«Είναι ένας μικρός θάνατος, πέρασα τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν»

 

 

 

Τέλος η «Φωλιά των Κου Κου» – Ο απολογισμός, οι συγγνώμες και οι ατάκες όλο νόημα της Κατερίνας Καραβάτου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ρίχνει σήμερα οριστικά αυλαία και περνάει στην τηλεοπτική ιστορία… Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκίνησε την τελευταία εκπομπή με μεγάλη συγκίνηση, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη σήμερα γιατί βλέπω όλους εσάς εδώ. Το λέω ειλικρινά για κάθε έναν από εσάς. Σήμερα ξεκινάει η τελευταία εκπομπή της σεζόν και η τελευταία εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά από τέσσερα χρόνια. Κύριες και κύριοι αυτή εδώ η εκπομπή θα είναι από τους Κου Κου για τους Κου Κου από εμάς για εσάς.

Αν δεν είχαμε τη δική σας στήριξη και μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αυτή η εκπομπή δεν θα ήταν αυτό που ήταν. Όμως μας στηρίξατε, μας αγαπήσατε και αυτό θα είναι για πάντα το παράσημό μας» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της τελευταίας εκπομπής.

Έχοντας δίπλα της την δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου, η παρουσιάστρια λύγισε όταν μετέφερε τα λόγια της κόρης της, Αέλιας.

«Όταν άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι αυτή η εκπομπή θα πάψει να υπάρχει, της το είπανε στο σχολείο, την ρωτούσανε εάν η μαμά της δεν θα παρουσιάζει πλέον αυτή την εκπομπή. Με ρώτησε λοιπόν το παιδάκι -γιατί αυτό ξέρετε είναι μια άβολη ερώτηση- όπου εσύ δεν έχει πει κάτι, αλλά το μαθαίνουν από κάπου αλλού», είπε η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε συγκινημένη: «Της εξήγησα τέλος πάντων ότι ήξερα και ότι γνώριζα για το τι θα συμβεί. Μαμά μου λέει, δεν θα συνεργάζεσαι ποια με την Δήμητρα; Προσκυνώ! Μπράβο για όλα Δήμητρα. Μπράβο, μπράβο σε όλα», είπε αποχαιρετώντας τη συνεργάτιδά της.

Ο Λάμπρος Βακιάρος, μάλιστα, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά, παρέλαβε από την Κατερίνα Καραβάτου το βραβείο του MasterChef.

«Ο Λάμπρος Βακιάρος δεν είχε πάρει ποτέ το βραβείο του. Είναι η στιγμή που δίνουμε το βραβείο του MasterChef», είπε η Κατερίνα Καραβάτου και αγκάλιασε τον Λάμπρο.

«Ο Λάμπρος, αλήθεια, το είχε πει και στην εκπομπή, δεν έχει πάρει ποτέ το βραβείο του από το MasterChef και ήρθε η ώρα να το πάρει από τους Κου Κου, τέσσερα χρόνια μετά», τόνισε επίσης η Κατερίνα, με τον Λάμπρο Βακιάρο να προσπαθεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Λ.Β.: Θα μας πάρουν τα ζουμιά τώρα.

Κ.Κ.: Σε αγαπάμε πολύ, Λάμπρο.

Λ.Β.: Κι εγώ, πολύ!

 

Η παρουσιάστρια του Star, λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο της στο τηλεοπτικό σταθμό, μίλησε έξω από τα δόντια για το τέλος της εκπομπής, πετώντας μπηχτές και βέλη σε κάθε κατεύθυνση…

«Σας είχα πει ότι θα ήθελα να κοιταζόμαστε με καθαρότητα στα μάτια. Δεν χρειάζεται καθόλου να με κοιτάτε περίεργα… Ούτε να με κοιτάτε με αγωνία. Θα σας εξηγήσω γιατί δεν χρειάζεται ποτέ να με κοιτάτε με αγωνία. Ανέκαθεν έχω υπάρξει ένας πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμη κι αν δεν την εκλαμβάνει. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη. Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει πως και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ. Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και τον άλλων και ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω. Αυτό το έμαθα… 

Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα και οι καλοί τρόποι δεν είναι αδυναμία αλλά υποχρέωση. Πέρασα πολλά στάδια τις τελευταίες ημέρες, τον τελευταίο καιρό και το τελευταίο μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες, τουλάχιστον από εμένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική και χαρούμενη και σίγουρα πλούσια με μαθήματα σε όλους τους τομείς. Κάθε αποχαιρετισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση, έτσι ακριβώς σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη.

Ήρθα σήμερα εδώ για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα της «Φωλιάς των Κου Κου». Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από εμένα που δεν με υπερασπίστηκα όπως έπρεπε. Ακούω και διαβάζω από εδώ και από εκεί μετά κατάλαβα, κατέληξα σε αυτό που ήταν εδώ μπροστά μου. Ότι είναι σίγουρα το χειρότερο από το να φας ένα μήλο με ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο με μισό σκουλήκι μέσα. Για ένα πράγμα είμαι πάρα πολύ περήφανη, πραγματικά, για όλους εσάς…» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου στο τέλος της εκπομπής.

 

«Δεν πρέπει να με κοιτάτε με αγωνία γιατί εγώ είμαι ένας πάρα πολύ αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος τιμά τη δουλειά του, τους εργοδότες του, τους συνεργάτες του και πορεύεται με αγάπη ακόμα και όταν δεν την εκλαμβάνει.

Μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν μου θα σας θυμίσει ότι και ξέρω να φέρομαι και ξέρω να εκτιμώ, Ξέρω να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες και τις δικές μου και των άλλων. Ξέρω να σηκώνομαι όταν πέφτω.

Μέρος της κρητικής μου καταγωγής μου έχει δώσει αυτήν την καλώς εννοούμενη περηφάνια. Λέει μια μαντινάδα «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις». Η συνέπεια, η ταπεινότητα, η σεμνότητα, οι καλοί τρόποι, δεν είναι αδυναμία, είναι υποχρέωση.

Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες -τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη και πολύ πλούσια

Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, διαβάζοντας ένα απόσπασμα το βιβλίο «Να σου πω μια ιστορία», η Κατερίνα Καραβάτου είπε τα εξής: «Έρχομαι σήμερα εδώ με ψηλά το κεφάλι ως η Κατερίνα που γνωρίζετε για να αποχαιρετήσω την Κατερίνα Καραβάτου της «Φωλιάς των Κου Κου». Και ήρθα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τα πλεονεκτήματα του να μη θυμώνουμε.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από μένα και θέλω να συγχωρέσω όσο πιο γρήγορα μπορώ όλους τους ανθρώπους που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε για να μπορέσω να συνεχίσω μπροστά.

Κατέληξα σε αυτό που ήξερα πάρα πολύ καιρό και ήταν εδώ μπροστά μου. Ξέρετε ποιο ήταν αυτό; Ότι είναι σίγουρο πως το χειρότερο από το να φας ένα μήλο και να βρεις ένα σκουλήκι μέσα, είναι να φας ένα μήλο και να βρεις μισό σκουλήκι μέσα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

Δειτε Επισης

#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη