Aνατροπή στο #SurvivorGR! Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χατζηγεωργίου - Οι εξελίξεις

 

Έξω φρενών ο Βαλάντης με την Κουρεντή: «Σε σιχάθηκα» - Ο Κατσαούνης εκδηλώθηκε: «Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

 

Ο Βαλάντης έγινε έξαλλος με την Μυριέλλα και η ένταση μεταξύ τους δεν άργησε να φουντώσει.

Μετά την ψηφοφορία οι «Διάσημοι» επέστρεψαν στην καλύβα τους και εκεί τα πράγματα φούντωσαν ανάμεσα στον Βαλάντη και την Μυριέλλα.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να εξηγεί στην ηθοποιό τον λόγο που την ψήφισε με την ίδια να του απαντά ότι δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό. 

 Ωστόσο όταν η Μυριέλλα δεν το άφηνε να μιλήσει, με τον Βαλάντη να γίνεται έξαλλος και να δηλώνει: «Μιλάει ένας μεγαλύτερος σου».

Τότε η Μυριέλλα απάντησε: «Δεν με ενδιαφέρει» και εκεί έγινε ο κακός χαμός.

Η ένταση συνεχίστηκε και οι χαρακτηρισμοί του τραγουδιστή προς την ηθοποιό έκαναν τους υπόλοιπους παίκτες να μείνουν άφωνοι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής απασφάλισε με πολύ βαριές εκφράσεις εναντίον της ηθοποιού τόσο για το ταλέντο της όσο για την προσωπική της ζωή εντός και εκτός του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το χειρότερο πράγμα είναι να μεταφέρεις αυτά που σου λένε στο αυτί. Είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει. Αυτά που σου λένε στο αυτό να μάθεις να μη τα λες γύρω σου. Άκου με τι σου λέω, συμβουλή πάλι. Πάλι μιλάς, σταμάτα, μιλάει ένας μεγαλύτερος σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης για να αποκριθεί, στην τελευταία του φράση, η ηθοποιός πως «δεν με ενδιαφέρει».

Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να… «διαλύσει» ο τραγουδιστής την καλύβα των Διασήμων στο Survivor με τις φωνές του

«Δεν σε ενδιαφέρει; Τι δεν σε ενδιαφέρει κορίτσι μου; Τι λες ρε τώρα; Λες αυτά που σου λένε στο αυτί; Ρε… Άντε ρε! Άντε τώρα, δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε… Σε παρακαλώ. Σου λέω κάτι στο αυτί και πας και το λες… Τι είναι αυτά που λες ρε; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Εκθέτεις έτσι τους ανθρώπους. Έτσι σου πρέπει τελικά. Μη μου μιλάς! Σε παρακαλώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο! Ρε άσε με εκεί πέρα. Μη με συγκρίνεις με κανέναν. Σου έχω πει ξανά πως είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις! Είσαι πολύ μικρή να με συγκρίνεις εσύ εμένα! Άντε ρε από κει πέρα. Ναι ρε, εσένα που έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι εδώ πέρα. Σε σιχάθηκα».

Μ.Κ.: Τι έχει πάθει; Θέατρο ρε. Παίζει θέατρο.

Β.Α.: Ρε άντε που θα παίξω θέατρο κιόλας.

Μ.Κ.: Είσαι ο καλύερος ηθοποιός από όλους, να το ξέρεις.

Β.Α.: Ναι, ναι νομίζεις. Χαίρομαι.Αν είμαι και ηθοποιός καλός, ακόμα καλύτερα! Ακόμα και σε αυτό είμαι καλύτερος λοιπόν από εσένα. Σου λένε κάτι στο αυτί και κάθεσαι και μιλάς. Λίγο τσίπα ρε. Σε έναν άνθρωπο 46 ετώβ ρε. Με 3 παιδιά. Δεν ντρέπεσαι λίγο; Που δεν έχεις κάνει τίποτα, δεν έχεις προσφέρει τίποτα ακόμα. Πρόσφερε πρώτα.

Μ.Κ.: Ξέρεις τι έχω κάνει;

Β.Α.: Τι έχεις κάνει; Τι έχεις κάνει κορίτσι μου; Έχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ; Τι έχεις κάνει;

Μ.Κ.: Ξαναρώτα με αν έχω πάρει Όσκαρ…

Β.Α.:  Τι έχεις πάρει; Όσκαρ έχεις πάρει; Όσκαρ έχεις πάρει;

«Ο Βαλάντης έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας» πρόδωσε, το επόμενο πρωί, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

 

 

Ο Βαλάντης δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του και πέταξε την μπαντάνα του.

Η ημέρα του επάθλου έφτασε και ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους υποψήφιους για αποχώρηση να μιλήσουν για το πως νιώθουν. Όταν όμως ήρθε η σειρά του Βαλάντη, εκείνος πέταξε την κόκκινη μπαντάνα του και εξήγησε ότι σήμερα δεν θα παίξει για την ομάδα αλλά για τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε: «Είναι ο τελευταίος αγώνας και θα κοιτάξω να το χαρώ αν φύγω. Θα παίξω για την ομάδα των Διάσημων αλλά δεν ανήκω στην ομάδα των Διάσημων. Θα παίξω για εμένα, δεν αντέχω άλλο αυτό που γίνεται όλη αυτή την ίντριγκα. Δημιουργούνται πηγαδάκια, έχω κουραστεί να αντιδρώ και να την πληρώνω εγώ στο τέλος. Συνεχώς τρώγονται μεταξύ τους προσπαθώ να βρω λύσεις, επειδή βοηθάω το δίκαιο έρχομαι αντιμέτωπος με όλους.. Δεν είμαι μέλος τους!»

Η Μυριέλλα Κουρεντή δεν συμφώνησε με όσα είπε ο Βαλάντης και υποστήριξε πως φέρνει συνεχώς εντάσεις στην ομάδα και δημιουργεί ίντριγκες.

 

 

Στο επεισόδιο του Survivor (5-1) ζήσαμε ακόμα έναν ανατρεπτικό αγώνα, με πολλές εντάσεις και εκρήξεις χαρακτήρων, που τάραξαν τις ισορροπίες. 

Η νέα σεζόν του ριάλιτι επιβίωσης έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τους παίκτες και από τις δυο ομάδες να βάζουν τα δυνατά τους ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν το αγώνισμα για την ομάδα τους.

Αγώνας επάθλου, με την ομάδα τόσο των Διάσημων, όσο και των Μαχητών, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να την κερδίσουν. Ο στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τις περισσότερες από τις κατασκευές να βρίσκονται μέσα στο νερό και με τους παίκτες να διαγωνίζονται και στις ικανότητές τους και την ταχύτητά τους.

Ο αγώνας ξεκίνησε, για άλλη μια φορά με ευτράπελα, καθώς το ρήγμα μεταξύ των Διάσημων, δεν δείχνει να έχει κοπάσει εντελώς. Ωστόσο και οι δύο ομάδες ρίχτηκαν στη «μάχη» και νικητές βγήκαν οι Μαχητές.

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης εξέφρασε δημόσια τα αισθήματα του για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει αισθήματα για την Μυριέλλα Κουρεντή και το έχει δείξει από την πρώτη στιγμή.

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου φαγητού της εβδομάδας ο Γιώργος εκδήλωσε αυτά που νιώθει για την ηθοποιό λέγοντας: «Όταν είδα την Μυριέλλα στο ντάκο στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, συντρίμμια έγινα και ένιωθα υπεύθυνος»

Και πρόσθεσε:«Μου δίνει νόημα στο παιχνίδι. Έχω και κάποια πιο βαθιά αισθήματα για την Μυριέλλα και δεν ντρέπομαι να το πω. Και στα θέλω μου δεν πάω ποτέ κόντρα. Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα»

 
 

Στη συνέχεια του επεισοδίου, ωστόσο, τα πράγματα μάλλον λίγο άλλαξαν. Και αυτό καθώς η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής της ζήτησε συγνώμη για όσα είπε και όσα έκανε στην παραλία των Διάσημων.

«Ο Βαλάντης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Μου είπε ότι δεν ήταν σωστό το ότι μου φώναξε, δεν ήταν σωστό το ότι με έβρισε και γενικά δεν ήταν καθόλου σωστές οι επιθέσεις που μου έκανε. Ούτε και τότε στον αγώνα, έδειχνε μετανιωμένος» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

«Δεν είμαι κακός άνθρωπος απλά κάποιες φορές… εντάξει, έτσι είναι ο άνθρωπος. Έτσι είμαι εγώ. Όταν λέω κάτι το οποίο δεν μπορεί να το καταλάβει ο άλλος, αρχίζει να με πνίγει και βγαίνει η κραυγή» πρόσθεσε, από την πλευρά του, ο Βαλάντης μπροστά και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Της φώναξα παραπάνω, το κορίτσι εντάξει το πήρε λίγο στραβά. Θέλω να με συγχωρέσει όπως και εγώ θα την συγχωρέσω για ό,τι είπε».

 

Συμβούλιο του Νησιού 

 

Ο Βαλάντης πρότεινε... κουμπαριά σε Κατσαούνη - Μυριέλλα

 

Τι κι αν ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από τη Μυριέλλα για τους απρεπείς του χαρακτηρισμούς, στο κιου έδειξε και πάλι τις προθέσεις του να ανακατώσει την ομάδα του.

Έτσι είπε ότι θα προτείνει στους συμπαίκτες του να βγάλουν στον τάκο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα διότι δεν είναι καλός ούτε στα αγωνίσματα ούτε στην καλύβα.

Και έβαλε μπροστά το σχέδιό του, να αποδομήσει τον Λάμπρο στο συμβούλιο.

Έτσι ξεκίνησε να λέει ότι ο συμπαίκτης του δεν κάνει αρκετές δουλειές  και για την ακρίβεια ότι κάνει τις λιγότερες και τις αποφεύγει και επιβαρύνεται ο ίδιος.

Ζήτησε μάλιστα στήριξη από τον Θανάση Βισκαδουράκη που πήρε συγκαλυμμένα το μέρος του.

Βρήκε όμως απέναντί του την υπόλοιπη ομάδα ειδικά τη Μυριέλλα που είναι φίλη του Λάμπρου.

Ο Απόστολος Ρουβάς θέλησε να πει τη γνώμη του και το «πλήρωσε» καθώς ο Βαλάντης του είπε ότι από τη στιγμή που δεν παρακολουθεί ποιος κάνει τι στην καλύβα δεν δικαιούται να έχει άποψη!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας από την άλλη το έριξε στην κωμωδία, του είπε ότι θα μαρκάρει τα ξύλα του με το μονόγραμμά του και έτσι ειρωνεύτηκε τον Βαλάντη που είχε έτοιμη τη φαρμακερή ατάκα «Τον παππού σου δεν τον φτάνεις σε ηθοοποιία»!

Στη συνέχεια ο Βαλάντης δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει… από την ομάδα του -όχι από το παιχνίδι- διότι δεν μπορεί τα παραμύθια και φυσικά το Twitter του άνοιξε την πόρτα!

 

Γιώργος: Με συμφέρει να μείνει ο Βαλάντης, χάλια αν φύγει η Μυριέλλα

 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την μεγάλη ανατροπή και οι παίκτες έμειναν με ανοιχτό το στόμα.

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν ανακοινώσει τον παίκτη που θα αποχωρούσε από το παιχνίδι και ενώ μιλούσε με την Πελαγία, την διέκοψε λέγοντας: «Έχει προκύψει ένα θέμα, παιδιά θα μου επιτρέψετε ένα λεπτάκι».

Οι παίκτες έμειναν άφωνοι και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί. Μόλις επέστρεψε ο παρουσιαστής, τους αποκάλυψε τι πραγματικά συνέβη.

«Έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και πρέπει να σας την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει και με την συνέχεια του παιχνιδιού και με τις διαδικασίες, οι οποίες θα ακολουθήσουν. Μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λογούς οι οποίοι προϋπήρχαν. Τι σημαίνει αυτό, επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψηφίους για αποχώρηση, ο κόσμος ήδη με την θετική τους ψήφο έχουν στηρίξει αυτούς τους τρεις παίκτες. Από την στιγμή που έχουμε ήδη έχουμε αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κλειδώσει η ψηφοφορία. Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν υποψήφιοι και για αυτή την εβδομάδα, ο κόσμος έχει ψηφίσει, θα κρατήσουμε την ψηφοφορία ως έχειν, η καταμέτρηση έχει γίνει και θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο κόσμος θα ψηφίσει μόνο εκείνους για τα ίδια λεπτά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!