Αποθέωση οι γυναίκες των Μπλε στο #SurvivorGR, οι Διάσημες... απογοητεύτηκαν!

 

Αυτή είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών στο #SurvivorGR! Η φιλία με την Ασημίνα και η αντίδραση του Μαρτίκα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Βαριές κουβέντες εκτοξεύονται εκατέρωθεν για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη!

Τέλος δεν φαίνεται να έχει η... φαγωμάρα ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή οι οποίοι στην αρχή του παιχνιδιού έζησαν ένα σύντομο... ειδύλλιο.

Ούτε θα μπορούσαν να φανταστούν όμως πως αυτό το ειδύλλιο θα κατέληγε στα... χαρακώματα με τον έναν ή τον άλλον, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, να εκτοξεύουν σκληρά λόγια μεταξύ τους.

«Έχει ξεκάθαρα πρόβλημα μαζί μου. Δεν μπορεί να δεχθεί ότι τον ξεκόλλησα από πάνω μου για το δίκαιο» είπε η Μυριέλλα για τον Λαρισαίο αγρότη on camera και ενώ ήταν στην παραλία των Κόκκινων. 

 

 

Την ίδια ώρα όμως και ο Κατσαούνης καταφερόταν εναντίον της, δείχνοντας πολύ απογοητευμένος για τη συμπεριφορά της ηθοποιού:

«Έχει βαλθεί να πάρει Όσκαρ - Τη βλέπω να φεύγει με καλάθι μούρα" είπε στην Ασημίνα σε μία πριβέ κουβέντα τους στην παραλία των Μπλε ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε για την ηθοποιό: "Είναι σιχαμάρα αυτό για μένα, γι' αυτό είπα στοπ και γιοκ» αναφερόμενος βέβαια στον τρόπο που του φέρθηκε η Μυριέλλα Κουρεντή την οποία κατηγορεί για διπροσωπία, κάτι που είπε και στο τελευταίο Συμβούλιο του νησιού.

 

 

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε (26/2) τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και κυρίως τους Μαχητές που κλήθηκαν να υποδεχτούν άλλον έναν παίκτη στην ομάδα τους. 

Ο λόγος για τη Σταυρούλα Χρυσαείδη η οποία είναι πρωταθλήτρια στίβου και έχει πολύ δυναμισμό και ενέργεια και έρχεται στο παιχνίδι για να κατατροπώσει τους αντιπάλους της ομάδας της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Δάντης με το κράξιμο της Σταυρούλας στην Ασημίνα - Πυρά για Μαλέσκου

 

Πάντως, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έκρυψε ότι... χάζεψε όταν την είδε μιας και πρόκειται για ένα πολύ ωραίο κορίτσι. 

 

Πάντως, η Σταυρούλα έχει ήδη έναν άνθρωπο που να τον γνωρίζει από τους Μαχητές και αυτός είναι η Ασημίνα η οποία με το που είδε τη Σταυρούλα την αγκάλιασε με χαρά και αργότερα αποκάλυψε ότι ήταν μαζί στον ίδιο σύλλογο και έτρεχαν στην προπόνηση.

Για όσους δεν γνωρίζουν τη Σταυρούλα να πούμε ότι γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια.

Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

 

 

Με σκορ 10-8 έχασαν οι Διάσημοι από τους Μαχητές οι οποίοι αποδείχτηκαν πιο δυναμικοί και αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο. 

Πλέον, μετά από δύο μήνες παιχνιδιού, έχουν ανάγκη καθημερινά το έπαθλο φαγητού και φυσικά άπαντες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν.

Πάλεψαν και οι μεν και οι δε όμως τελικά οι Μαχητές ήταν αυτοί που θα έτρωγαν τα ντολμαδάκια που ήταν το έπαθλο φαγητού.

 

 

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη, η νέα παίκτρια των Μαχητών που μπήκε στο παιχνίδι, απέδειξε ότι είναι πολυβόλο αφού απόψε στον αγώνα κατάφερε να φέρει τρεις ολόκληρους πόντους στην ομάδα της.

Την ίδια ώρα οι κοπέλες των Κόκκινων νιώθουν πολύ αδύναμες και όπως παραδέχτηκε η Ευρυδίκη έχουν κουραστεί πολύ ενώ η αφαγία των τελευταίων ημερών τις έχουν καταρρακώσει.

Δείτε το βίντεο με τον τελευταίο πόντο που έφερε η Σταυρούλα στους Μπλε και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»