Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε στο #MasterChefGR

 

 

#MasterChefGR: Η σκληρή κριτική και η αποχώρηση με κλάματα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην πρώτη Δοκιμασία Αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου, ο οποίος φέρνει ένα ιδιαίτερο πιάτο αντιγραφής, που ενθουσιάζει τους τρεις υποψήφιους για αποχώρηση, Γρηγόρη Γιαννόπουλο, Χριστόφορο Κατσιάνα, Αναστασία Ντμίτρουκ, παρά τη δυσκολία του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των τριών κριτών. πρόκειται για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για αυτήν την εβδομάδα, από την οποία θα κριθεί το ποιοι θα είναι οι τελικοί 19 του διαγωνισμού.

Ο Βασίλης, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του τεστ δημιουργικότητας και εκείνος που κέρδισε και την κάρτα ασυλίας, δήλωσε από την αρχή πως δεν θα κάνει χρήση της κάρτας ασυλίας, με την Βασιλική να σημειώνει ότι, κατά την γνώμη της, δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσει σύντομα. Σε εκείνο το σημείο, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τρεις υποψήφιους, μιας και είχε έρθει η ώρα να καλωσορίσουν τον καλεσμένο τους.

Ο Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν ο σημερινός καλεσμένος, τον οποίο και όλοι οι παίκτες υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα. Ο ίδιος είναι executive chef και είπε από την αρχή ότι θα μαγειρέψουν ένα κατεξοχήν ελληνικό πιάτο. Αυτό έρχεται σε απόλυτη αντιστοιχία με το θέμα της εβδομάδας, το οποίο και είχε να κάνει με την ελληνική γαστρονομία και την παράδοση. Ο διάσημος σεφ παρουσίασε μια κυκλαδίτικη συνταγή, η οποία ουσιαστικά ήταν κόκορας γεμιστός με συκωτάκια, ο οποίος συνοδευόταν από παραδοσιακά ζυμαρικά και πουρέ από κρεμμυδάκια, τα οποία ήταν μαγειρεμένα με την λογική του στιφάδου.

Μόλις είδαν οι υποψήφιοι το πιάτο έμειναν άφωνοι και προσπάθησαν να παρατηρήσουν όλες τις παρασκευές, με σκοπό να μπορέσουν να κάνουν πιστή αντιγραφή, τόσο στην εμφάνιση, όσο και στην γεύση. Μάλιστα, ο Γρηγόρης, που έχει συνηθίσει τους κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, να εκφράζεται χιουμοριστικά, είπε ότι: «Μόλις είδα το πιάτο, με έπιασε ξεκάθαρα τσότσο».

Ο διαθέσιμος χρόνος, που θα είχαν για την παρασκευή του πιάτου ήταν μια ώρα και σαράντα λεπτά.

 

 

Μετά το πέρας της παρασκευής των πιάτων, σειρά είχε η κριτική τους από τους τρεις σεφ, αλλά και από τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου. Ο ίδιος υπήρξε αυστηρός, όσον αφορά τις διαφορετικές παρασκευές, που υπήρχαν μέσα στο πιάτο, μιας και ήταν κάτι αρκετά δύσκολο.

Μετά από τα σχόλια και την βαθμολογία, κρίθηκε ότι η Αναστασία ήταν εκείνη που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη, μιας και η ίδια είπε ότι δεν θα την ξανακρίνουν οι σεφ και δεν θα μαγειρέψει ξανά στην κουζίνα του διαγωνισμού. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία και ότι δεν πρόλαβε ήδη να το χορτάσει. Αυτό που θα της λείψει περισσότερο είναι το σπίτι, αλλά και οι σεφ, οι οποίοι ήταν πάντα εκεί, για να προσέχουν τις λεπτομέρειες, τα λάθη, αλλά και τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

Η Αναστασία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιας και όλο αυτό που έζησε ήταν για εκείνη κάτι πολύ μεγάλο. Ο Σωτήρης Ευαγγέλου της είπε ότι έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και ότι το αποτέλεσμα, που έκρινε και την αποχώρησή της, φάνηκε στην λεπτομέρεια.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου
Νέο «διάγγελμα» Λιάγκα για την #Eurovision - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έστειλαν έναν gay και έναν μαύρο»
Nemo: «Ξύπνησα και δεν ήταν όνειρο, σας ευχαριστώ που ακούσατε την ιστορία μου» - Η φωτο με την Σάττι
#SurvivorGR Spoiler: Aποχώρησε οικειοθελώς και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!
Οργή Μαργαρίτη Σχοινά για την #Eurovision: «Απαγόρευσαν την ευρωπαϊκή σημαία» – Τι υποστήριξε η #EBU