To #GGT έκανε πρεμιέρα και είναι επικίνδυνο, συγκινητικό και τολμηρό!

 

Χαμός με τη χορεύτρια! Ράπτης & Σβήγκος κυλίστηκαν στο αλεύρι - Οι τρεις μικροί μηχανόβιοι που εντυπωσίασαν - Η συγκλονιστική ιστορία του Νίκου που έπεσε σε κόμμα - 'Oλα τα act στο #TalentoGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και το σόου του ΑΝΤ1, «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έκανε πρεμιέρα το, Σάββατο 8 Ιανουαρίου!

Το Νο1 επιτυχημένο ψυχαγωγικό σόου στον κόσμο επέστρεψε στον ANT1, στο κανάλι που πρώτο το έφερε στην Ελλάδα, και θα είναι συναρπαστικό, τολμηρό, επικίνδυνο, συγκινητικό και γεμάτο φαντασία!

Τα φώτα άναψαν και η σκηνή γέμισε από έμπνευση, θετική ενέργεια, χιούμορ, ανταγωνισμό, επιβράβευση αλλά και διαγωνιζόμενους που θα μας καθηλώσουν και θα μας εκπλήξουν! 

Ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκίνησε με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, ο οποίος θα κερδίσει τον τίτλο, αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι παρουσιαστές και η κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

Στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής του διασημότερου σόου στον πλανήτη κάθονται τέσσερα ξεχωριστά πρόσωπα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα. 

 Στο τιμόνι της παρουσίασης, είναι ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, ένα μοναδικό δίδυμο που θα δώσει μία απολαυστική νότα στο βραβευμένο οικογενειακό σόου.

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησαν με συγκινητικά λόγια για τον ΑΝΤ1, ενώ η Κρυσταλλία εντυπωσίασε με το σέξι φόρεμά της. Όσο για το ποιος θα είναι ο αυστηρός κριτής; Μα, η Έλενα Χριστοπούλου η οποία το δήλωσε στην πρεμιέρα του σόου!

Η πρώτη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είναι οι οντισιόν, κατά τη διάρκεια των οποίων οι υποψήφιοι θα βρεθούν για πρώτη φορά απέναντι στους 4 κριτές και θα κληθούν να παρουσιάσουν το ταλέντο τους. Αν καταφέρουν να κερδίσουν τουλάχιστον τρία ΝΑΙ από την επιτροπή, θα περάσουν στην επόμενη φάση. Αν, όμως, καταφέρουν να πάρουν «Golden Buzzer», θα βρεθούν απευθείας στους ημιτελικούς.

Μετά την ολοκλήρωση των οντισιόν, οι κριτές καλούνται να εξετάσουν ξανά όλους τους διαγωνιζόμενους που έχουν καταφέρει να προκριθούν και να καταλήξουν σε αυτούς που αξίζει να βρίσκονται στους ημιτελικούς, εκεί που ήδη βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι με «Golden Buzzer».

Στη φάση των ημιτελικών, οι διαγωνιζόμενοι που έχουν περάσει θα παρουσιάσουν ακόμα ένα act με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό. Οι κριτές θα πουν σε 8 διαγωνιζόμενους το πολυπόθητο ΝΑΙ, ενώ άλλοι 4 θα προκύψουν από την ψηφοφορία των τηλεθεατών.

Στον μεγάλο τελικό, όλοι οι φιναλίστ θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από ένα τελευταίο act, να αποσπάσουν τη θετική ψήφο του κοινού. Μόνο ένας θα καταφέρει να λάμψει στη σκηνή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Τα act:

Νίκος ο Μάγος:

Οι κριτές λύγισαν με τον Νίκο Μάγο, ο οποίος υπήρξε εκπαιδευτής στα αλεξίπτωτα, πήρε παράσημα, όμως ξαφνικά το 2012 ένας δυνατός πονοκέφαλος τον οδήγησε στο νοσοκομείο και επί τρεις μήνες ήταν σε κώμα.

Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι πάσχει από ADEM, ένα αυτοάνοσο που του δημιούργησε πρόβλημα στην κίνηση, μέσα σε έξι μήνες εκεί που ζύγιζε 86 κιλά έφτασε να ζυγίζει 40.

Στο νοσοκομείο άκουγε ένα συγκεκριμένο τραγούδι, που τον συντρόφευε σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές του « η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει, να το θυμάσαι μικρή μου καρδιά…» που ερμηνεύει η Nατάσσα Μποφίλιου.

Οι γιατροί είπαν στη μητέρα του ότι δεν θα ξαναπερπατήσει, όμως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, ο Νίκος περπάτησε και μας έδωσε ένα μάθημα ζωής μέσα από το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»! Οι κριτές λύγισαν με την ιστορία του, το κοινό τον καταχειροκρότησε και ο Τάκης Ζαχαράτος σηκώθηκε όρθιος και υποκλίθηκε!

Είναι ένας σούπερ ήρωας όπως τον αποκάλεσε ο Τάκης Ζαχαράτος και εμείς υποκλινόμαστε στον Νίκο Μάγο!

 

Christian Wedoy:

Ένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια του act άφησε άφωνους τους κριτές αλλά και τον Σταύρο Σβήγκο!

Ο υποψήφιος κλήθηκε να δείξει το ταλέντο του κάνοντας ένα επικίνδυνο act οι τέσσερις κριτές τον κοιτούσαν με κομμένη ανάσα…

Ο δε Σταύρος Σβήγκος είχε πλησιάσει στη σκηνή, αφού δεν πίστευε στα μάτια του αυτό που έβλεπε!

Πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να μείνει μέσα στο νερό;

Ο εν λόγω μάγος… αρκετά!

 

Δημήτρης, Αντώνης και Γιάννης Χαραλαμπόπουλος:

Τρεις πιτσιρικάδες εισέβαλαν με τις μηχανές τους και μας έδειξαν ότι όντως έχουν ταλέντο!

Και μπορεί να είναι μικροί, όμως λατρεύουν την ταχύτητα κα τις μηχανές και παρά την ηλικία τους ήδη ξέρουν να οδηγούν μηχανή και να… κάνουν α λα κόλπα!

Οι τρεις μηχανόβιοι ενθουσίασαν τους κριτές και το κοινό και πήραν τέσσερα «Ναι»!

Όταν μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους είπε «συγχαρητήρια», ο ένας εκ των τριών επαναλάμβανε «συγχαρητήρια, συγχαρητήρια» κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια!

 

Yumbo Dump:

Ο παρουσιαστής ξετρελάθηκε όταν είδε δύο Ιάπωνες να πετούν το πάνω μέρος των ρούχων τους και να μας δείχνουν την κοιλιά τους αφού ήθελαν δείξουν το ταλέντο τους, τους ήχους που έβγαζαν από την κοιλιά τους!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν είδε τους δύο εύσωμους ανθρώπους να πετούν τα ρούχα τους και να δείχνουν την κοιλιά τους και όχι τους κοιλιακούς τους, σηκώθηκε πάνω και φώναζε: «Επιτέλους, επιτέλους, μια φορά…» και στη συνέχεια τους ζήτησε να τον πάρουν στην ομάδα τους!

 

Ελένη Φραγγελάκη:

Η χορεύτρια προκάλεσε ταραχή στην πρεμιέρα του λαμπερού σόου του ΑΝΤ1!

Μάγεψε την κριτική επιτροπή με το χορό της, αλλά και τον Σταύρο Σβήγκο και τον Νικόλα Ράπτη που παρακολουθούσαν το act της και αναφώνησαν «εντυπωσιακό, εντυπωσιακό»!

Ο δε Τάκης Ζαχαράτος έμεινε κάγκελο μιας και… με την Έλενα είχε συνεργαστεί το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος και στην παράσταση «Πάμε γι’ άλλα ολοταχώς» και τόνισε ότι δεν ήξερε ότι θα δήλωνε συμμετοχή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και εξεπλάγην που την είδε!

Φυσικά, πέρασε στην επόμενη φάση…

Και στο φινάλε του Ελλάδα έχεις ταλέντο ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος εισέβαλαν στο πλατό με έναν απίστευτο τρόπο…

Κυλίστηκαν στο έδαφος και στο σημείο που η χορεύτρια είχε βάλει το αλεύρι, θέλοντας να δείξουν πως και εκείνοι το έχουν με το χορό!

 

Μουρατίδου Βίκυ - Χατζηβασιλάκη Δανάη:

 

Αγγελος Γύπαρης:

 

Yades Dance Academy:

 

Αλέξης Μαρκάζος:

 

Εριάννα Κοκκινιώτη - Νικόλας Μακροδήμος:

 

Smooth Mood Project:

 

Άγγελος Μαραγκάκης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»