Έσκασε... ο Tσάκα Τσούκας και έκανε σκηνή ζηλοτυπίας στην Μύριελλα για τον Τζον

 

 

«Κατέρρευσε» ο Βαλάντης: «Ντρέπομαι να γυρίσω και να δω τα παιδιά μου» - Πλάνταξε στο κλάμα η Μυριέλλα με το μήνυμα του John - Έξαλλος ο Κατσαούνης: «Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Οι Μαχητές σχολίασαν την απόφαση των Διασήμων να στήσουν την ψηφοφορία με σκοπό να εκδιώξουν από την ομάδα τον Βαλάντη.  

 Φυσικά, μία τέτοια κίνηση έχει προκαλέσει αναστάτωση, όχι μόνο στην παραλία των Κόκκινων αλλά και σε εκείνη των Μπλε οι οποίοι σχολίασαν μια τέτοια κίνηση.

Πρώτος και καλύτερος ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος είπε την εξής ατάκα φωτιά: «Ο Βαλάντης θέλει να κάνει τηλεόραση αλλά θέλει ήθος και αυτός δεν έχει».

Βέβαια, σε κανέναν δεν άρεσε το γεγονός ότι ίσως θυσιάζονται καλοί παίκτες όπως ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιωρίκας Πιλίδης οι οποίοι έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού για να αποφασίσει εκείνο ποιος από τους παίκτες θα αποχωρήσει.

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι πως στην παραλία των Κόκκινων είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Βαλάντης έχει αποσχιστεί από την υπόλοιπη ομάδα καθώς κανένας δεν θέλει να μιλάει μαζί του μετά τα σκληρά λόγια του στην Ευρυδίκη. Από εκεί άλλωστε ξεκίνησαν όλα.

 

Λύγισε ο Βαλάντης συναισθηματικά όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο επικοινωνίας. 

Οι Διάσημοι, έχουν ήδη κερδίσει ένα έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που σημαίνει ότι έρχονται πιο κοντά στην επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους σε σχέση με τους Μπλε που αν κερδίσουν θα μπορέσουν να διαβάσουν μόνο tweets και σχόλια θαυμαστών τους.

Ο Βαλάντης λοιπόν, όταν ανακοίνωσε ο παρουσιαστής ότι το έπαθλο να είναι μηνύματα δικών τους ανθρώπων, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκριά του.

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι η απομόνωσή του από την υπόλοιπη ομάδα του τον έχει στενοχωρήσει πολύ και ντρέπεται τους δικούς του ανθρώπους που έχουν εξελιχθεί έτσι τα πράγματα.

«Είμαι πολύ πληγωμένος» είπε ο τραγουδιστής κλαίγοντας ενώπιον όλων ενώ και οι υπόλοιποι παίκτες είχαν συγκινηθεί για την πιθανότητα να ακούσουν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

 

H ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας στο Survivor είναι οι Διάσημοι. Θα παλέψουν και θα φέρουν την πολυπόθητη νίκη. Σε τέτοια αγωνίσματα έχουν αποδείξει ότι συσπειρώνονται και δυναμώνουν.

Γιωρίκας και Ασημίνα οι MVP των ομάδων τους.

 

Το έπαθλο επικοινωνίας έκανε τους Διάσημους να πλαντάξουν στο κλάμα όταν είδαν μπροστά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα να τους στέλνουν μηνύματα. 

Ένας προς έναν όλοι οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας είχαν την ευκαιρία για πρώτη φορά μετά από καιρό να διαβάσουν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων, να μάθουν αν είναι καλά και να πάρουν κουράγιο από τα λόγια τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Όλοι τους πραγματικά συγκινήθηκαν πολύ. Άλλοι περισσότεροι και άλλοι λιγότερο ενώ ήταν ευκαιρία για εμάς να γνωρίσουμε και τις συντρόφους των παικτών.

 

 

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε την ευκαιρία να λάβει μήνυμα από τον καλό της φίλο, John.

Συγκεκριμένα το μήνυμά του περιείχε την πρώτη τους φωτογραφία από την στιγμή που έγραψαν το πρώτο τους τραγούδι και στην συνέχεια το συνόδευε το εξής μήνυμα: «Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του «αλήθεια» κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό σε αυτήν τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κι εγώ σε νιώθω, John…»

Η Μυριέλλα με το που διάβασε το τρυφερό του μήνυμα, ξέσπασε σε λυγμούς κι είπε: «Παιδιά ο John είναι πραγματικά ο πιο κοντινός άνθρωπος που έχω, μετά την οικογένειά μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Σε λατρεύω και σε νιώθω John, δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα μου κι ανυπομονώ πολύ να σε δω, να κάνουμε την αλμπουμάρα μας και ταξίδια»

 
 
Ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως έχει φάει... κεραμίδα μετά τα όσα είπε η Μυριέλλα για τον καλό της φίλο Τζον για τον οποίο μάλιστα έκλαιγε κιόλας!

Όταν το έπαθλο επικοινωνίας δόθηκε στους Διάσημους καθώς κέρδισαν τους Μαχητές, η Μυριέλλα με δάκρια στα μάτια είπε ότι ήθελε πολύ να πάει να δει τα μηνύματα που θα είχε από τους φίλους της και κυρίως τον Τζον Λιγνό ο οποίος είναι όπως είπε ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ζωής της.

Κάτι που πραγματικά σόκαρε τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος έγινε έξαλλος με την αποκάλυψη αυτή.

«Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον»  είπε ο Γιώργος ο οποίος μάλιστα χρησιμοποίησε και σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Μυριέλλας την οποία θεώρησε ανέντιμη και τόνισε πως τελικά είναι πολύ καλή ηθοποιός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φέρθηκε υποκριτικά απέναντί του.

Όπως τόνισε επίσης ο Λαρισαίος αγρότης, δεν γνώριζε ότι έτρεφε αισθήματα η Μυριέλλα για άλλον άντρα και έτσι από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται ούτε να την ξανακοιτάξει, θέλοντας να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας μαζί της.

 
 
 

Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αντίδραση της Μυριέλλας όταν μίλησε για τον συνεργάτη της Τζον Λιγνό και φυσικά το είπε δημόσια!

«Δε μου αρέσει καθόλου, είναι σα να κοροϊδεύει κι εμένα και το πανελλήνιο. Και αυτόν τον John που κάθεται έξω και δεν ξέρει τί του γίνεται», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ο Γιώργος Κατσαούνης με τη Μυριέλλα να ζητάει από την παραγωγή ένα λεπτό για τους δυο τους, για να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος και του είπε πως θα μετανιώσει για ό,τι λέει.

Ο Γιώργος όμως ήταν ανένδοτος. Έχει θυμώσει πολύ με τη Μυριέλλα θεωρώντας πως τον κορόιδεψε αφού του απέκρυψε τη σχέση της που πιστεύει πως έχει.

Μάταια η Μυριέλλα του έλεγε και του ξαναέλεγε ότι θέλει να του εξηγήσει καθώς δεν της άφησε καθόλου περιθώρια να τα ξαναπούν.

 

Οι Διάσημες τα βγάζουν όλα και προκαλούν πανικό!

 

Ποιά ομάδα θα κερδίσει στο volley;

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:      

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!