«Ο πατέρας μου, αναγνώρισε το ταλέντο κι όχι κάτι που φοβάται από τον εαυτό μου»

 

 

Η σχέση του με το σιδερά πατέρα του και ο επιχειρηματίας που τον αποκάλεσε «πράγμα» και τον έδιωξε από το μαγαζί του - Λύγισε για την Άντζελα Δημητρίου: «Δεν μπορούσα να μην τιμήσω αυτή τη γυναίκα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Φωτεινός άνθρωπος, πολυτάλαντος και από τους πλέον δημοφιλείς καλλιτέχνες, ο ένας και μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε στην παρέα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μάς μύησε στη ζωή του, τη ζωή ενός λαμπερού σόουμαν. 

Στα πρώτα του βήματα, όμως, δεν έλειψαν οι φορές που τον αντιμετώπισαν με δυσπιστία.

«Όταν ήμουν στην Πάτρα κομμωτής εγώ το έκανα αυτό για την πάρτη μου. Ήρθε ένας πελάτης και μου ζήτησε να εμφανιστώ ως Άντζελα Δημητρίου. Ντύθηκα πήγαμε στο μαγαζί και βγήκε το αφεντικό και είπε “τι πράγματα είναι αυτά; Εγώ δεν βάζω εγώ τέτοια πράγματα στο μαγαζί μου”». Ο πελάτης μου έκλαιγε εγώ είχα ψυχραιμία γιατί τότε δεν ήταν αποδεκτό ένας άνδρας να εμφανιστεί ως γυναίκα. Δεν επέτρεψα στον εαυτό μου να στενοχωρηθώ. Μετά από χρόνια ο κύριος αυτός με πήρε τηλέφωνο, ζήτησε συγγνώμη και μου πρότεινε να συνεργαστούμε».

Οι σχέσεις με τους γονείς του ήταν πάντα εξαιρετικές καθώς σε κάθε βήμα του είχε την αποδοχή τους και ήταν μάλιστα εκείνοι που αντιλήφθηκαν πρώτοι το ταλέντο του.

«Είχα την αποδοχή των γονιών μου όταν η μητέρα μου έδειξε τις μεταμφιέσεις μου στον μπαμπά μου εκείνος είπε το παιδί μας έχει ταλέντο. Αυτό σε μία ηλικία που προσπαθείς να βρεις την ταυτότητά σου και έχεις έναν γονιό που αναγνωρίζει το ταλέντο κι όχι κάτι που φοβάται από τον εαυτό μου ήταν σαν να μου άνοιξε ένα φως σε ένα τούνελ και μου είπε περπάτα εγώ είμαι μαζί σου.

Ο πατέρας μου ήταν σιδεράς αλλά τραγουδούσε καταπληκτικά από όπερα μέχρι λαϊκά και η μαμά μου του έκανε δεύτερη φωνή. Το σπίτι μας ήταν βαριετέ».

Ταγμένος στην τέχνη του δεν του μένει πολύς χρόνος για την προσωπική του ζωή αλλά θα ήθελε να ζήσει έναν έρωτα σαν των γονιών του.

«Θα ήθελα να ζήσω έναν έρωτα σαν των γονιών μου αλλά αυτό απλά τυχαίνει. Εμείς που είμαστε εργασιομανείς όταν βάζεις πάρα πολύ χρόνο στη δουλειά σου το άλλο το κομμάτι το εξαφανίζεις. Έδωσα πολύ λίγο χώρο και χρόνο στο να μπει στη ζωή μου ένας άνθρωπος. Όχι ότι δεν έχω αγαπηθεί».

Στην πορεία του πολλούς καλλιτέχνες μιμήθηκε πάντα με σεβασμό και αγάπη για αυτούς.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Μαρίνος για τον οποίο είπε πως «άνοιξε το δρόμο για πολλούς καλλιτέχνες».

Μίλησε και για τη Ρούλα Κορομηλά που τον ανακάλυψε και του άνοιξε διάπλατες τις πόρτες της showbiz.

«Μπήκε η Ρούλα με πατερίτσα και μου πρότεινε να εμφανιστώ στην εκπομπή της. Έχουμε μάθει τι κάνετε από τα παιδιά στην Πάτρα μου είπε και της είπα θα ρωτήσω τον μπαμπά μου. Βγήκα στον “Πρωινό Καφέ” που είχε έρθει στην Πάτρα και αυτό ήταν».

Η πρώτη φορά όμως που εμφανίστηκε τηλεοπτικά ήταν στην ΕΡΤ. «Ήταν στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ που το παρουσίαζε ο  Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Μετά ήρθε η Ρούλα» επεσήμανε.

Παρά τη φήμη και την τεράστια αποδοχή του κόσμου ο Τάκης Ζαχαράτος ποτέ δεν καβάλησε το καλάμι και εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή το γιατί.

«Με έσωσε η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ταπεινότητα του αθλητή. Με ένοιαζε να κάνω τον κόσμο να γελάει και όχι να γίνω φίρμα. Ξέρεις τι λεφτά μου έχον φάει;» είπε.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως λίγο έλειψε να τον δούμε και στην Αμερική να παίζει στο πλευρό του George Hamilton στην παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Ένα πράγμα που τον απογοητεύει σε συναδέλφους -καλλιτέχνες είναι να μην συνάδει η εικόνα που έχουν πλάσει μπροστά από τα φώτα με τον πραγματικό τους εαυτό, όταν τα φώτα κλείνουν.

«Είναι θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους που θαυμάζεις και πέφτουν στα μάτια σου και σε έχουν κοροϊδέψει για χρόνια. Στην περίπτωση της Άντζελας Δημητρίου είναι ακριβώς το αντίθετο. Την Άντζελα τη θαυμάζω και μπροστά και πίσω από τη σκηνή» είπε συγκινημένος. 

 «Έβλεπα την Άντζελα πάνω στη σκηνή και όπως κοιτούσα τα μαλλιά της έλεγα πως κάποτε εγώ έμπαινα μέσα σε ένα ΚΤΕΛ και μέσα σε ένα βαλιτσάκι είχα τα μαλλιά της, τα παπούτσια της ρούχα της και πήγαινα για παραστάσεις ως Άντζελα Δημητρίου. Τώρα είναι η ίδια στην παράστασή μου και μοιράζομαι εγώ με αυτή την γυναίκα που αντέγραφα. Αυτή η γυναίκα τώρα με περιμένει να βγούμε μαζί στη σκηνή.

Δεν θα μπορούσα εγώ αυτή τη γυναίκα να μην την τιμήσω και να μην βγαίνει καλύτερη από εμένα. Άντζελα σ’ αγαπώ πάρα πολύ. Δεν έχω δει πιο δουλευταρού. Για μένα σαν την Άντζελα Δημητρίου και την Δέσποινα Βανδή δεν έχω δει ούτε σκυλιά μαύρα, στρατιώτες, με πειθαρχεία γι’ αυτό που κάνουν», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος συγκινημένος για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:      

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears