Μεταξά-Καλυβάτσης: Μάρτυρες υπεράσπισης της Παυλίδου στη δίκη με τον Παπαγιάννη

 
 
Γνωστή ηθοποιός που είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον Παπαγιάννη βάζει «φωτιά» στην υπόθεση με Παυλίδου
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σε λίγες ημέρες πρόκειται να εκδικαστεί η μήνυση που έχει καταθέσει ο Μάνος Παπαγιάννης κατά της Σοφίας Παυλίδου η οποία τον έχει επίσης μηνύσει για σωματική βλάβη.

 

 

Ένα από τα πρόσωπα που έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της ηθοποιού είναι και η Κόνι Μεταξά η οποία το 2018 συμπρωταγωνιστούμε με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση «Πετάει – πετάει» που έλαβε χώρα το περιστατικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Κόνι Μεταξά που εμφανίστηκε αρκετά φειδωλή στις δηλώσεις της μιας και σε λίγες ημέρες είναι το δικαστήριο.

«Θα είμαι μάρτυρας. Τα έχουν συζητήσει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους και εγώ με τη Σοφία οπότε δε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι. Θα πάω στο δικαστήριο και θα συζητήσουμε όλα» ανέφερε η νεαρή performer.

 

 

Το πρωί της Τετάρτης 16/2, η Κέλλυ Χεινοπώρου μετέφερε, επίσης, ότι ανάμεσα στους μάρτυρες υπεράσπισης θα βρίσκεται μία γυναίκα, πολύ γνωστή ηθοποιός, που αναμένεται να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση, καθώς ήταν παλιό θύμα του Μάνου Παπαγιάννη. Η πολύ γνωστή ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο «Πρωινό», είχε δεχτεί επίθεση βιαιοπραγίας από τον ηθοποιό σε παλιότερη συνεργασία τους, παρουσία και άλλων συναδέλφων τους.

Η εν λόγω ηθοποιός έπαιζε και στην παράσταση «Πετάει, πετάει» που σημειώθηκε το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου.

 

 

Σωτήρης Καλυβάτσης: Οι δηλώσεις του για την υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη και το μήνυμα στον Μάνο

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταθέσει υπέρ της Σοφία Παυλίδου, καθώς συμπρωταγωνιστούσαν όλοι μαζί στην παράσταση και ήταν παρόν στο άτυχο συμβάν.

Η κάμερα του «Πρωινού» και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση και εκείνος δήλωσε για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη ότι έχει καταθέσει ήδη και ότι περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης.

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι απλά μετά από όλα αυτά που έχουνε γίνει καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να αναλογίζονται τις πράξεις τους και να ζητάνε ένα συγνώμη και μετά από καιρό.

Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάει ο καθένας μέσα στον εγκέφαλο του οπότε…. Καλή επιτυχία σε όλους… τι να πω εγώ; έχω καταθέσει έτσι κι αλλιώς τώρα από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα πει η δικαιοσύνη» τόνισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα του ΑΝΤ1.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά