Η Miss Γκρίνια, Δολοπλοκία και Ουρλιαχτά υποψήφια προς αποχώρηση στο #SurvivorGR

 

Άγριο ξέσπασμα από τη Βρισηίδα: «Μας υποτιμάνε εμάς τις Διάσημες» - Παραλήρημα στο twitter με την κλάψα της Βρισηίδας – Το ωραιότερο tweet έχει «άρωμα» Τούνη! - Ξέσπασε σε δάκρυα και η Κουρεντή – Η συγγνώμη στην Ναυσικά - «Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια» - Καβγάς ανάμεσα σε Τάκη και Άρη: «Ό, τι γουστάρω θα κάνω»

Spoiler: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τα «βέλη» της Μυριέλλας στη νέα παίκτρια: «Μπήκε διαβασμένη…»

Την είσοδο της νέας παίκτρια των Μαχητών, σχολίασε κάπως περίεργα η Μυριέλλα Κουρεντή. 

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, κατάφερε από τον πρώτο κιόλας αγώνα μνα κερδίσει τις εντυπώσεις αφού έφερε νίκες στην ομάδα της και αυτό προβλημάτισε την παίκτρια των Διασήμων, η οποία όπως είπε, της φαίνεται πως η νέα παίκτρια μπήκε... διαβασμένη.

 

 

«Εχθές είχαμε ένα new entry στην παρέα των Μπλε. Είχαμε την Σταυρούλα, την οποία την καλωσόρισα και πραγματικά η κοπέλα είναι survivor. Μας εντυπωσίασε και πραγματικά θεωρώ πως ίσως τρίζουν οι καρέκλες των υπόλοιπων κοριτσιών των Μπλε με την είσοδο της Σταυρούλας, γιατί επέδειξε τρομερή αθλητικότητα και καταπληκτική ευστοχία.

Εμένα μου φαίνεται πως αυτή η κοπέλα μπήκε διαβασμένη, γιατί την είδα πως ήταν στον πάγκο, πως ήταν στον στόχο. Ήταν λες και είχε κάνει στόχους. Καλά δεν θεωρώ πως πήγε και έστησε στόχους, αλλά μια μελέτη μπορείς να την έχεις εκτός Survivor»

 

 

Ξέσπασε μετά την ήττα της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δεν πήγε στο αγώνισμα της ασυλίας με καλή διάθεση η παίκτρια αφού πριν καλά καλά μπει στον αγωνιστικό χώρο εξομολογήθηκε πως φοβάται πάντα όταν πηγαίνει στα αγωνίσματα για την ασυλία.

Αυτό φαίνεται πως επηρέασε και την ψυχολογία της και εννοείται και την επίδοση της.

 

 

 

Την πρώτη ασυλία και με σχετική ευκολία πήρε η ομάδα των Μαχητών με τους Διάσημους να πρέπει να δώσουν έναν ακόμη παίκτη τους.

Στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε και εντάσεις και κλάματα και γκρίνια, ιδίως από τη Βρισηίδα, η οποία δεν κατάφερε να φέρει τις νίκες που επιθυμούσε. Ρόλο έπαιξε φυσικά και το γεγονός ότι λόγω τραυματισμών δεν αγωνίστηκαν ούτε η Ναυσικά ούτε και η Κάτια.

 

 

Τι συνέβη όμως και οι φίλοι του Survivor τα «έβαλαν» και απόψε με την παίκτρια! Όλα ξεκίνησαν όταν μετά την ήττα της τα έβαλε με τις παίκτριες των Μαχητών.

Με έντονο ύφος και εμφανώς εκνευρισμένη είπε δυνατά:

«Την πέρασα στο run. Γιατί έτσι! Γιατί μπορώ να την περάσω στο run. Πρωταθλήτρια στίβου και μοντέλο. Ευχαριστώ! Μας υποτιμάνε εμάς τις διάσημες. Είναι αθλήτριες και μας υποτιμάνε».

Το «κερασάκι» στην τούρτα όμως μπήκε όταν μετά τη δεύτερη ήττα της, άρχισε να κλαίει και να φωνάζει πως δεν αντέχει άλλο! Αυτό εκνεύρισε αυτή τη φορά τους χρήστες του twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν στιγμή να τη σχολιάζουν αρνητικά.

 

 

Aπό τα σχόλια ενώ το πιο επιτυχημένο ήταν μια εικόνα της Ιωάννας Τουνή να γελάει και το σχόλιο: «Κάπου τώρα στην Θεσσαλονίκη βλέποντας την Βρισηίδα να κλαίει..»

 

 

Αργότερα οι παίκτες αγωνίστηκαν για την ατομική ασυλία, την οποία κέρδισε ο Απόστολος Ρουβάς.

 

 

Μετά τον πρόσφατο καβγά τους είδαμε και πάλι Ναυσικά και Μυριέλλα να έρχονται κοντά με τη δεύτερη να ξεσπά σε λυγμούς.

Η Μυριέλλα τα «έβαλε» με τη Βρισηίδα την οποία θεωρεί υπεύθυνη για την κρίση που πέρασε η σχέση της με την καλύτερή της φίλη, όμως η Ναυσικά, παρ' όλο που την άκουσε και την καλοδέχτηκε στην αγκαλιά της όσο εκείνη έκλαιγε, έδειξε δυσπιστία σε ό,τι αφορά τις προθέσεις της Μυριέλλας.

«Νιώθω ότι δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν. Και σένα θέλω να σου πω τι έχει γίνει γιατί νιώθω ότι ξαφνικά εγώ βγαίνω σαν αυτή που υποκίνησε τα πράγματα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα! Είμαι ηλίθια, οκ! Είμαι πάρα πολύ ηλίθια και πραγματικά για αυτό σου ζήτησα συγνώμη! Γιατί κατάλαβα ότι πολλά από αυτά που έγιναν, δεν ήταν έτσι… Είμαι ηλίθια! Είμαι ηλίθια», είπε.

 

 

Χαμός ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια στην παραλία!

Ο καβγάς ξεκίνησε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας εκνευρίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη και άρχισε να τον κατηγορεί πως πως πηγαίνει πάντα πρώτος για ψαροντούφεκο χωρίς να αφήνει κανέναν άλλο.

«Ο Άρης για άλλη μια φορά ήθελα να πάρει το ψαροντούεφκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Για ποιο λόγο φωνάζεις;», του είπε ο Άρης με εκείνον να απαντά: «Τι νομίζεις ότι είσαι ρε φίλε;»

«Ότι γουστάρω θα κάνω, δεν θα μου φωνάζεις», του είπε με τον Τάκη να απαντά: «Και εγώ τι είμαι για να με λες αγοράκι σου;».

 

 

Οι παίκτες αγωνίστηκαν για την ασυλία και η Κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε και έτσι οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού αναγκασμένη να υποδείξει κάποιον από τους παίκτες της ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Για μια ακόμα φορά, το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, Διάσημοι και Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό. Εκεί, εκ νέου, τον πρώτο λόγο θα είχε η κόκκινη ομάδα η οποία και ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα.

Εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους λοιπόν και βγήκε απρόσμενα στον τάκο είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Κάτι που αιφνιδίασε βεβαίως τόσο την ίδια όσο και σύσσωμη την απέναντι μπλε ομάδα που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα με βάση τη δυναμικότητα της παίκτριας.

 

 

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι θα γίνει χαμός και στις δύο ομάδες, Διάσημους και Μαχητές! Η πείνα τους θερίζει, η επιβίωση είναι σκληρή και δεν θα λείψουν οι εντάσεις.

Στα μαχαίρια ξανά οι Μαχητές, με τον Μαρτίκα να κατηγορεί Σοφιάννα, Ασημίνα και Κατσαούνη ότι δολοπλοκούν εναντίον του.

Ο Μαρτίκας ανακαλύπτει σχέδιο Σοφιάννας - Ασημίνας με Κατσαούνη εναντίον του και το λέει on camera, αλλά το θέτει το ζήτημα και στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρει: «Νιώθω τρομερά επικίνδυνα το περιβάλλον. Νομίζω κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου και νομίζω ότι είναι πονηρό. Τον Κατσαούνη μπορεί να τον έχουν παρακινήσει μπορεί η Σοφιάννα, μπορεί η Ασημίνα που τον έχουν από κοντά και τον κάνουν ότι θέλουν…». Ο δε Γιώργος Κατσαούνης στρέφεται εναντίον του και του λέει «μη τα πουλάς σε εμένα αυτά…» με τον Μαρτίκα να του απαντά «θέλεις να κάνεις σόου;»

Πριν από τον στίβο μάχης, η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τσακώνεται με τον Άρη Σοϊλέδη «με ρώτησες φίλε μου για την Μυριέλλα τι θα ψηφίσω…» με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο…

Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Ποια ομάδα θα χάσει και ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Στο συμβούλιο, ο Σπύρος Μαρτίκας τους κατηγορεί ότι έχουν στήσει ξεκάθαρα σχέδιο εναντίον του: «Δεν ξέρω ποιον προσπαθεί να ενοχοποιήσει. Εγώ αισθάνομαι επικίνδυνο το περιβάλλον… Θα αρχίσω να ψάχνω την τσάντα μου».

Σύμφωνα με τα spoilers η ομάδα που χάνει είναι η Μπλε και θα δούμε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων και δύο από τους Μαχητές!

Ποιοι θα είναι υποψήφιοι;

Η Βρισιήδα, ο Απόστολος θα βγάλει στον τάκο την Μυριέλλα

Η Μπλε ομάδα θα χάσει και θα βγάλει στον τάκο τον Μαρτίκα και ο τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Τσολάκης!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!