Πότε κάνουν πρεμιέρα Σταυρής Γεωργίου, Έλενα Θεοδώρου και Χάρης Αριστείδου;

 

 

 

Εβδομάδα πρεμιέρας για τις νέες ψυχαγωγικές εκπομπές του Omega - «ΕΠΙΠΛΟγκουρμεδιές», «Έλα να δεις» και «Total Blackout»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά την επιτυχία σε Δανία, Βέλγιο, Νορβηγία, Ολλανδία, Αμερική, Ελλάδα κι άλλες 12 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, το «Total Blackout» κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά και στην Κυπριακή τηλεόραση την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου στις 22:15, με σκοπό να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Πρόκειται λοιπόν, για ένα δοκιμασμένο και εξαιρετικά επιτυχημένο format εξωτερικού, που αναμφίβολα έχει σαρώσει σε τηλεθέαση σ’ όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί, προσαρμοσμένο πάντα στην Κυπριακή κουλτούρα και χιούμορ, με παρουσιαστή τον Χάρη Αριστείδου.

Δοκιμασίες που δεν φανταστήκατε ποτέ να βλέπατε στην Κυπριακή τηλεόραση, παγίδες που θυμίζουν σκηνές από σινεμά, αντικείμενα που δε θα τολμούσατε ποτέ να αγγίξετε, ζωντανά πλάσματα που κάνουν και τους πιο θαρραλέους να τρέμουν κι όλα αυτά σ’ ένα περιβάλλον που όλες οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρον, εκτός από την όραση.

Τέσσερις τολμηροί συμμετέχοντες, καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε ένα χώρο που δε μπορούν να δουν…απολύτως τίποτα!

Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στο χώρο, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο… αν καταφέρουν βέβαια να το «αναγνωρίζουν» πριν τους «καταπιεί» το απόλυτο σκοτάδι.

Δράση, αγωνία, ανατροπές και φυσικά άφθονο γέλιο, τόσο για τους συμμετέχοντες αλλά κυρίως για τους τηλεθεατές οι οποίοι -σε αντίθεση με τους παίκτες- θα βλέπουν τα πάντα χάριν στις τελευταίας τεχνολογίας night-vision κάμερες.

Ένα τηλεπαιχνίδι που δεν κουράζει το μυαλό (ούτε των παικτών αλλά ούτε και των τηλεθεατών) με ερωτήσεις και απαντήσεις, αντιθέτως σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τους φόβους σου, επιβραβεύοντας σε μάλιστα με 1000 ευρώ κάθε επεισόδιο, εάν στο τέλος καταφέρεις να βγεις ο γενναίος της παρέας.

Μετά την τεράστια ανταπόκριση σε συμμετοχές, πραγματοποιήθηκαν τα castings για τα πρώτα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού, τα γυρίσματα των οποίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Στην εκπομπή έχουν φιλοξενηθεί πέραν των 150 ατόμων, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί celebrities όπως ο Μιχάλης Σοφοκλέους, Στέφανος Μιχαήλ, Ελπίδα Ιακωβίδου, Αντρέας Τσέλεπος, Μάριος Πρίαμος, Νάταλυ Κάτερ, Γιώργος Αναγιωτός και πολλά άλλα αγαπημένα πρόσωπα, σε συνθήκες που δεν τους έχουμε ξαναδεί ποτέ πιο πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα celebrity edition επεισόδια, έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δωρίζοντας πάνω από 14.000 ευρώ σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς.

Οι συμμετοχές είναι ακόμα ανοικτές, καθώς τον ερχόμενο Οκτώβρη θα πραγματοποιηθούν και οι οντισιόν για τα επόμενα επεισόδια.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί από 1η Σεπτεμβρίου, το απόλυτο σκοτάδι, θα αποκτήσει άλλη έννοια.

*Τα γυρίσματα διεξάχθηκαν με όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας σχετικά με τον Covid-19.

*Κανένα ζώο δεν έχει κακοποιηθεί ή βασανιστεί.

Ο Σταυρής Γεωργίου έρχεται για δεύτερη σεζόν στο OMEGA με την υπόσχεση να ετοιμάσει στους τηλεθεατές ακόμη πιο απολαυστικές «ΕΠΙΠΛΟγκουρμεδιές» βασισμένες στην Κυπριακή κουζίνα.

Φοράει ξανά την ποδιά του και καλησπερίζει τον κόσμο μέσα από την κουζίνα του, παρέα με ξεχωριστούς καλεσμένους, ιδιαίτερες μαγειρικές συνταγές και φυσικά μυστικά για γευστικές απολαύσεις, που όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε.

Η εκπομπή αυτή την χρονιά εκτός από την κουζίνα που όλοι αγαπήσαμε, θα πραγματοποιήσει γυρίσματα και σε μοναδικής ομορφιάς χωριά της Κύπρου, σε ειδικά «σπέσιαλ» επεισόδια.

Πρεμιέρα το Σάββατο 28.08 στις 18:10 από την καρδιά της Πιτσιλιάς σε ένα από τα πιο γραφικά και καταπράσινα χωριά της Κύπρου, την Πλατανιστάσα παρέα με τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος, μια δροσερή σαλάτα και ένα αποδομημένο γαλακτομπούρεκο.​

Το «Έλα να δεις» κάνει πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 13:30.

Η Έλενα Θεοδώρου και η παρέα της μας υπόσχονται ποιοτική ψυχαγωγία, με αισιόδοξη διάθεση, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα, συνεντεύξεις με λαμπερά πρόσωπα, άφθονο γέλιο και παιχνίδια.

Ψυχαγωγία, ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και…χαμόγελα στο καθημερινό τηλεοπτικό μενού με μια παρέα ανανεωμένη αλλά και πιο δυναμική από ποτέ.

Παντελής Παναγιώτου, Αναστασία Δρακά και Νικόλας Μουσικού συμπληρώνουν το πάνελ και έρχονται να μας προσφέρουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Με κύριο συστατικό το κέφι και στόχο να προσφέρουμε χαμόγελα στους τηλεθεατές, κάθε μεσημέρι στο OMEGA, γίνεται το…«Έλα να δεις».

«Έλα να δεις» από Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 13:30 και καθημερινά την ίδια ώρα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»