Επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου – Απουσίαζε η Γκερέκου

 

 

 

H πρεμιέρα της συναρπαστικής καθημερινής σειράς - Γυρισμένη στα πανέμορφα τοπία της Μάνης, η νέα εμμονή των τηλεθεατών τους μήνες που μας έρχονται.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Η γη της ελιάς», η νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, που υπογράφει σκηνοθετικά ο Αντρέας Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα.

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε ένα κάλεσμα από την ομάδα παραγωγής, των συντελεστών της σειράς και του Mega προκειμένου να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους το πρώτο επεισόδιο της σειράς και όσα συναρπαστικά αναμένονται να δούμε σε αυτή.

Το παρών όπως ήταν αναμενόμενο έδωσαν όλοι οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν στη σειρά με μόνη εξαίρεση την Άντζελα Γκερέκου, η οποία ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου Τόλη Βοσκόπουλου.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου επεφύλασσε και μια έκπληξη σε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί, που δεν ήταν άλλη από την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς. Η Γη της Ελιάς λοιπόν θα προβληθεί για πρώτη φορά στις οθόνες μας την 1η Σεπτεμβρίου στην Prime time ζώνη του Mega και του Alpha Κύπρου. 

  ​

  ​

  

Η ιστορία…   

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Μάνης, στην Αρεόπολη, ένα συνηθισμένο απόγευμα. Η  Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να συναντήσει τον αγαπημένο της Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα, όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

O Ιπποκράτης Βρεττάκος, o πατριάρχης της οικογένειας, είναι βαριά άρρωστος. Η μοναχοκόρη του,

η Μυρτάλη, έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν ξέρει αν είναι ζωντανή ή νεκρή. Όταν ο Ιπποκράτης φύγει από τη ζωή, η Αθηνά, γυναίκα του από δεύτερο γάμο και μητριά της Μυρτάλης, θα δείξει ένα άλλο, «σκοτεινό» πρόσωπο. Σύμμαχός της στο παιχνίδι της εξουσίας είναι ο γιος της, ο Δημήτρης,

κι ένα αλλόκοτο μυστικό που τους ενώνει. Ταυτόχρονα, τα αδέλφια του Ιπποκράτη, ο Ισίδωρος και η Ιουλία, καλούνται να αναλάβουν τα ηνία μιας αυτοκρατορίας που δείχνει να καταρρέει. Ωστόσο, η οικογένεια Βρεττάκου θα δεχτεί ένα ακόμα πλήγμα όταν ανοιχτεί η διαθήκη του Ιπποκράτη, όπου θα διαπιστώσουν πως ο εκλιπών όχι μόνο πήγε κόντρα στην εθιμική υποχρέωση, αλλά αποκλήρωσε και τη μοναχοκόρη του Μυρτάλη, η οποία ακόμα αγνοείται… Η μόνη γυναίκα που μπορεί να τη βοηθήσει είναι η Μαργαρίτα, ξαδέλφη της Αθηνάς, καθότι γνωρίζει όλο το μυστικό παρελθόν της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει…

Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό, ανήμερα του γάμου του Μάνου Βρεττάκου, γιου του Ισίδωρου, με τη Στέλλα Στεφανέα, έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!
#Eurovision 2024: Ξεσήκωσε το Malmö Arena η Silia Kapsis - Η Dress Rehearsal της Κύπρου στο φετινό υπερshow!
Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού
#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision