Έτσι αποχαιρέτησαν οι ελληνικές εκπομπές τους τηλεθεατές - Kαλό Σεπτέμβρη και αν

 

 

Ελληνική τηλεόραση: Διάλυση- Κλειστή λόγω διακοπών: Ο Γιώργος Παπαδάκης έγραψε το 30ο φινάλε του «Καλημέρα Ελλάδα» με την μητέρα του Ρέμου: «Ξεφτίλα θα γίνουμε» - Η Δανάη Μπάρκα βούρκωσε με τα λόγια του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη στο φινάλε του «Πάμε Δανάη» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για το φινάλε του «Πρωινού»: «Διαφωνώ με τα πανηγύρια» 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Η τελευταία εκπομπή της σεζόν έγινε σε… οικογενειακό κλίμα στο «Πάμε Δανάη!», αφού στο πλατό βρέθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μίλησε για τη Δανάη Μπάρκα, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» που έρχονται στο Mega, αλλά και τα θεατρικά του πλάνα για το καλοκαίρι!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Αυτή τη σεζόν από τη Δανάη είδα όλα αυτά που ήξερα, στο peak τους. Ήξερα τη διάθεσή της, ήξερα τα προσόντα της, δε μπορούσα να φανταστώ την αντοχή της, αλλά νομίζω ότι βγήκε μεγάλη νικήτρια. Τι ωραία να τελειώνει μια χρονιά… Αισθάνομαι σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια. Ήταν ένας πηχτός χρόνος για όλους μας.

Δεν είχα αμφιβολία, δεν πίστευα ότι δε θα πάει καλά η εκπομπή. Με τη Δανάη, με όλη αυτή τη σύνθεση, και με τη διάθεση σας όλων ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα πάει καλά», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός για τη Δανάη Μπάρκα.

 

Στο φινάλε της εκπομπής η Δανάη Μπάρκα λύγισε μιλώντας για την φετινή σεζόν αλλά και την ευκαιρία που της δόθηκε να βρεθεί στην πρωινή ζώνη με την δική της εκπομπή. «Στην αρχή ακούστηκε ως τρέλα» είπε χαρακτηριστικά, ενώ η μητέρα της εισέβαλε συγκινημένη στο πλατό.

Η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

 

Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της στο «Happy Day» έκαναν φινάλε για τη φετινή σεζόν.

Με πολλή όρεξη, χαμόγελα και… μπουγέλο, η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Παπανώτα, τον Κώστα Φραγκολιά, την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Γιώργο Σατσίδη, την Όλγα Λαφαζάνη αλλά και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Κι εγώ με τη σειρά μου ευχαρίστησα έναν προς έναν τους συνεργάτες αυτές της εκπομπής. Κι αυτό είναι κάτι που νιώθω ότι χρωστάω γιατί όπως σας έχω πει πολλές φορές η τηλεόραση είναι μια ομαδική δουλειά. Πριν χριστώ κεντρική παρουσιάστρια, έχω υπηρετήσει εκπομπές και δουλειές και πιστεύω πολύ στο σύνολο και σε αυτό το αποτέλεσμα. Όπως πιστεύω πολύ και στο πρόσταγμα που δίνει ο αρχισυντάκτης. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχισυντάκτριά μας, Μαίρη Παλιαλέξη, με την οποία είμαστε οικογένεια» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συμπλήρωσε: «Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω εσάς γιατί σε μια δύσκολη χρονιά με κορονοϊό μας επιλέξατε και ήμασταν η πρώτη επιλογή στη ζώνη προβολή μας. Αυτό είναι το παράσημό μας, σας αγαπάμε πολύ. Καλό καλοκαίρι».

 

Ο Γιώργος Παπαδάκης κατεβάζει τα ρολά του «Καλημέρα Ελλάδα»για τις καλοκαιρινές διακοπές και ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Στο 30ο φινάλε της ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος έκλεισε την εκπομπή παρέα με τους συνεργάτες του και τον Μάρκο Σεφερλή πίνοντας τσίπουρα…

«Να ευχηθούμε σε όλους καλό καλοκαίρι. Να σας ευχαριστήσουμε που μας ανεχτήκατε αυτή την 30η για μας χρονιά. Είμαστε ευτυχείς που κλείνουμε με την οικογένειά μας Ραντεβού τον Σεπτέμβριο! Καλημέρα Ελλάδα!», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εμφανώς συγκινημένος δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τις φράσεις του και έτσι ζήτησε να προβληθεί το βίντεο για την Μαίρη Μάτσα, ως ακόμη ένας φόρος μνήμης και τιμής στην συνεργάτιδα, η απώλεια της οποίας βύθισε στο πένθος όλη την οικογένεια του ΑΝΤ1.

«Ερχόταν στη δουλειά της εδώ, μαζί μας. Η Μαιρούλα έφυγε. Η Μαιρούλα έφυγε αλλά δεν την ξεχνάμε. Μαιρούλα, κλείνοντας αυτή η τηλεοπτική χρονιά...» άρχισε να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης αλλά εμφανώς συγκινημένος δεν μπόρεσε να συνεχίσει και πάσαρε ένα βίντεο αφιερωμένο σε εκείνη.

 

Μια έκπληξη επεφύλασσε η ρεπόρτερ το πρωί της Παρασκευής στον Γιώργο Παπαδάκη. Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η κα. Ελένη Πασχαλίδη βγήκε ζωντανά στο «Καλημέρα Ελλάδα» από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και έκανε πρωινή έκπληξη στον παρουσιαστή του ANT1.

Η μητέρα του δημοφιλούς καλλιτέχνη δήλωσε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι είναι ο αγαπημένος της παρουσιαστής, ενώ στη συνέχεια τραγούδησε και ζωντανά το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία»!

«Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», λέει η κ. Πασχαλίδου και ο Γιώργος Παπαδάκης, ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση λέει: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά! Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο»;

Η Ελένη Πασχαλίδου δίνει μια απρόσμενη και χιουμοριστική απάντηση: «Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω μόνο το Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου». Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου αρχίζει και τραγουδά το γνωστό τραγούδι, σχολιάζοντας παράλληλα: «Όχι καλέ! Α πα πα! Ξεφτίλα θα γίνουμε!».

 

Και το «Πρωινό» ρίχνει αυλαία σήμερα, με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό και να συνεχίζουν την επόμενη σεζόν, με αλλαγές στην ομάδα τους. 

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπήρχε έντονη φημολογία για το τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ενώ δεδομένη θεωρείται και η αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισανού. Ο Τάσος Τεργιάκης, από την άλλη, συνεχίζει κανονικά.

Στο ξεκίνημα της σημερινής εκπομπής, η παρουσιάστρια ρώτησε τον πρώην σύζυγό της: «Είσαι στενοχωρημένος που τελειώνουμε;». Τότε, ο… ετοιμόλογος Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Όχι χαρούμενος είμαι που τελειώνουμε, είμαι στενοχωρημένος για τα πανηγύρια. Το ξέρετε ότι εγώ διαφωνώ με τα πανηγύρια αλλά ok».

 

Οι οικοδεσπότες της πρωινής ζώνης του ANT1 αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές, με τον Γιώργο Λιάγκα να εύχεται τα καλύτερα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος αποχωρεί οριστικά από την εκπομπή.

«Φτάσαμε στο τέλος! Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα να σας ευχαριστήσουμε όλους. Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά. 

«Καλή επιτυχία στον Δημητρώ για τα νέα του τηλεοπτικά καθήκοντα. Δημήτρη να πας καλά. Σε αγαπάμε πολύ, είσαι φίλος μας πολύ. Εμένα δεν μου αρέσουν οι δακρύβρεχτες και μεγάλες κουβέντες. Καλό καλοκαίρι να είστε όλοι καλά» αποχαιρέτησε λακωνικά ο Γιώργος Λιάγκας.
 

 

Η Τατιάνα Στεφανίδου έριξε αυλαία με το «T-live» στον Alpha.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ευχαρίστησε την ενημέρωση του Alpha που τη στήριξε, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό που την προτίμησε, κατατάσσοντάς την πολλές φορές στην κορυφή, δίπλα από ήδη υπάρχουσες-χτισμένες- εκπομπές.

«Είχα την τεράστια τύχη να συνεργαστώ με τον ενημερωτικό τομέα του Alpha, που δουλέψαμε ως ομάδα. Κάτι που οφείλω να ομολογήσω για μένα ήταν λίγο πρωτόγνωρο. Δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις παντού. Εδώ στον Alpha οι άνθρωποι είναι σαν μια γροθιά, σαν μια ομάδα, στηρίζουν ο ένας τον άλλο, αγωνιούν ο ένας για τον άλλο, όλα αυτά ξεκινούν από την κ. Δήμου που έχει τη διεύθυνση και ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά προστασίας για όλους μας. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα συνηθίσει να συνεργάζομαι κάτω από τόσο καλές συναδελφικές συνθήκες. 27 χρόνια στα κανάλια, καταλαβαίνετε τι έχω ζήσει.

Όλοι οι άνθρωποι εδώ είναι μία οικογένεια, μία ομάδα. Και οφείλω να ομολογήσω, ότι παρά την πανδημία που μας δυσκόλεψε, όταν υπάρχει καλό κλίμα με τους ανθρώπους εκεί παίρνεις κουράγιο και προχωράς. Ήταν απίστευτη εμπειρία, πρέπει να το ομολογήσω. Θέλω να ευχαριστήσω κι εσάς που ήρθατε στην παρέα μας.

Όταν ξεκινήσαμε κάπου ξαφνικά τα Χριστούγεννα από το πουθενά, σε μία ζώνη δύσκολη για το συγκεκριμένο κανάλι, δεν πιστεύαμε ότι θα έρθετε στην παρέα μας. Ξεκινήσαμε, ήταν οι τελικοί των ριάλιτι, δεν ξέρατε καν ότι ξεκινήσαμε… Μπήκαμε σε μια διαδικασία μέρα με τη μέρα να κερδίζουμε ολοένα και περισσότερους από εσάς. Έφτασε κάποια στιγμή να εμπιστεύεστε τόσο πολύ αυτή την πρωινή συντροφιά, που μας φέρατε κάποιες ημέρες στην κορυφή, κάποιες ημέρες δίπλα σε χτισμένες εκπομπές. Δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε χάρη σε εσάς» είπε μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ήταν μεγάλη τιμή να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, να δουλέψω σε μία ζώνη που είχα ξαναδουλέψει στον ΣΚΑΙ και είχαμε φέρει τα ίδια αποτελέσματα. Τα καταφέραμε χάρη σε εσάς. Είναι σημαντικό να κλείνει η χρονιά με ικανοποίηση ότι είσαστε κοντά μας και σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαιράκι» κατέληξε.

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό με το Pop Up στον Alpha είχε πολλά να εξομολογηθεί αγκαλιά με τους συνεργάτες της.

«Έτσι όπως είμαστε εδώ μαζεμένοι, αγαπημένοι, μια ωραία παρέα, κανονική, αληθινή θα ευχαριστήσω και εσάς όπως και όλους τους άλλους πίσω. Ξέρω πολύ καλά, πόσο με έχουν στηρίξει και αγαπήσει και πραγματικά το είχα πολλή ανάγκη σε μία χρονιά πολύ δύσκολη, όχι μόνο για εμένα αλλά και για την ανθρωπότητα.

Πολλοί άνθρωποι περνάμε δύσκολα, όλοι οι άνθρωποι κάποιες φορές είμαστε χαρούμενοι, κάποιες φορές κλαίμε, κάποιες φορές ερωτευόμαστε, κάποιες φορές χωρίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας λόγω των καταστάσεων. Είμαι πολύ τυχερή, πολύ χαρούμενη που ήσασταν δίπλα μου, που με δεχτήκατε χωρίς καμία εμπειρία, χωρίς καμία παρακαταθήκη, χωρίς κανένα βιογραφικό. Είναι πολύ σημαντικό.

Όταν με βλέπατε στενοχωρημένη ή χαρούμενη ποτέ δεν με εκθέσατε, ποτέ δεν με στενοχωρήσατε και οφείλω να σας το πω. Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πώς ήταν αυτή η χρονιά και νομίζω ότι έχει αποτυπωθεί πάνω στο σώμα μου. Πολλές φορές οι άνθρωποι όταν περνάμε δύσκολα, σωματοποιούμε καταστάσεις. Κάποιες φορές παίρνουμε μερικά κιλά και μας λένε ότι είμαστε έγκυες, άλλες φορές χάνουμε κιλά και ίσως να έχουμε ανορεξία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε αγωνία, άγχος, έχουμε αγάπη και προσπαθούμε. Και έχουμε ανθρώπους δίπλα μας που αντί να μας γυρνούν την πλάτη, μας κρατάνε από το χέρι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:   

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων