Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η επίσημη τοποθέτηση του ΣΚΑΙ για τη διαρροή του ροζ βίντεο Παναγιώτη-Ανχελίτας

  25/11/2021 22:00
Η επίσημη τοποθέτηση του ΣΚΑΙ για τη διαρροή του ροζ βίντεο Παναγιώτη-Ανχελίτας

Η επίσημη τοποθέτηση του ΣΚΑΙ για τη διαρροή του ροζ βίντεο Παναγιώτη-Ανχελίτας

  25/11/2021 22:00

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ εξέδωσε ανακοίνωση, μερικά 24ωρα μετά τον σάλο που προκάλεσε η διαρροή ερωτικών σκηνών με παίκτες του Big Brother.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το κανάλι σημειώνει πως το οπτικοακουστικό υλικό που «φέρεται να αφορά» το Big Brother, δεν προέρχεται, ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή», υπογραμμίζει ο ΣΚΑΪ που προειδοποιεί ότι έχει κινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διέρρευσε από τεχνικό του #BigBrotherGR το ροζ βίντεο Παναγιωτη - Ανχελιτας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας