«Είμαι παιδί του χλευασμού. Στο σχολείο με έλεγαν αδερφή..., συκιά...»

 

 

Νότης Χριστοδούλου: Τα τελευταία λόγια της μητέρας του και το Χ που έβαλε στον πατέρα του: «H μητέρα μου δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήριά της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων» - Η άγνωστη ιστορία με τον Kύπριο πατέρα του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Καλεσμένος στο #The2nightShow ήταν ο Νότης Χριστοδούλου - Το σκληρό bullying, η απόφαση εν μία νυκτί να αποσυρθεί από το τραγούδι και η εξομολόγηση για τη σχέση που είχε με τη μητέρα του – Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντεξη από τον νικητή του «Fame Story» 1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τον Νότη με καταγωγή από την Κύπρο, τον γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story» αλλά πλέων έχει επιλέξει ένα διαφορετικό lifestyle και βιοπορίζεται ως διακοσμητής.

«Δεν μου άρεσε το πλαίσιο ότι σηκωνόμουν να δουλέψω στη νύχτα, ότι με έβαλαν να τραγουδήσω λαϊκά, έβγαινα και έλεγα τα λαϊκά στα ρώσικα όπου είδα 3.000 κόσμο να κρατάει την κοιλιά τους από τα γέλια. αυτό μου άρεσε πολύ αλλά όχι στον επιχειρηματία».

Τελευταία βγήκα στο Romeo. Για να βγω στην πίστα αναγκαζόμουν και έπινα. Ήρθε ο ξάδερφος μου και μου είπε ότι στενοχωριέται για εμένα και την επόμενη ημέρα παραιτήθηκα».

«Το τραγούδι ποτέ δεν θα πάψω να το αγαπάω αλλά το περιορίζω στους φίλους μου. Έβγαλα πολλά λεφτά» παραδέχτηκε.

Πέρασε μία περίοδο προσαρμογής στη νέα ζωή που επέλεξε ώσπου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον πήρε τηλέφωνο με πρόταση συνεργασίας για τον «Όμορφο Κόσμο». Πέρασε και από το «Δέστε τους» αλλά εκεί δεν πέρασε καλά. «Δεν πέρασα καλά, προτιμώ να είμαι σε ένα εργασιακό περιβάλλον που μπορώ να εξελιχθώ» εξήγησε.

Πρόσφατα σε μία κατάθεση ψυχής στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, για την οποία δέχτηκε πολύ bullying ακόμα και μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

«Επειδή η μητέρα μου ένιωθε την ευθύνη του ότι μεγάλωνε ένα αγόρι μόνη της, δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς για τα κριτήριά της θα ήταν προσωπική της αποτυχία ως γονέας. Κι αυτό γιατί ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος απέναντι στη γνώμη των άλλων» είχε αναφέρει στο περιοδικό.

Στη συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου διηγήθηκε τα όσα έζησε υποδυόμενος τον straight για να ακολουθήσει τις επιταγές της εποχής και πόσο απελευθερωμένος ένιωσε όταν πέταξε από πάνω του τα «πρέπει» των άλλων.

«Αν η μητέρα μου ήταν εν ζωή δεν θα είχα μιλήσει για όλα αυτά για να μην τη στενοχωρήσω. Ήταν πολύ ελεύθερος άνθρωπος. Όταν έφτασα στα 25 μου μίλησα ανοιχτά στη μητέρα μου για τη σχέση μου, με έναν υπέροχο άνθρωπο, με τον οποίο έμεινε μαζί 16 χρόνια. Η μητέρα μου κουβαλούσε τον τρόπο που γαλουχήθηκε από τη δική της μητέρα. Ο γονέας οφείλει να είναι συνοδοιπόρος στη φύση του παιδιού του. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε η μητέρα μου να το αποδεχτεί. Μου είπε σε ευχαριστώ που μου το κοινοποίησες, δεν μπορώ να το αποδεχτώ και το ξεχνάω».

«Οι γονείς μου χώρισαν από την ημέρα που χώρισαν. Τον πατέρα μου τον είδα πρώτη φορά στα 18 μου. Χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα που θα με στήριζε. Αν θες να το δω ψυχαναλυτικά, εγώ έφευγα από το τραγούδι και την τηλεόραση επειδή ζητούσαν την επιβεβαίωση από την οικογένειά μου».

Στο σχολείο βίωσε σκληρό bullying. «Είμαι παιδί του χλευασμού. Περίμενα να τελειώσει το σχολείο να μην συναντηθώ με συγκεκριμένα παιδιά. Με έλεγαν αδερφή συκιά , ο Νότης – είχα έρωτα με τις κούκλες – που έπαιζε με κούκλες»

«Με το που έφυγε η μητέρα μου ένιωσα μία τεράστια θλίψη και έναν τεράστιο θυμό ότι αυτός ο άνθρωπος δεν με αποδέχτηκε ποτέ. Η μητέρα μου ενώ 15 χρόνια δεν με αποδέχτηκε, τα τελευταία της λόγια ήταν τα εξής μπορείς να μου πάρεις τηλέφωνο τον φίλο σου; Αυτή ήταν η αποδοχή της» συνέχισε.

Σαν παιδί είχε κλίση στον χορό και οι καθηγητές του παρότρυναν τη μητέρα του να ασχοληθεί με αυτό αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη.

«Λάτρευα από 5 χρονών το κλασικό μπαλέτο. Της έλεγαν ότι το παιδί ή θα γίνει τραγουδιστής, ή ζωγράφος ή χορευτής. Η μητέρα μου έλεγε το παιδί μου δεν θέλω να γίνει ούτε κλέφτης ούτε πο@στης και στον χορό θα μου βγει γκέι».

Στο σπίτι του αποκάλυψε ότι φερόταν ως straight. έπρεπε να δείχνω straight. Δεν έδινα καμία πληροφορία ούτε για την προσωπική ούτε για τη επαγγελματική μου ζωή. Το επαγγελματικό τιμωρητικά ότι “δεν θα σε βάλω μέσα στην επιτυχία”».

«Για να με αποδεχτεί η μητέρα μου κέρδισα στο Fame Story. Όταν την πήγαινε η ξαδέρφη μου για θεραπείες, της έλεγε “βρε Μαρία χαίρομαι που ο Νότης έχει βρει αυτόν τον άνθρωπο αλλά δεν μπορώ να του το πω”».

«Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί. Αλλά δεν πιστευω ότι δεν έχουμε γεννηθεί όλοι για να γίνουμε γονείς» ομολόγησε αμέσως μετά.

 

 

Γιάννης Πουλόπουλος: Αποκαλύπτει άγνωστη ιστορία του Ν. Χριστοδούλου με τον Kύπριο πατέρα του

Η συνέντευξη αυτή σχολιάστηκε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να παίρνει τον λόγο αποκαλύπτοντας μια άγνωστη συγκλονιστική ιστορία για τον νικητή του πρώτου μουσικού σόου στην Ελλάδα.

«Με τον πατέρα του ο Νότης συναντήθηκε για πρώτη φορά στην τρίτη Λυκείου, λίγο πριν πάει να δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις. Πέρασε πρώτος των πρώτων στο Πανεπιστήμιο. Ήταν πρώτος σε όλη την Ελλάδα, πέρασε Αρχιτεκτονική. Εγώ με τον Νότη γνωριστήκαμε λίγο μετά τα 20 και μου είχε πει μια ιστορία. Όταν είχε πρωτοσυναντήσει τον μπαμπά του, του είχε βγάλει ένα πεντοχίλιαρο και του είπε “πάρε αυτό το πεντοχίλιαρο” και όταν ζήτησε την αρωγή του για να μπορέσει να σπουδάσει, δεν τον βοήθησε.

Δε ξέρω αν το δημοσιοποίησε ο Νότης, ας με συγχωρέσει αν κάνω λάθος, θα πω μια προσωπική του ιστορία. Αυτός ο άνθρωπος ξέρω ότι πέθανε στην Αθήνα, κατάγεται από την Κύπρο. Κάποια στιγμή με παίρνει ο Νότης και μου λέει “μου ζητούν να αναγνωρίσω τον πατέρα μου αλλά δεν ξέρω πώς είναι”. Έπρεπε να πάει στο νεκροτομείο να τον αναγνωρίσει και δεν τον γνώριζε» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

 

Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν ερωτευμένη με τον Ν. Χριστοδούλου. Μετά σφαχτήκαμε»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
#SurvivorGR: Έκπληξη! Ο Ντάνιελ είναι ο τέταρτος υποψήφιος: «Έχουμε στρατηγική»
Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου
Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»