Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ο νικητής του veto, οι υποψήφιοι αποχώρησης και οι εντάσεις στο #BigBrotherGR!

  17/09/2021 08:40
Ο νικητής του veto, οι υποψήφιοι αποχώρησης και οι εντάσεις στο #BigBrotherGR!

Ο νικητής του veto, οι υποψήφιοι αποχώρησης και οι εντάσεις στο #BigBrotherGR!

  17/09/2021 08:40

O Βασιλιάς, ο Γελωτοποιός και η Ρομπέν των Δασών - Η ψυχροπολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι του #BigBrotherGR και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Aλλη μία έντονη μέρα έζησαν οι παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού καθώς έπρεπε να διαχειριστούν τόσο τις νέες υποψηφιότητες προς αποχώρηση όσο και τις εντάσεις που ήρθαν ξανά στο σπίτι.  

Μπορεί η Ευδοκία να περίμενε τη χθεσινή υποψηφιότητά της όμως δεν ισχύει το ίδιο για τη Σοφία και τον Steve που αναδείχτηκαν για πρώτη φορά υποψήφιοι. 

Είναι φανερό πως κανένας από τους δύο δεν έχει την ψυχραιμία να διαχειριστεί το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από το σπίτι.

Πάντως, η Σοφία έχει προκαλέσει πολλές αντιπάθειες μέσα στο σπίτι. Τόσες που πλέον όλο και περισσότεροι συμπαίκτες της εναντιώνονται στο πρόσωπό της. Μάλιστα Νικόλας και Στιβ έσπευσαν να της ζητήσουν εξηγήσεις για κάποιους χαρακτηρισμούς της.

Όλοι είχαν μια άποψη για την Σοφία

Ο Steve από την πλευρά του έφτασε στο σημείο να ζητήσει κάτι από την παρέα του προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ο Νίκος πήρε για μία ακόμα φορά θέση απέναντι στον Steve για τη συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι. Μάλιστα τού ζήτησε να κουλάρει λίγο και να σταματήσει να εκνευρίζεται με τους πάντες και τα πάντα. 

Η Ευδοκία πάντως δείχνει να προκαλεί συχνά τον εκνευρισμό των συμπαικτριών τους ειδικά της Ανχελίτας η οποία έχει θυμώσει μαζί της επειδή ξαφνικά κάποια προσωπικά της αντικείμενα μπερδεύονται με εκείνα της Ευδοκίας.

Μία ακόμα ανατροπή είχε ετοιμάσει ο Big Brother για τους συγκατοίκους και τους την ανακοίνωσε λίγο πριν το αγώνισμα για το veto.

Στον αγώνα υπήρξε και μία δύσκολη στιγμή για την Ανχελίτα η οποία έχει ακροφοβία, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ξέσπασε σε κλάματα.

Νικήτρια ήταν τελικά η Σαμάνθα η οποία κατάφερε για δεύτερη φορά να πάρει το veto.

Ποιον θα δούμε τελικά αύριο να αποχωρεί; Τον Steve, τη Σοφία ή την Ευδοκία μιας και η Σαμάνθα ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το βέτο που κέρδισε για να σώσει κάποιον από τους τρεις; Θα το ανακαλύψουμε στο live του Big Brother...

Οι συζητήσεις και τα τρυφερά τετ α τετ ανάμεσα στον Παναγιώτη και την Ανχελίτα δεν σταμάτησαν καθώς η σχέση τους βρίσκεται πλέον σε άλλη βάση… Μάλιστα έκαναν προσωπικές εξομολογήσεις ο ένας στον άλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας