Το μακελειό στην καλύβα των Μαχητών και το deja vu της Κάτιας στο #SurvivorGR

 

Άγριο κράξιμο στον Μαρτίκα: «Πού πας ρε Καραμήτρο; Είσαι 45 χρονών άντρας - Δεν αντέχω άλλο να έχω αυτόν τον καραγκιόζη στην ομάδα μου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο καβγάς των Μαχητών μετά το συμβούλιο της Δευτέρας (14-02) συνεχίστηκε και στην καλύβα.

Και δεν ήταν απλά ένας καβγάς αφού ειπώθηκαν βαριές κουβέντες ανάμεσα στους παίκτες.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν με το θέμα που τέθηκε επί τάπητος από τους περισσότερους παίκτες των Μαχητών και αφορούσε κατά κύριο λόγο την Σοφιάννα για το θέμα του διαμοιρασμού του φαγητού. Όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ μεγάλη συζήτηση, με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για μια πραγματικότητα με το φαγητό και ότι δεν υπάρχει σεβασμός μεταξύ τους.

Αυτό το κλίμα μεταφέρθηκε και στην καλύβα με τους παίκτες να ανταλλάσσουν βαριά λόγια.

 

 

Την ίδια ώρα η Κάτια Ταραμπάνκο θυμήθηκε τις δικές της αντίστοιχες στιγμές που στο περσινό συμβούλιο είχε κατηγορηθεί πως είχε «κλέψει» φαγητό. «Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο déjà vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Κατηγόρησε ο ένας τον άλλον ότι «κλέβει» φαγητό. Είχα ένα περίεργο και άσχημο συναίσθημα καταπίεσης, θυμού και απογοήτευσης», είπε και πρόσθεσε: «Συνοψίζοντας η λέξη «κλέφτης» και «κλέψιμο» πρέπει να λέγεται μετά από απόλυτη σιγουριά», τόνισε.

Η παίκτρια είχε κατηγορηθεί πως είχε κλέψει προμήθειες και με αφορμή το επεισόδιο στην ομάδα των Μαχητών, θέλησε να βάλει στη θέση τους ορισμένα πράγματα.«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν σαν deja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να βλέπω την δική μου την φουρνιά.

Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο, άσχημο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού, απογοήτευσης και όλα αυτά μαζί. Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο.

Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν.

Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο πρόγραμμά τους για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω», είπε η ίδια εμφανώς ταραγμένη!

 

 
 

Βαριές κουβέντες και κατηγορίες δια στόματος Σπύρου Μαρτίκα!

Μετά τον καβγά στο συμβούλιο για το φαγητό, ο παίκτης των Μαχητών το συνέχισε αργότερα στην καλύβα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δες τι θα τρως από αύριο. Μαζί τα κανονίζανε. Της Πελαγίας το πιάτο ήταν καβατζωμένο κι άρχισε να τρώει, πριν καν μοιράσει. Σου είπανε ποτέ μοίρασα, διάλεξε; Είναι ψεύτρες… Φέρε και καμία νίκη, μην σε έχουμε τζάμπα εδώ», είπε την ώρα που η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την στάση της στο συμβούλιο, έλεγε στην κάμερα:

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν ένα τεράστιο déjà vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Κατηγόρησε ο ένας τον άλλον ότι «κλέβει» φαγητό. Είχα ένα περίεργο και άσχημο συναίσθημα καταπίεσης, θυμού και απογοήτευσης», είπε και πρόσθεσε:

«Συνοψίζοντας η λέξη «κλέφτης» και «κλέψιμο» πρέπει να λέγεται μετά από απόλυτη σιγουριά. Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι έξυπνη, δεν θα με άφηνε να μπω».

Ο Σπύρος Μαρτίκας από την άλλη μεριά, είπε στην κάμερα:

«Σαφώς ο κλέφτης τον κλέφτη θα υπερασπιστεί. Δεν ξεχνάει κανείς πέρσι ότι και η Κάτια σε ανάλογο περιστατικό που είχε προκαλέσει η ίδια, είχε όλη της την ομάδα απέναντί της. Σαφώς και υπάρχουν αποδείξεις και περιμέναμε καιρό να το επιβεβαιώσουμε. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει», είπε μεταξύ άλλων.

 
 

Άγρια επίθεση στον Σπύρο Μαρτίκα από Σοφιάννα και Ασημίνα μετά τον χαμό στο συμβούλιο αλλά και την καλύβα.

«Δες τι θα τρως από αύριο. Μαζί τα κανονίζανε. Της Πελαγίας το πιάτο ήταν καβατζωμένο κι άρχισε να τρώει, πριν καν μοιράσει. Σου είπανε ποτέ μοίρασα, διάλεξε; Είναι ψεύτρες… Φέρε και καμία νίκη, μην σε έχουμε τζάμπα εδώ», είχε πει νωρίτερα στην καλύβα ο Μαρτίκας με την Σοφιάνα να λέει για εκείνον λίγο αργότερα:

«Πρώτα ξεφτιλιστήκατε στα μάτια μας, δεν ήταν η πρώτη φορά και δεν πέσαμε από τα σύννεφα για μερικούς. Στη συνέχεια ξεφτιλιστήκατε στα μάτια του κόσμου γιατί όλα αυτά που είπατε, καταγράφονταν. Στο τέλος κερασάκι στην τούρτα ξεφτιλιστήκατε και στην αντίπαλη ομάδα…

Πού πας ρε Καραμήτρο χωρίς αποδείξεις; Δηλαδή Σπύρο μου ειδικά εσύ και που σου αρέσει να το λες αυτήν τη λέξη, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Να πω ότι είσαι κανένα παιδάκι σαν τον Σάββα. Είσαι 45 χρονών άντρας, σοβαρός, με τις δουλειές και χωρίς αποδείξεις και κατηγορείς έναν άνθρωπο κλέφτη. Ξέρεις τι σημαίνει κλέφτης;», είπε.

Η Ασημίνα από την πλευρά της θέλει τον Σπύρο εκτός ριάλιτι. «Πρέπει να φύγει», τόνισε η ίδια.

 

 

Για μια ακόμη φορά τα spoilers έπεσαν μέσα με τους Κόκκινους να κερδίζουν και το έπαθλο επικοινωνίας αλλά και το φαγητό, που ήταν μια λαχταριστή πίτσα για κάθε παίκτη.

 

 

Oι δύο ομάδες διεκδίκησαν το έπαθλο επικοινωνίας σε ένα στίβο διαφορετικό από όσους έχουμε ξαναδεί.

Οι Διάσημοι πήραν και πάλι η νίκη και πανηγύρισαν έξαλλα καθώς είχαν ανάγκη τόσο την επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους όσο και το φαγητό!

 

 

Ξέσπασε η Ασημίνα μετά την ήττα της ομάδας της ρίχνοντας ευθύνη στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος δεν έφερε ούτε μια νίκη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα και φώναζε πως δεν αντέχει άλλο καθώς έχει μείνει μισή και μέσα στο παιχνίδι παραμένει ένας παίκτης (Μαρτίκας), ο οποίος, όπως είπε δεν προσφέρει τίποτα.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Ασημίνα να πει μπροστά σε όλους τι έχει συμβεί, εκείνη δεν δίστασε να αποκαλύψει τι της έχει πει για συμπαίκτες της ο Σπύρος. Μια αποκάλυψη που έφερε την αντίδραση πολλών.

«Είναι ανυπόφορος. Δεν αντέχω άλλο, έχω μείνει μισή! Δεν ήταν για εδώ αυτός ο άνθρωπος, για αλλού πήγαινε…. Mε έχει κάνει χάλια, χρέπι. Δεν μπορώ να είμαι στην καλύβα με έναν τέτοιο άνθρωπο, δεν μπορώ, δεν αντέχω!», είπε ανάμεσα σε άλλα!

 

 

Τρελά γέλια οι Διάσημοι από τα Tweets των fans

 

 

Trailer | 16/02/2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!