Ο Δάντης για 1η φορά στο #SurvivorGR! Πριν & μετά το μήνυμα του.... διαφημίσεις

 

 

#SurvivorGR: Με την... πλάτη στον τοίχο ο Μαρτίκας - Λύγισε η Σοφιάννα για την υποψηφιότητα Τσολάκη - Δάκρυα για τον Καραγκούνια - Το τέλος του γάμου του, η κόρη του Ραφαηλία και η αφιέρωση - Οι Μαχητές κέρδισαν για πρώτη φορά το έπαθλο επικοινωνίας! Τρελοί πανηγυρισμοί - Σπάραξαν στο κλάμα μιλώντας με τους δικούς τους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Γιάννης Τσολάκης είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους Μπλε καθώς πολλοί από τους συμπαίκτες τους έχουν πολλά... μαζεμένα για εκείνον.

Στο μεταξύ ο ίδιος επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως τον τελευταίο καιρό έχει πέσει η απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο και θεωρεί ότι είναι βάρος για την ομάδα του και ίσως θα πρέπει να είναι εκείνος που πρέπει να αποχωρήσει, όμως δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κατσαούνη με τον οποίο ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση χθες (28/2) λόγω ενός κομματιού καρύδας που ο Γιώργος νόμιζε ότι είχε αρπάξει από το πιάτο του ο Μαρτίκας, κάτι που ο τελευταίος δεν δέχτηκε ποτέ.

 

 
 

Στην ίδια παραλία, αυτή των Μπλε, η Σοφιάννα δεν έκρυψε την αγωνία της για την πιθανότητα να φύγει από το παιχνίδι ο Γιάννης Τσολάκης με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η νεαρή παίκτρια των Μπλε και μόνο στην ιδέα έβαλε τα κλάματα καθώς ο Γιάννης είναι το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι

 
 

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας σε συνέντευξή του on camera έκανε κατάθεση ψυχής για τη ζωή του και τις δυσκολίες που πέρασε. 

Ο 48χρονος μισθοφόρος από το Αίγιο μίλησε για τα φτωχικά παιδικά χρόνια που έζησε για τα οποία τόνισε ότι πως αν και δύσκολα, δεν του έλειψε ποτέ το φαγητό. Όμως σίγουρα δεν ήταν το παιδί με τα πολλά παιχνίδια ή το ποδήλατο γιατί δεν απέκτησε ποτέ.

Ο Τάκης μίλησε και για τις ηθικές αξίες που απέκτησε από την οικογένειά του, λέγοντας πως οι γονείς του τον μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια και έμαθε με τη δουλειά να ξεπερνάει τα όριά του.

Επίσης αναφέρθηκε και στο τέλος του γάμου του με τη γυναίκα του, τη Δήμητρα η οποία, λόγω της απουσίας του από το σπίτι λόγω δουλειάς, δεν άντεξε. Όπως τόνισε δεν την κατηγορεί και συνεχίζει να την αγαπά γιατί μεγαλώνει την κόρη τους που είναι όλη τους η ζωή.

Όταν αναφέρθηκε στην κόρη του Ραφαηλία, ο Τάκης λύγισε και έβαλε τα κλάματα καθώς είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι της έχει ετοιμάσει και ένα χειροποίητο δώρο το οποίο θα της δώσει για να θυμάται και εκείνη τη μεγάλη περιπέτεια του Survivor.

 

 

Μετά από 67 ημέρες θα δουν οι Μαχητές μηνύματα και φωτογραφίες από τους συντρόφους τους και τους δικούς τους ανθρώπους, γεγονός που θα τους κάνει σήμερα να κλάψουν πολύ. 

Τα δάκρυα όμως θα είναι χαράς επειδή θα μπορέσουν να πάρουν δύναμη από τους δικούς τους ανθρώπους.

 

 

 

Οι Μαχητές κατάφεραν να υπερισχύσουν των Διασήμων και στους δύο αγώνες.

Τα κορίτσια των Μπλε ήταν καλύτερα από των Κόκκινων αφού τις κέρδισαν με σκορ 7-3 ενώ τα αγόρια των Διασήμων έχασαν με σκορ 7-4.

 

 
 

Τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του έφερε ο Ανδρέας ο οποίος αντιμετώπισε τον Άρη και φυσικά οι Μπλε ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Και αυτό γιατί οι Μαχητές δεν έχουν κερδίσει ποτέ μέχρι σήμερα έπαθλο επικοινωνίας και για 69 ολόκληρες μέρες δεν έχουν έρθει σε καμία επαφή με την οικογένειά τους.

 
 
 
 
Mετά από έναν δύσκολο αγώνα, με ιδιαίτερα σκαμπανευάσματα, οι Μαχητές ήταν εκείνοι, που κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 10 και την επικοινωνία. Μάλιστα, οι ίδιοι το πανηγύρισαν πολύ!
 
 

 

Αναλυτικά, οι Μαχητές μίλησαν:

  • Γιάννης: Με έναν φίλο του και την σύντροφό του
  • Σπύρος: Με δυο φίλους του
  • Σάββας: Με έναν φίλο του και την σύντροφό του
  • Σταυρούλα: Με δυο φίλους της
  • Θωμαϊς: Με δυο φίλους της
  • Γιώργος: Με μια φίλη του και την σύντροφό του
  • Γιώργος Κατσαούνης: Με δυο φίλους του
  • Σοφιάννα: Με δυο φίλες της
  • Ασημίνα: Με τις συμπαίκτριές της και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αρχικά ξέσπασε σε κλάματα με το μήνυμα που έλαβε από τις συμπαίκτριές της στην ομάδα την οποία αγωνίζονται. Σειρά είχε το μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

«Έλα ρε Morrison – Βουνό! Κάθε βράδυ κάνουμε πάρτι με τις νίκες και τις ήττες, τα έπαθλα ή τις στεναχώριες. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου.

Εγώ, οι φίλοι σου και ο Gillan που ακούει να λες “Πάμεεε” και γαβγίζει. Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” και “αγρίμι” είσαι, από κάτω κρύβεται μια ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου έχω πει… Το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός, Βουνοοο», ήταν το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, το οποίο συνοδεύτηκε με δύο φωτογραφίες.

 

 

Ποιος τελικά θα αποχωρήσει απόψε και σύμφωνα με τις διαρροές ήδη έχει φύγει από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και βρίσκεται στο ξενοδοχείο;

Σύμφωνα πάντα με τα spoilers απχοωρεί ο Γιάννης Τσολάκης.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#MVMA2024»: Όλα όσα έγιναν στο kick off party - Η #Number1 Έλενα Παπαρίζου θα λάβει τιμητικό βραβείο
Η Φαίη Σκορδά ακύρωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα για την Mαρίνα Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»
Παγκόσμια πρεμιέρα #Maestro: Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών και όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο
#MasterChefGR: Λευτέρης: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τη Φουρέιρα που με γουστάρει! Να 'σαι καλά, σ'αγαπώ!»
#SurvivorGR: Έκπληξη! Ο Ντάνιελ είναι ο τέταρτος υποψήφιος: «Έχουμε στρατηγική»
Απίστευτο one man show Γιώργου Λιάγκα στην Φωτεινή Πετρογιάννη για το bullying στην Μαρίνα Σάττι
Το συγκλονιστικό νέο τραγούδι «Αχ Θάλασσα» της Μαρίνας Σάττι αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα της
#MasterChefGR: Ο εκνευρισμός στην ψηφοφορία και ο δεύτερος υποψήφιος - Ο παίκτης που πήρε τα 1000€
#SurvivorGR: Αποχώρησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τουρκικά... πυρά - Φοβήθηκε την Κατερίνα Δαλάκα
Επιχείρηση «ΓΡΟΝΘΟΣ» - Κοφίνου 1967: Ένα γεγονός ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου