Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Σόκαρε στο #GameOfChefsGR με όσα είπε για την δολοφονία του πατέρα του

  17/09/2021 09:21
Σόκαρε στο #GameOfChefsGR με όσα είπε για την δολοφονία του πατέρα του

Σόκαρε στο #GameOfChefsGR με όσα είπε για την δολοφονία του πατέρα του

  17/09/2021 09:21

Η ιστορία του Δημήτρη με τη δολοφονία του πατέρα του που συγκλόνισε τους κριτές!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Για τους κριτές μαγείρεψε ο Δημήτρης Καΐσης ο οποίος είχε μία πολύ πικρή ιστορία να τούς διηγηθεί, εκτός από το πιάτο που τους σέρβιρε.

Ο Δημήτρης αποκάλυψε ενώπιον των κριτών πως το όνειρό του είναι να ασχοληθεί με τη μαγειρική παρ' όλο που τώρα τρέχει την οικογενειακή επιχείρηση που είναι πρατήριο καυσίμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βανέσα Βενέτη συγκλονίζει -  Η τρανς γυναίκα του #GameOfChefsGR που η προσπάθεια της θα προβληθεί απόψε   «Δεν μου επιτρέπουν να δω την 10χρονη κόρη μου μετά την φυλομετάβαση, γιατί είμαι τρανς»

​​​​​​​

Όπως είπε, θέλει να εγκαταλείψει τον συγκεκριμένο χώρο όπου εργάζεται και για έναν επιπλέον λόγο και συγκεκριμένα γιατί του έρχονται στο μυαλό κακές αναμνήσεις.

Τότε λοιπόν αποκάλυψε στους τρεις κριτές πως το 2008 και ενώ ο πατέρας του περίμενε στο πρατήριο καυσίμων που διέθετε δημοσιογράφους για να δώσει συνέντευξη για τις ληστείες σε πρατήρια, άγνωστοι τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ, ληστεύοντάς τον.

Μάλιστα, όταν έφτασαν οι δημοσιογράφοι στον χώρο βρήκαν την αστυνομία που είχε ειδοποιηθεί για το κακό που είχε συμβεί.

Η ιστορία όχι μόνο άγγιξε αλλά συγκλόνισε τους κριτές οι οποίοι έπρεπε στη συνέχεια να τον βαθμολογήσουν για το πιάτο που είχε δημιουργήσει.

Τελικά, ο Δημήτρης πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, τους 36 επίλεκτους καθώς δύο από τους τρεις κριτές έκριναν πως το πιάτο του ήταν πολύ καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας