Ο Παππάς αποκαλύπτει τα σεξουαλικά του με Αθήνα & Άννα: «Δεν ολοκληρώσαμε με την...»

 

 

«Εγώ δεν παντρεύτηκα ούτε την Αθήνα ούτε την Άννα, παντρεύτηκα την εμπειρία! Δεν πρόκειται να έχω σχέση με την Άννα στο μέλλον!» - Αλέξης Παππάς κατά Καινούργιου – Μικρούτσικου: «Εμφανίζεστε ως αντιπρόσωποι της Ελευθερίας Ελευθερίου;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε την πρώτη live τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του «The Bachelor» στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που χώρισε με την Αθηνά New York, ενώ έδειξε και την ενόχλησή του στην αδιάκριτη ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου. 

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα» αποκάλυψε ο Αλέξης Παππάς.

 

 
 

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια άκρως αδιάκριτη ερώτηση στον καλεσμένο της εκπομπής: «Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά όσο ήσασταν μαζί;»

Ο Αλέξης Παππάς, εμφανώς αμήχανος απάντησε: «Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή».

 

 

Όσα δήλωσε ο Αλέξης παππάς για την σχέση του με την Άννα

 

 

 

 

H συζήτηση πήγε στο Survivor και τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του Αλέξη Παππά μέσα στο παιχνίδι. 

Α.Μ.: «Πιστεύω ότι ο Αλέξης ως προσωπικότητα και ως φυσιογνωμία ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021. Έλεγε σκληρές κουβέντες… Σαθρό, καρκίνωμα, για τις γυναίκες…»

Α.Π.: «Τα έχω εξηγήσει αυτά και να θυμίσω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο. Το καρκίνωμα δεν το εννοούσα με την έννοια του αρρώστου…»

Α.Μ: «Ο τρόπος που αντιμετώπιζες τα πράγματα εμένα μου όριζαν το τοξικό στο Survivor».

Α.Π.: «Παρόλο που δεν σου άρεσε το έβλεπες. Νομίζω ότι το χόντρυνες λίγο παραπάνω. Αν είχα μια στάση μέσα στο παιχνίδι και φαινόταν λίγο πιο καυστική, δεν ήταν τοξική».

 

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στάθηκαν σε περιστατικά, στα οποία ο Αλέξης Παππάς ήταν φάουλ, με τον ίδιο να υπερασπίζεται, φυσικά, τον εαυτό του.

Οι τόνοι ανέβηκαν σε κάποια σημεία, ωστόσο, πάντα μέσα στο κλίμα της εκπομπής.

Α.Μ.: Εγώ πιστεύω ότι την Ελευθερία σαν γυναίκα την έθιξε.

Κ.Κ.: Κι εγώ το πιστεύω ακόμα.

Α.Π.: Η Ελευθερία το πιστεύει; Εμφανίζεστε σαν να είστε αντιπρόσωποι της Ελευθερίας. Εγώ με την Ελευθερία μιλάω μια χαρά, εσείς γιατί αισθάνεστε άσχημα;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη