«Επιτέλους, έγινα Ν1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω κακό παιδί»

 

 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει δηλώσεις...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ξεκαθάρισε πως έκανε... χιούμορ όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών.

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε αναφέρει ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας αποκλειστικά στο «Τι Λες Τώρα!».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σύμφωνα με τον ίδιο οι δικοί του άνθρωποι κατάλαβαν ότι έκανε χιούμορ. 

«Αποτυχημένο είναι το χιούμορ που δεν αρέσει στους πολλούς. Εγώ δεν λέω αυτά που θέλει να ακούει ο κόσμος, θα λέω αυτά που δεν θέλει να ακούσει».

«Δεν πιστεύω στις οικογένειες, πιστεύω ότι στα βάθη του μυαλού τους λένε πολύ χειρότερα πράγματα από αυτά που είπα σε μία εκπομπή. Γεμάτοι ανημπόρια  κάθονται μπροστά στην τηλεόραση. Δεν έχουν τι να κάνουν και μεταδίδουν στα παιδιά τους αυτό το πράγμα», δήλωσε.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη συγγνώμη: «Με έργα, όχι με λόγια, θα έδειχνα πως αυτό που λέω το εννοώ».

 

  

Το πρωί του Σαββάτου 8/1, μιλώντας και στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend», επιχείρησε να τα «μαζέψει» ξανά, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Έχετε δει σε δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια να πω το παραμικρό ψεγάδι εναντίον των γυναικών; Όχι! Άρα, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα κι εγώ να είμαι το κακό παιδί που δε θα σας κάνει τη χάρη να σας πει την παράμετρο που δεν ακούσατε. Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, δε χωράει καμία αμφιβολία. Από εκεί και πέρα, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ. Κακό χιούμορ».

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για το αν κατάλαβε ότι θα προκαλούσε τέτοιο χαμό η δήλωσή του. «Που να το καταλάβω; Δεν είμαι τόσο σοφός. Όχι! Είμαι ένας τιποτένιος καθημερινός άνθρωπος, όπως όλος ο κόσμος. Δεν συμφωνώ καθόλου, μα θέλει και ερώτημα; Πρέπει να είσαι εκτός εαυτού για έχεις τέτοιες απόψεις. Άτοπο, άσχετο, αχαρακτήριστο πραγματικά».

«Είμαστε τρομακτικοί άνθρωποι, άλλα λέμε τη Δευτέρα και άλλα την Παρασκευή. Αυτά! Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα! Καλή χρονιά» κατέληξε γελώντας.

 

 

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου τον υπερασπίζεται δημόσια. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό, η Όλια Λαζαρίδου, η οποία γνωρίζει τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό αναρωτιέται γιατί το Πρωινό δεν τον κάλεσε μετά τις σεξιστικές δηλώσεις του για τον προειδοποιήσει γι’ αυτό που θα συμβεί.

«Ο Κωνσταντίνος Τζούμας- τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να εκτιμώ για την επιμονή του να παραμένει ο εαυτός του ακόμα και κόντρα στο κλίμα της εποχής -είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του -ακραίο μερικές φορές… Καθόταν αμέριμνος στο Φίλιον όπως κάθε ημέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μιλώντας με τους φίλους του έτυχε και ήρθαν από μια εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα» αναφέρει η Όλια Λαζαρίδου.

Και συνεχίζει αφήνοντας υπονοούμενα για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Καλά ως εδώ… η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη… αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν… δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, μία άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου ή ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση. Για να μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων…»

 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε το πρωί της Κυριακής 9/1 στην εκπομπή Open Weekend και στην Ελένη Τσολάκη, με αφορμή την υπερασπιστική ανάρτηση της ηθοποιού Ελένης Λαζαρίδου, η οποία τα έβαλε με το «Πρωινό» και όχι με τον συνάδελφό της. Ο Κωνσταντίνος Τζούμας υποστήριξε πως ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη θα έπρεπε να τον έχει προστατέψει…

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει, γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω, και να μου πει “κύριε Τζούμα, είπατε αυτό, στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;”… Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες…

Περίμενα λοιπόν να μου πει “κ. Τζούμα είστε σίγουρος γι’ αυτές τις δηλώσεις;” Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής».

Όσο για την τοποθέτηση του πατέρα της Κωνσταντίνας που δολοφονήθηκε στη Μακρυνίτσα, ο οποίος είπε στο protothema: «Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου, μου έμαθε ότι πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας και ακολουθώ το παράδειγμα του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα για αυτό που ξεστόμισε ο συγκεκριμένος κύριος», ο Κωνσταντίνος Τζούμας σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Έχει δίκιο ο πατέρας της κοπέλας».

 

Η αντίδραση πατέρα θύματος στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες

«Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών», δήλωσε μεταξύ άλλων πατέρας θύματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»