«Ο αδερφός μου να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα, δεν θα ήταν αδερφός μου»

 

Η Νατάσσα Μποφίλιου δεν έκρυψε τον θυμό της για το #metoo και όσους ασκούν κακοποιητικές συμπεριφορές

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το #metoo, όπου και δεν έκρυψε τον θυμό της, με όσους ασκούν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η τραγουδίστρια δήλωσε πως οι φετινές εμφανίσεις της στο VOX της χάρισε ένα συναίσθημα που της έλειπε εδώ και δύο χρόνια: τη γαλήνη.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τοποθετείται πολιτικά και κοινωνικά. Οι άνθρωποι που έχουμε δημόσιο βήμα έχουμε αποκτήσει μία καθαρή και συγκεκριμένη φωνή κι αυτό είναι ευχάριστο, γιατί ξέρουμε πια να βλέπουμε ποιος είναι ο καθένας πίσω από τη μάσκα».

«Δεν με νοιάζει εάν έχεις καλή φωνή, είσαι λαμπερός, χορεύεις, έχεις μεγάλες επιτυχίες ή ταλέντο, θέλω να είσαι με τον άνθρωπο. Είμαι με το θύμα, είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτή την αθλιότητα που έχει καταστρέψει τη ψυχή του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη ψυχή ενός ανθρώπου κακοποιώντας τον. Ο αδερφός μου να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα».

Η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε πως σαν γυναίκα συνάντησε κατά τη διάρκεια της καριέρας της τα εμπόδια της πατριαρχίας, ήταν όμως τυχερή γιατί είχε ως «ασπίδα» τους δικούς της ανθρώπους: «Θα μπορούσα να είμαι άτυχη και να είχε συμβεί ακριβώς το αντίθετο», είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Είμαι με το θύμα, ξεχνάω, ξεχνάω… Τελειώνει αυτό για μένα. Δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζα κι έχω εγώ ευθύνη γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που νόμιζα ότι ήταν ένας άλλος… Είμαι με αυτόν που έχει υποστεί αυτή την αθλιότητα, που έχει καταστραφεί η ψυχή του από κάποιον που δεν έχει το δικαίωμα να του διαλύσει τη ζωή», είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Και ξέσπασε: «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαλύσει τη ψυχή ενός ανθρώπου κακοποιώντας τον. Ο αδερφός μου να το έκανε, θα είχε τελειώσει για μένα, δεν θα ήταν αδερφός μου»., συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η ίδια δεν φαντάζεται τον εαυτό της ως μέλος κριτικής επιτροπής μουσικού διαγωνισμού, καθώς θεωρεί υπερβολή να εμφανίζεται κάθε εβδομάδα στην τηλεόραση και ούτε τα χρήματα την δελεάζουν.

Για τον σύζυγό της δήλωσε πως είναι συμβατοί και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Χρήστος, ο σύζυγός της, είναι ο ήσυχος της υπόθεσης, ενώ εκείνη η φασαριόζα! «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι, να χτυπήσω ξύλο».

Για το τραγούδι «Εν Λευκώ», μία από τις μεγαλύετρες επιτυχίες της που λατρεύτηκε από το κοινό, είπε πως εκείνη το βρήκε αριστούργημα από την πρώτη στιγμή, όμως πριν από εκείνη καταξιωμένοι καλλιτέχνες είχαν απορρίψει το τραγούδι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega