Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Game of Chefs Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης

  03/12/2021 09:23
Game of Chefs Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης

Game of Chefs Τελικός: Μεγάλος νικητής ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης

  03/12/2021 09:23

Ο Συριανός σεφ Αλέξανδρος Καρακατσάνης, είναι ο μεγάλος νικητής του μαγειρικό διαγωνισμού του ANT1 -  Ο Άνταμ Κοντοβάς τον είχε προβλέψει 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Άγγελος Σακάι, Αλέξανδρος Καρακατσάνης και Γιώργος Μπερκάκης επιστράτευσαν όλες τις μαγειρικές τους γνώσεις για να δημιουργήσουν τα πιο εντυπωσιακά πιάτα, με στόχο την πρώτη θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα της μαγειρικής τους μάχης κρίθηκε σε τρεις φάσεις καθώς μαγείρεψαν τρία διαφορετικά πιάτα: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό.

Στην πορεία κι οι τρεις κριτές του διαγωνισμού Άγγελος Λάντος, Άνταμ Κόντοβας και Βασίλης Μουρατίδης είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα πιάτα των παικτών και να πάρουν μια γεύση από το τελικό αποτέλεσμα. Η μάχη των τριών φιναλίστ αποδείχθηκε ντέρμπι καθώς η βαθμολογία τους από το ορεκτικό μέχρι το γλυκό είχε αρκετές εναλλαγές και κάθε φορά προηγούνταν κι άλλος παίκτης. 

Mόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου σήκωσε την καμπάνα για να ανακοινώσει τον νικητή του Game of Chefs. Ο παίκτης, που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου σεφ αλλά και τα 50.000 ευρώ, ήταν ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης.

Ο νικητής του Game of Chefs Αλ. Καρακατσάνης στο «Πρωινό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας