«Παίκτρια στη «Φάρμα» έρχεται σε ερωτική επαφή με συμπαίκτες, χωρίς συναίσθημα»

 

 

 

Ο Δήμος Περπερίδης, ο παίκτης που αποχώρησε από τη «Φάρμα» στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/1 έριξε μία «βόμβα» στο «Πρωινό», όπου βρέθηκε φιλοξενούμενος

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Με αφορμή το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει μία πολύ πονηρή παίκτρια στη Φάρμα που έχει ερωτικές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι για συμφεροντολογικούς λόγους, ενώ έξω έχει δεσμό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma: Διπλή αποχώρηση! Μετά την Αγγελική Ηλιάδη και ο μονομάχος... 

 

«Έχουν γίνει πολλά πράγματα που δεν τα έχετε δει στην τηλεόραση. Θέλω να πω ότι αυτό που γίνεται με την Αγγελική Ηλιάδη που είναι κάτι τελείως ανθρώπινο που έχει μία σχέση μέσα στο παιχνίδι… Ok! Για κάποιους μπορεί να είναι λίγο περίεργο, για κάποιους μπορεί να μην είναι. Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι. 

Με γυναίκα! Έχει σχέση με ερωτικό θέμα αλλά δεν είναι σχέση. Είναι χειρότερες πράξεις. Γιατί ο τρόπος που έχει γίνει είναι χειρότερος… Μέσα στο σπίτι. Ήταν απλά πράξη, χωρίς τίποτα, ούτε συναίσθημα. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο καθαρά. Υπήρχε η πράξη και αν συνδυάσουμε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα που μιλάμε είναι το άκρως αντίθετο. Και μετά έχουμε και εκδίκηση στην ουσία» ανέφερε ο Δήμος Περπερίδης.

«Ότι έχει γίνει σεξ μέσα στο σπίτι, αυτό θέλει να πει» παρενέβη ο Γιώργος Λιάγκας για να ξεκαθαρίσει τι εννοεί ο πρώην παίκτης της «Φάρμας».

«Δε νομίζω ότι ήταν βιολογική ανάγκη. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος μέσα στο σπίτι που επιδιώκει να τα έχει καλά με όλους, και ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με κάθε άνθρωπο επιδιώκει άλλου είδους σχέση. Απλά τα πράγματα. Υπάρχει πιο πονηρός άνθρωπος από ό,τι βλέπετε εσείς. Γυναίκα. Ας απαντήσουν οι επόμενοι συμπαίκτες μου όταν θα έρθουν, γιατί αν το πω εγώ θα φανεί ότι το κάνω για κάποιον λόγο. Θα γίνει πιο ενδιαφέρον αν το πει κάποιος άλλος! Δε θα το πω. Θα ακουστεί ότι το κάνω εσκεμμένα. Έχει σχέση έξω από τη Φάρμα αυτή η γυναίκα. Υπάρχει ένας άνθρωπος που επιδιώκει να έρχεται πολύ κοντά με τους συμπαίκτες» κατέληξε ο Δήμος Περπερίδης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!