Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Ο πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε»

  03/12/2021 10:01
«Ο πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε»

«Ο πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε»

  03/12/2021 10:01

Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας του και τον βιολογικό πατέρα που δεν γνώρισε ποτέ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Δημήτρης Σταρόβας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την οικογένειά του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης ανέφερε πως δεν γνώρισε ποτέ τον βιολογικό πατέρα του και παρά το γεγονός ότι ήταν άνετος οικονομικά, η μητέρα του δεν δέχτηκε ποτέ καμία βοήθεια.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας είπε:

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό… Η μαμά μου και η γιαγιά μου έπαιρναν μια μπανάνα, την έτρωγα εγώ κι έτρωγαν αυτές τις φλούδες. Μου έλεγαν ιστορίες δίπλα στην ξυλόσομπα. Μεγάλωσα σαν πασάς, δεν μου έλειψε τίποτα.

Δεν γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου, ούτε την οικογένειά του. Με τον βιολογικό μου πατέρα η μάνα μου δεν ήθελε να έχει καμία επαφή. Την είχαν προσεγγίσει πολλοί από το χωριό του πατέρα μου για να διεκδικήσει πράγματα επειδή ήταν ευκατάστατος. Παρόλα αυτά δεν δέχτηκε ποτέ η μάνα μου τίποτα Λαγαρίας ήταν το πατρικό της μαμάς μου και Κασάπογλου του βιολογικού μου πατέρα» ανέφερε ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Η μητέρα μου με είχε προετοιμάσει για τα σχόλια που πιθανώς να άκουγα επειδή δεν είχα μπαμπά. Οπότε, δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι ξεχωριστό από το σύνολο. Δεν γνώρισα ούτε τον μπαμπά μου ούτε την οικογένειά του.

Η μαμά μου δεν είχε καμία επαφή γιατί την είχε πειράξει πάρα πολύ. Ο μπαμπάς μου ήταν ευκατάστατος και την είχαν προσεγγίσει πολλοί συγχωριανοί του από το χωριό για να τη βοηθήσουν αλλά η μάνα μου δεν δέχτηκε ποτέ τίποτα».

Ο θάνατος της μητέρας του τον έκανε να χάσει τον ύπνο του, όπως παραδέχτηκε. «Έχασα την μαμά μου στις 12 Νοεμβρίου μετά από ταλαιπωρία πολλών ετών. Κοιμόμουν με αυτήν την σκέψη. Ξυπνούσα κι έλεγα τι θα γίνει τώρα. Πέρασα φρικτά. Ήταν τόσο βάρος, μετά από 3-4 χρόνια, τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κανονικά. Δεν ξέρεις τι γίνεται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας