«Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς - Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο»

 

 

 

Κόρο και Ασημακόπουλος καρφώνουν την παραγωγή του #SurvivorGR - «Η παραγωγή του Survivor μας ζήτησε να κάνουμε το θεατρικό για τον Τριαντάφυλλο» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε στο «Πρωινό» και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για το #SurivorGR. Κάπως έτσι προέκυψαν και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις

«Δεν έχω βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς, απλά είχα κάνει μια διόρθωση.

Πρήστηκα γιατί είχα βγάλει ένα σκουλικάκι στο στομάχι μου και είχα πάθει τυμπανισμό. Ήταν κάτι αγωνίσματα που πέφταμε στα νερά που ήταν πράσινα, ίσως ήπια κατά λάθος νερό, πέρασε στο στομάχι μου και μου δημιούργησε πρόβλημα. Με πονούσε, είχα διάρροια, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια. Είχα πάει στο νοσοκομείο, σε ένα παιχνίδι ήμουν σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος.

Το «Πούντα Κάνα» ήταν ένα στιγμιαίο λάθος.

Είχα πάρει κάποια vibes ότι ο Τζέιμς δεν ήταν και ο αγαπημένος παίκτης στην παραγωγή, είχε δημιουργήσει κάποια θέματα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σε δηλώσεις του για το Survivor, o Γιώργος Κόρομι δήλωσε: «Το θεατρικό ήταν κάτι που μας ζήτησαν από την παραγωγή να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν είχα σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κακή πρόθεση».

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αυτό με τον Τριαντάφυλλο ήταν όντως της παραγωγής. Αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης. Και με τον γυμνισμό ήταν στημένο. Θέλαμε να δώσουμε άλλο μήνυμα ότι δεν θέλουμε να ντρεπόμαστε για το σώμα μας»

 
 

Ο Γιώργος Κόρομι, o τέταρτος φιναλίστ του Survivor αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο θεατρικό που ετοίμασαν στον Άγιο Δομίνικο ύστερα από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το παιχνίδι, καρφώνοντας την παραγωγή…

«Η αλήθεια είναι ότι το θεατρικό ήταν κάτι που το συζήτησαν από την παραγωγή. Εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ. Το είχα συζητήσει μαζί τους και λέω “Παιδιά δεν έχω σκοπό να κάνω κάτι τέτοιο”. Ελπίζω να γελάσαμε, ήταν κάτι αστείο, δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση, όπως σε όλα τα θεατρικά. Ήταν σάτιρα. Εννοείται ότι θα κρατήσω το look του Survivor. Θα δω πως θα πάει…

Έκανα και εγώ παρέα με τον Σάκη Κατσούλη και με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Περάσαμε μοναδικές στιγμές και γελάσαμε πολύ. Δεν το είδατε δυστυχώς αυτό. Το μοντάζ τα έχει κρύψει και έχει κρύψει και πολλές δυνατές συγκινητικές στιγμές, γέλια… Εμείς τα έχουμε ζήσει οπότε τα γνωρίζουμε. Είμαι καλά με όλους» αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κόρομι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»