Tα πεταχτά φιλιά και αγκαλιές ανάμεσα σε Μυριέλλα και Στρακαστρούκα!

 

Τα «πηγαδάκια» των Μαχητών, η αποχώρηση του Χατζηγεωργίου και η διαφωνία για το φαγητό! - Tο «παραμύθι της Σταχτοπούτας» και η παρομοίωση του Βαλάντη με την «κακιά μάγισσα»! - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Κατσαούνη-Πηλίδη στο #SurvivorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Το επεισόδιο τα είχε όλα: εντάσεις, διαφωνίες μεταξύ των μελών των ομάδων, αλλά και τους Μαχητές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να κρίνουν την συμπεριφορά του Βαλάντη. 

 

ΔEITE ΕΠΙΣΗΣ:

 

To επεισόδιο του Survivor (8-1) ξεκίνησε με συζητήσεις από την ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι έκριναν τους Διασήμους και την συμπεριφορά του Βαλάντη κυρίως, που θεωρούν και τον βασικό υπέυθυνο για την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου. Μάλιστα, παρομοίασαν την συμπεριφορά του με εκείνη του Βαλάντη από τον περσινό κύκλο, ο οποίος επίσης ήταν ένας εκρηκτικός χαρακτήρας. 

 

Η επόμενη ημέρα, βρήκε την ομάδα των μαχητών να συζητούν και πάλι, όχι μόνο για την αντίπαλη ομάδα των Διασήμων, αλλά και για ένα πολύ σημαντικό θέμα, που τους απασχολούσε και δεν ήταν άλλο από εκείνο του φαγητού.

Ο Θανάσης Μπέλλος μάλιστα έδειξε να ζαλίζεται, καθώς πήγε να λιποθυμήσει και ο ίδιος είπε ότι όλο αυτό είναι από το γεγονός ότι δεν τρώνε σχεδόν τίποτα. Εκεί έγινε και ένα "περιστατικό" μεταξύ των Μαχητών, οι οποίοι διαφώνησαν για το πόσες κονσέρβες θα ανοίξουν, για να μπορέσουν να φάνε όλοι και να πάρουν δυνάμεις.

 

Στην ομάδα των Διασήμων, το θέμα που επικράτησε ήταν η οικεοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, μιας και προκάλεσε πολλές εντυπώσεις στουις υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Μάλιστα, η Μυριέλλα Κουρεντή, είπε ότι έχασε το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι, καθώς όπως είχε πει και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και πριν από το Survivor.

 

Eίδαμε αρχικά μια μεγάλη αποκάλυψη να έρχεται στο φως από την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δήλωσε πως η στρατηγική του να ψηφιστεί η Μυριέλλα ήταν σχέδιο της Ευρυδίκης. Η ίδια υποστήριξε πως η Ευρυδίκη την ζηλεύει και πως θα έκανε τα πάντα, για να την βγάλει από το παιχνίδι. Η Μυριέλλα είπε πως ο Βαλάντης την ενημέρωσε για αυτό το περιστατικό, μετά από συζήτηση που είχαν μεταξύ τους.

 

 

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου. οι Μαχητές και ιδιαίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι με το που έμαθαν ότι η Μυριέλλα δεν θα αποχωρήσει, ο Γιώργος Κατσαούνης μετά από μέρες κοιμήθηκε και πάλι ήρεμα, μιας και δεν θα χάλάσει το παραμύθι της Σταχτοπούτας μεταξύ τους. Αυτό το είπε για την "σχέση" της Μυριέλλας και του Γιώργου, μιας και υπάρχει μεταξύ τους μια αμοιβαία συμπάθεια. Οι Μαχητές μάλιστα παρομοίασαν τον Βαλάντη με την κακια μάγισσα του παραμυθιού, μιας και είναι εκείνος που κάνει τις μεγαλύτερες ίντριγκες.

 

Το σημερινό αγώνισμα επάθλου έδινε στους νικητές αυτό που πραγματικά χρειαζόντουσαν τη συγκεκριμένη στιγμή και δεν ήταν κάτι άλλο από το φαγητό. Οι ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με έναν στόχο, που κάποιοι δεν κατάφεραν να τον βρουν απόλυτα και να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο φαγητού με σκορ 10-7, αφού οι περισσότεροι από τους παίκτες των διασήμων κατάφεραν να βρουν απόλυτα τον στόχο και να τρέξουν πολύ γρήγορα το απαιτητικό run. O Θανάσης Βισκοδουράκης κέρδισε τον Γιώργο Κατσαούνη, έναν από τους πολύ δυνατούς παίκτες των Μαχητών και κατάφερε να δώσει στην ομάδα του τον 10ο πόντο, όπου τους χάρισε και την νίκη.

 

Μεγάλη ήταν και η ένταση μετά από τον αγώνα μεταξύ του Γιωρίκα Πηλίδη και του Γιώργου Κατσαούνη, αφού οι δυο τους πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Ο Γιώργος είπε βέβαια ότι απλά ειπώθηκε μια κουβέντα παραπάνω και ότι πλέον όλα είναι καλά, ενώ παραδέχτηκε και τον Θανάση Βισκαδουράκη και ότι έπαιξε πολύ καλά και με ισχυρή μαχητικότητα.

 

Πεταχτά φιλιά και αγκαλιές ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο

 

Αυτό που ακολούθησε ήταν το quiz ερωτήσεων, κάτι που οι παίκτες διασκεδάζουν κάθε φορά που γίνεται, μιας και οι δύο ομάδες έρχονται πιο κοντά και όλοι μαζί περνούν φανταστικά. Το έπαθλο που θα κέρδιζαν οι παίκτες ήταν ένα πιάτο με έξι κρουασανάκια βουτύρου στον κάθε παίκτη, κάτι που ενθουσίασε τις ομάδες. Η ομάδα που κέρδισε το μεγάλο έπαθλο ήταν εκείνη των Μαχητών, οι οποίοι κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ και να το φτάσουν στο 10-9.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!