Παγωμένοι στο Διαφάνι από την επιβολή της Χούντας - Το τρέιλερ της τρίτης σεζόν

 

 

Ο τρίτος κύκλος ακόμα πιο ερωτικός - Οι τρεις άντρες που εξορίζονται και βασανίζονται - Η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς, «Άγριες Μέλισσες», αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στη νέα σεζόν, οι ήρωες θα μεταφερθούν χρονικά την περίοδο της Χούντας και στην τελευταία σκηνή του teaser τους βλέπουμε να το μαθαίνουν «παγωμένοι».

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες»ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους.

Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη. Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε. Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο. Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα. Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα.

Οι τρεις άντρες που εξορίζονται και βασανίζονται

Ο Ακύλας Μεγαρίτης, έχοντας μετακομίσει στο αρχοντικό των Σεβαστών, σηματοδοτεί και την αρχή μιας περιόδου που θα στιγματίσει όλους τους ήρωες, αφού θα κάνει τα πάντα προκειμένου να υπηρετήσει τα ιδεώδη της χούντας. Από τα πρώτα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες», ο Ακύλας θα κυνηγήσει εκείνους που αντιστέκονται στο καθεστώς. Κάποιοι μπαίνουν στο στόχαστρό του και θα κινδυνεύσει η ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό «MYtv», ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης θα προσπαθήσουν να αντισταθούν, αλλά θα το πληρώσουν. Ο Ακύλας δεν συγχωρεί και δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Όταν καταλάβει ότι ο Προκόπης έχει αριστερές πεποιθήσεις θα δώσει αμέσως εντολή να τον στείλουν στην εξορία. Ο Παναγιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει τον ξάδελφό του, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Ο Προκόπης θα περάσει σκληρές στιγμές στα χέρια των χουντικών και αφού βασανιστεί θα εξοριστεί από το Διαφάνι.

Ο Λάμπρος, εκτός για το ότι παλεύει για να έρθουν καλύτερες μέρες στο Διαφάνι, μπαίνει στο στόχαστρο του Ακύλα για έναν ακόμη λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του Αχιλλέα, ο οποίος πέθανε από τα χέρια του Μιλτιάδη. Έτσι, ο δάσκαλος θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο.

Από την άλλη, στις «Άγριες Μέλισσες», ο Μπάμπης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τους συγχωριανούς του που περνούν δύσκολες στιγμές, ενώ δεν θα διστάσει να επιχειρήσει να μπει στην Αντίσταση ώστε να καταφέρει μαζί με τους υπόλοιπους να ρίξουν το καθεστώς. Ωστόσο, οι κινήσεις του δεν θα μείνουν κρυφές και η παραμονή του στο Διαφάνι στον τρίτο κύκλο δεν θα διαρκέσει πολύ. Θα εξοριστεί σε ένα μακρινό νησί, όπου τον περιμένουν δύσκολες στιγμές.

Ο Παναγιώτης, η Ελένη, η Ουρανία και ο Κυριάκος θα είναι τραγικά πρόσωπα. Θα κάνουν τα πάντα για να μαθαίνουν νέα από τους αγαπημένους τους, ωστόσο ούτε αυτό θα είναι εύκολο.

 

Ο τρίτος κύκλος της σειράς, Άγριες Μέλισσες θα είναι ακόμα πιο ερωτικός, με την τηλεθέαση να «χτυπάει» κόκκινο»! 

Μελέτης – Κόρη Ακύλα

Ο Μελέτης και η κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη θα έρθουν πολύ κοντά, καθώς ο γιος της Ανέτ Ρουσσώ θα γίνει το νέο τσιράκι του Ακύλα. Η ιστορία τραγικά επαναλαμβάνεται στα ερωτικά του. Ο Μελέτης θα ερωτευτεί την κόρη του νέου του αφεντικού, όπως τότε με την Πηνελόπη και τα εμπόδια που έβαζε ο Δούκας. Ένας μεγάλος έρωτας θα ξεκινήσει, βάζοντας σε κίνδυνο το ζευγάρι. Ο Ακύλας δεν θα γνωρίζει τίποτα γι’ αυτό. Ο Μελέτης θα διστάσει να παραδοθεί στο νέο αυτό ερωτικό κάλεσμα, αλλά η έλξη είναι μεγάλη. Βέβαια, η Πηνελόπη τριγυρίζει ακόμα στο μυαλό του. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτόν στις Άγριες Μέλισσες, μόλις εκείνη επιστρέψει από το Παρίσι.

Πέτρος – Ασημίνα

Από την άλλη πλευρά, η Ασημίνα θα εντυπωσιαστεί από το νέο της αφεντικό, τον εκδότη Πέτρο Ορφανίδη, όπως αντίστοιχα και εκείνος από αυτή. Η συνεργασία τους δε θα αργήσει να χτιστεί στα θεμέλια μίας πολύ δυνατής φιλίας, καθώς αυτή εργάζεται στην εφημερίδα ως γραμματέας. Στη μέση θα βρεθεί ο Νικηφόρος, ο οποίος θα θορυβηθεί από την απομάκρυνση της αγαπημένης του.

Ακύλας – Βιολέτα 

Ο Ακύλας θα γοητευτεί από την όμορφη και σκληρή Βιολέτα, εκείνη όμως τον μπλέκει στα δίχτυα της για άλλον λόγο. Θέλει να τον εκδικηθεί για τον θάνατο του Μιλτιάδη και για το κακό που προκάλεσε στο αγαπημένος της χωριό. Μία σχέση μίσους και πάθους έρχεται να συναρπάσει. Ωστόσο, και η Μυρσίνη πολιορκεί ερωτικά τον Ακύλα, με σκοπό έναν και μοναδικό: Να τον επηρεάσει και να τον στρέψει εναντίον της Λενιώς Σταμίρη. Θα απατήσει και αυτή τη φορά άραγε τον Δούκα;

Άλκης – Ουρανία

Ο Άλκης Σαραντόπουλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Θα εμφανιστεί στις Άγριες Μέλισσες για να πολιορκήσει ξανά την Ουρανία. Η πρωταγωνίστρια δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει τον εαυτό της. Μπορεί ο Κυριάκος να είναι η οικογένειά της, αλλά ο Σαραντόπουλος καταφέρνει να ξυπνήσει θαμμένα συναισθήματα ρομαντισμού. Πώς θα καταλήξει αυτό το ερωτικό τρίγωνο;

Δρόσω – Κωνσταντής

Η Δρόσω θα έρθει και αυτή αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις στον τρίτο κύκλο, καθώς θα γίνει ξανά τραγουδίστρια. Αν και έχει ακόμα αισθήματα για τον Κωνσταντή, η μικρή Σταμίρη θα αποφασίσει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση, μιας και έχει επηρεαστεί βαθιά από τα μυστικά που ήρθαν στο φως. Η Δρόσω, λοιπόν, θα ασχοληθεί και πάλι με το τραγούδι που είναι η μεγάλη της αγάπη, όχι σε καμπαρέ, αλλά σε μπουάτ. Επίσης, ένα νέο πρόσωπο φαίνεται ότι θα έρθει στη ζωή της Δρόσως και θα τη συνεπάρει. Τι θα γίνει, όμως με τον Κωνσταντή αφού τον βλέπει στη Λάρισα;

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»