Κέρδισε το Golden Pin και αποχώρησε οικειοθελώς για το νεογέννητο παιδί του

 

Ανατροπή στο #MasterChefGR - Διπλή αποχώρηση - Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος νικητής του τεστ δημιουργικότητας- Ποιοι βγήκαν υποψήφιοι; Αυτός αποχώρησε πρώτος: «Νιώθω γεμάτος» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από την έναρξη του επεισοδίου (15-2) παρακολουθήσαμε τα αποτελέσματα από το προηγούμενο τεστ δημιουργικότητας. 

Στο επεισόδιο είδαμε τον Γρηγόρη να κερδίζει το πρώτο τεστ δημιουργικότητας και να είναι εκείνος, ο οποίος θα έχει και το πολύ σημαντικό πλεονέκτημα στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, η οποία και θα ήταν προ των πυλών. Μέσα σε όλο αυτό το ευχάριστο κλίμα, οι τρεις κριτές έπρεπε να ανακοινώσουν και τις προσπάθειες εκείνες, οι οποίες κρίθηκαν ως οι πιο αδύναμες, μιας και οι παρασκευές, αλλά και το όλο σύνολο, δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργικό.

 

 

Ο Γιώργος, ο Νίκος και ο Βασίλης ήταν εκείνοι που είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα και φυσικά οι κριτές τους παρέπεμψαν σε μια ακόμα δοκιμασία, η οποία θα έκρινε και εκείνον τον παίκτη, που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό.

 

 

Πολύ πιο συγκεκριμένα, είδαμε ότι πρόκειται για μια μαγειρική μονομαχία μεταξύ τους, με αντιγραφή πιάτου. Οι τρεις παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο με τίτλο: Ριγκατόνι με Πεσκανδρίτσα και ρέβα.

 

 

Κατά την διάρκεια της παρασκευής των πιάτων τους, οι τρεις τους αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες, κάτι που τόνισαν και οι κριτές, κατά την διάρκεια της δοκιμής. Ο Γιώργος ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη προσπάθεια, μιας και ήταν εκείνος, που κατάφερε να πλησιάσει ως επί το πλείστον το πιάτο που ζητήθηκε εξ αρχής.

Ο Βασίλης και ο Νίκος ήταν εκείνοι οι δυο που ανάμεσά τους κρίθηκε ο παίκτης, που έπρεπε να αποχωρήσει. Τελικά, κρίθηκε ότι η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν εκείνη του Νίκου, ο οποίος, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, ήταν η πρώτη φορά που δούλευε έτσι και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, ειδικά με τα ριγκατόνι, εκ των οποίων το ένα, του έπεσε και κάτω. Ο παίκτης αποχώρησε συγκινημένος για αυτήν την άσχημη εξέλιξη, λέγοντας ότι νιώθει πολύ περήφανος για αυτήν την εμπειρία.

Ο Νίκος, κατά την αποχώρησή του, είπε: «Φεύγω και νιώθω απόλυτα γεμάτος. Μόνο και μόνο για το σημερινό, θα το ξαναέκανα. Σε μια ώρα ανέβασα 130 παλμούς»

 

 

Μόλις ο Γιώργος και ο Βασίλης επέστρεψαν στο σπίτι και ανακοίνωσαν στους υπόλοιπους την παραμονή τους στον διαγωνισμό, ο Στάθης είχε να ανακοινώσει κάτι σε όλους.

Ο πάικτης είπε στους υπόλοιπους ότι αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και ότι είναι μια οριστική απόφαση, καθώς πρόκειται για προσωπικούς λόγους. Ο Στάθης είπε χαρακτηριστικά: «Το σκεφτόμουν από εχθές το τι ακριβώς θα κάνω και σήμερα το πρωι αποφάσισα ότι έπρεπε να επειστρέψω πίσω στο παιδί και την γυναίκα μου. Τα ζύγισα πολύ καλά τα πράγματα, πριν πάρω την τελική μου απόφαση. Το Masterchef για εμένα μέχρι εδώ ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και φεύγω πολύ γεμάτος. Γνώρισα καινούργιο κόσμο, του σεφ και είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα μέχρι εδώ.»

Οι παίκτες τον αποχαιρέτησαν με χειροκροτήματα, μιας και τον θεωρούσαν έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους τους μέσα στο παιχνίδι και ήταν για εκείνους πολύ δυσάρεστο ότι θα έφευγε, μιας και κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να καταφέρει να μπει στο σπίτι.

 

 

Τrailer 13ου επεισοδίου -Τετάρτη 16.2.2022

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»