίστευτη ένταση σημειώθηκε στο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους παίκτες να πιάνονται στα χέρια.

Ο αγώνας μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Στάθη Σχίζα ήταν εκείνος που κορύφωσε τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δυο ομάδες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, στην αρχή του αγώνα, ο Στάθης Σχίζας είχε πάει αρκετά καλύτερα, μιας και το είχε βρει περισσότερο στο κομμάτι της ταχύτητας. Ένα λάθος του όμως στις βολές ήταν εκείνο που έφερε τον αγώνα στα ίσια, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας έφτασε στον στόχο, όταν ο Στάθης δεν είχε πετύχει ούτε ένα κυβάκι.

Σε κάποια στιγμή και ενώ οι δυο παίκτες πήγαν να μαζέψουν τα μπαλάκια, ο Τάκης Καραγκούνιας έκλεισε τον δρόμο από τον Στάθη, με τον δεύτερο να γίνεται έξαλλος και να του κάνει μια κίνηση με τον αγκώνα, ώστε να πέσει κάτω. Έτσι και έγινε και ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε στο έδαφος, με τον Στάθη να του ρίχνει στην πλάτη ένα από τα μπαλάκια που κρατούσε.

Ο Γιώργος Λιανός και ενώ είδαμε το βίντεο, τους είπε ότι και οι δυο έκαναν λάθος κίνηση και ότι αν κάτι τέτοιο επαναληφθεί θα αποβληθούν και οι δυο από τους επόμενους αγώνες.

 

 

Oι διαφορές κρίθηκαν στην λεπτομέρεια, μιας και ο στίβος μάχης ήταν αρκετά απαιτητικός. 

Από την πρώτη κιόλας νύχτα της αλλαγής των ομάδων, η παραλία των Μπλε έδειξε ότι είχε πολύ ανεβασμένη ψυχολογία, μιας και ξεκίνησαν τους χορούς και τις δραστηριότητες.

Στο επεισόδιο (20-3) παρακολουθήσαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο απαιτούσε δύναμη, ισορροπία και πολύ καλό στόχο. Οι Μαχητές είχαν δηλώσει από την αρχή ότι ήθελαν να κερδίζουν την συγκεκριμένη ασυλία, μιας και πιστεύουν ότι η ομάδα τους είναι αρκετά δυνατή και ότι δεν θέλουν να χάσουν κάποιον παίκτη, μιας και δεν το θεωρούν απαραίτητο.

Από την αρχή του αγώνα, οι Μαχητές έδειξαν να έχουν το πάνω χέρι, μιας και είχαν καταφέρει να κερδίσουν μια διαφορά ασφαλείας, ώστε να πάρουν και πιο εύκολα την νίκη. Στο τέλος του αγώνα, οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που ηττήθηκαν με τελικό σκορ 12-7 και έτσι οι Μαχητές θα πάνε στο πρώτο συμβούλιο του νησιού της εβδομάδας ως απλοί παρατηρητές.

Ο Άρης Σοϊλέδης αποθεώθηκε από την ομάδα του, μιας και κατάφερε να φέρει τέσσερις νίκες στον στίβο μάχης.

 

 

Μετά από την νίκη των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Τάκη Καραγκούνια και έγινε χαμός. 

Οι εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες φαίνονται να γίνονται όλο και περισσότερες, μιας και σήμερα (20-3), με αφορμή το σκηνικό που έγινε ανάμεσα στους δυο παίκτες κατά την διάρκεια του αγώνα.

Μετά από την λήξη του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε τον λόγο και θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με όλο αυτό που συνέβη. Αρχικά, ο ίδιος είπε ότι δεν έχει λυθεί το θέμα και ότι θεώρησε αυτήν την κίνηση του Στάθη Σχίζα απέναντί του προσβλητική και αδιανόητη εις βάρος του. Μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν μπήκε μπροστά του επίτηδες και ότι όλο αυτό συνέβη τυχαία.

Η Μυριέλλα Κουρεντή πήρε τον λόγο και του είπε ότι αυτός το ξεκίνησε όλο αυτό και ότι δεν είναι δυνατόν να το κάνει αυτό τώρα, μιας και εκείνος έφταιγε. Ο Τάκης συνέχισε λέγοντας ότι ο Στάθης δεν του ζήτησε καμία συγγνώμη και ότι αυτό τον ενόχλησε, εξοργίζοντας την Ναυσικά, η οποία του είπε ότι είναι μεγάλος ψεύτης και ότι ο Στάθης ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους όχι μόνο προσωπικά σε εκείνον, αλλά και απέναντι σε όλη την ομάδα των Μαχητών.

Τέλος, ο Στάθης Σχίζας πήρε τον λόγο και είπε την άποψή του και ότι όλο αυτό συνέβη επίτηδες, για να του στοιχήσει χρόνο και να τον αποσυντονίσει, ώστε να μπορέσει πιο εύκολα να του κλέψει την νίκη. Μάλιστα, είπε ότι ήταν μεγάλο λάθος η επίθεση που του έκανε μετά και ζήτησε συγγνώμη για ακόμα μια φορά.

 

 

Η Σοφιάννα δεν μπορεί με τίποτα να δεχτεί την συμπεριφορά της Ασημίνας, η οποία από τότε που άλλαξε ομάδα, έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ από εκείνη. 

Μια από τις παίκτριες που δεν μπορούσε με τίποτα να δεχτεί την αλλαγή των ομάδων, ήταν η Σοφιάννα, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι χωρίστηκε από την καλύτερή της φίλη, την Ασημίνα.

Στο επεισόδιο (20-3) είδαμε ότι η Σοφιάννα, μετά τον αγώνα ασυλίας, είπε ότι η φωνή της Ασημίνας την αποσυντόνισε και στις δυο φορές που έπαιξε και ήταν ένας από τους λόγους, που δεν κατάφερε να πάρει την νίκη.

Λίγο αργότερα, η Σοφιάννα είπε ότι απορεί με την συμπεριφορά της Ασημίνας και το πόσο εν τέλει έχουν απομακρυνθεί οι δυο τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν κολλητές φίλες και αχώριστες. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε:

«Τις τελευταίες ημέρες περνάω μια πολύ έντονη φάση συναισθηματικής φόρτισης, μιας και μετά από την αλλαγή των ομάδων, ένιωσα ότι έμεινα ξεκρέμαστη. Αυτό που πραγματικά με κάνει να απορώ είναι η συμπεριφορά της Ασημίνας απέναντί μου. Εγώ θεωρούσα ότι, ακόμα και να αλλάξαμε ομάδες, θα μιλάμε στα αγωνίσματα και λέμε μια κουβέντα και αυτό δεν έγινε ούτε στον πρώτο αγώνα ούτε και τώρα στην ασυλία»

«Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η στιγμή που έχασα για πολύ λίγο από την Σταυρούλα και εκείνη γύρισε και της είπε μπροστά μου: «Στο έλεγα ότι θα κερδίσεις». Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ και ειδικά που το είπε στην Σταυρούλα, που είχε προσπαθήσει να της κάνει κακό»

 

 

Στην ατομική ασυλία για την ομάδα των Διασήμων, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος και είπε από την αρχή ότι θα ψηφίσει κυρίως αγωνιστικά αλλά πριν από οποιαδήποτε απόφασή του, θα συζητήσει με την ομάδα του για το τι θα κάνει.

 

 

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός έδωσε αρχικά τον λόγο στον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος και του είπε ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και ότι μέσα του νιώθει ακόμα μπλε, μιας και όλη αυτή η αλλαγή είναι πολύ σύντομη για εκείνον. Μόλις ο Γιώργος Λιανός του έκανε ερώτηση για την Μυριέλλα Κουρεντή, εκείνη πήρε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά:

«Ουσιαστικά με τον Γιώργο γνωριστήκαμε από την αρχή. Τον εκτιμούσα και τον εκτιμώ πάρα πολύ αγωνιστικά και του το είχα πει κιόλας ότι τον θεωρώ φαβορί για τον τελικό. Με όλη αυτήν την κατάσταση τώρα και που πλέον είμαστε στην ίδια ομάδα, βλέπω ότι πραγματικά δεν ταιριάζουμε καθόλου και είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι. Παρ' όλα αυτά θα συμβιώσουμε μια χαρά και θα τα πάμε και καλά.»

Ο Γιώργος Κατσαούνης απάντησε χιουμοριστικά, λέγοντας: «Τι να σου πω τώρα Γιώργο. Η Μυριέλλα μυρίζει τριαντάφυλλο και εγώ γιαούρτι στρούγγα. Το λέω όσο πιο ρεαλιστικά μπορώ. Εγώ της είχα δώσει ένα σταυρουδάκι, το οποίο το είχε στην τσάντα της και θεώρησα ότι δεν σεβάστηκε τον Άγιο, που έχω για να με φυλάει»

 

 

Μετά από την ήττα τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, η νέα ομάδα των Κόκκινων βρέθηκε στην δύσκολη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη για αποχώρηση. 

Από την κάλπη, το όνομα του παίκτη των νέων Διασήμων, ο οποίος και θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν εκείνο του Ανδρέα Ματθαιακάκη. Οι περισσότεροι Κόκκινοι τον ψήφισαν, γιατί εκείνος έχει τραυματιστεί σοβαρά στη μέση του και δεν μπορεί τον τελευταίο καιρό να λαμβάνει μέρος στα αγωνίσματα.

 

 

Στο νέο επεισόδιο, οι παίκτες συνεχίζουν ν’ ασχολούνται με ένα συμβάν που έγινε την ώρα του run, την ίδια στιγμή που τα νεύρα όλα είναι τεταμένα, στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα ασυλίας.«Ντροπή σου Τάκη για άλλη μια φορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις. Ευτυχώς δεν έχει πολύ μυαλό ο ίδιος» ακούγεται να λέει για τον Τάκη Καραγκούνια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Αγαπητή μου Ναυσικά βρίζες και τις θέλεις να σου πω συγχαρητήρια; Και τα λάθη του αλλουνού θα τα φορτώνομαι εγώ;» ακούγεται να λέει ο Τάκης Καραγκούνιας και προσθέτει: «αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν θα τον αλλάξω είναι έντονος, αυτός είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και δεν αλλάζει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»
Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor