Η Τσιμτσιλή απαντά στην κατηγορία ότι καλύπτει τους βιαστές της 24χρονης

 

 

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι λέξεις νέοι και ωραίοι" στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου ως βιαστή ήταν άστοχες, ζητώ συγγνώμη» -  Έξαλλος on air o Φραγκολιάς – «Ρε πάτε καλά εκεί έξω; Δικαστές είσαστε όλοι;»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

 

Τη δική της απάντηση σε όσους την κατηγορούν από χθες ότι προσπάθησε να καλύψει και να “ξεπλύνει” τους ανθρώπους που καταγγέλλονται ως βιαστές της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη θέλησε να δώσει η Σταματίνα Τσιμιτσιλή μέσα από το «Happy Day». Μια απομονωμένη φράση της παρουσιάστριας ήταν η αφορμή για να δεχτεί χιλιάδες μηνύματα ότι καλύπτει τους θύτες και παίρνει το μέρος τους και γι’ αυτό η ίδια θέλησε να πει δυο λόγια προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών. Νομίζω ότι με γνωρίζετε και ξέρετε τις απόψεις και τα πιστεύω μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι γυναίκα, μητέρα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να υπερασπίζομαι τα θύματα των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε γυναικοκτονίες, που έχουμε εκμετάλλευση γυναικών. Χθες λοιπόν, σε μια γενική κουβέντα για τις εξελίξεις στην υπόθεση έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν αντί να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και φτάνουν σε τέτοια εγκλήματα.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δεύτερα του “πως νέοι και ωραίοι έχουν την ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να ξεπλύνω, να υποστηρίξω τους θύτες. Θέλω να σας πω κοιτώντας σας στα μάτια ότι δε γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δε θέλω να τους γνωρίσω ούτε να τους υποστηρίξω και σίγουρα δεν είχα αυτή τη διάθεση» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είμαι απέναντί τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη μπορεί να μπει και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα όπου φωνάζω και λέω ότι μοναδικό θύμα είναι αυτή η γυναίκα… Θέλω να παρακαλέσω εσάς που είστε οι πιο ψύχραιμοι τηλεθεατές που δεν μένετε σε μια απομονωμένη φράση, δεν ξέρω ποιο ήταν το κίνητρο, να δείτε όλο το απόσπασμα. Αν μας παρακολουθείτε καθημερινά ξέρετε τις απόψεις μας.

Αντιλαμβάνομαι εκ των υστέρων – έχω δεχτεί και κάποια ψύχραιμα μηνύματα – ότι οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου ως βιαστή ήταν άστοχες και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη αλλά ειλικρινά επειδή είμαι πολύ στεναχωρημένη σαν διαβεβαιώ ότι δεν είχα καμία πρόθεση και διάθεση να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντί τους» κατέληξε.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:      

 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν έμαθα την καταγγελία βιασμού εις βάρος μου, ήταν κεραυνός εν αιθρία»
Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Δερματά μετά το τροχαίο και το χειρουργείο
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Γιάννης Ξανθόπουλος ανάρτησε το πρώτο του βίντεο 1,5 μήνα μετά το θανατηφόρο τροχαίο
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ο πατέρας μου δεν με αποδέχθηκε… έλεγε αν σου βγει έτσι ο γιος, να τον σφάξεις»
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Μαρία Αντωνά και Άρης Σοϊλέδης ανταλλάζουν αναρτήσεις όλο νόημα μετά τον... χωρισμό τους
Γιώργος Καραμίχος: «Συνεχίζω τη θεραπεία μου για τον καρκίνο για λίγο ακόμα»
Γιώργος Θεοφάνους: «Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε κοτόπουλο με πατάτες, είμαι & της εκκλησίας»
Η δημόσια αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη, στις φήμες περί ντόπινγκ του συντροφου της, Φώτη Ιωαννίδη