#HFarma: H τελευταία αποχώρηση, μία ανάσα πριν τον τελικό! Οι φιναλίστ!

 

#HFarma: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός! Η μονομαχία για την παραμονή του που αποδείχτηκε δυνατό ντέρμπι! Η  τελική πεντάδα του Ημιτελικού και Τελικoύ! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Απίθανο το τραλάρισμα του Σάκη Τανιμανίδη εις βάρος των τηλεοπτικών αγροτών οι οποίοι έχουν μείνει λίγοι και μάλλον άρχισαν να πλάθουν ιστορίες στο μυαλό τους για περισσότερο... σασπένς!

Οι εναπομείναντες αγρότες το προηγούμενο βράδυ άρχισαν να μυρίζουν κάτι περίεργο που ερχόταν από το δωμάτιο και μάλιστα, άφησαν να εννοηθεί ότι ήταν μυρωδιά από... φαντάσματα. Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή που έκαναν αυτή τη διαπίστωση, η Σίλβερ, το σκυλάκι της Φάρμας, άρχισε να γαυγίζει, κάτι που για πολλούς θεωρήθηκε... σημάδι!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε να το... διασκεδάσει λίγο και να τους εξιστορίσει μία ιστορία... τρόμου την οποία είχε βγάλει από το μυαλό του, γεγονός που παραδέχτηκε αργότερα ο παρουσιαστής on camera.  

Ο Σάκης λοιπόν είπε ότι στη Μαλακάσα όπου είναι η Φάρμα, είχε χαθεί πριν από περίπου οκτώ χρόνια μία ολόκληρη οικογένεια, μόνο που δεν βρέθηκε ποτέ, παρ' όλο που δύτες είχαν βουτήξει σε παραπλήσια λίμνη προκειμένου να τους βρουν.

Όπως είπε αργότερα ο Σάκης, η συγκεκριμένη λίμνη έχει βάθος... 1,20 μέτρα που σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να χαθεί ή να πνιγεί άνθρωπος.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, τρύπωσε στην φάρμα και άρχισε να σπάει πράγματα στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον των παικτών και να τους βγάλει έξω.

Εκείνοι... τσίμπησαν και μετά και το έντονο γάβγισμα του σκύλου της Φάρμας, αποφάσισαν να βγουν έξω και να δουν τον εισβολέα.

Τελικά, μετά από αρκετό σασπένς και δράση, αποκαλύφθηκε μπροστά τους ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος φυσικά δεν σταμάτησε να γελάει.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου έφυγε από το ριάλιτι αγροτών και άφησε το γνωστό γράμμα με τον πρώτο υποψήφιο μονομάχο που υπέδειξε. 

Η εντυπωσιακή καλλονή η οποία έχασε από την Κάτια Δέδε στη μονομαχία, πρότεινε τον Κώστα Γκρέκα για αρχηγό, όμως έπρεπε να βρεθεί μέσα από ψηφοφορία των αγροτών και ο δεύτερος υποψήφιος.

Αυτός τελικά ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ή Μπιλάκος όπως τον αποκαλούν στη φάρμα, ο οποίος έδειξε αποφασισμένος να διεκδικήσει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα την αρχηγεία της τελευταίας εβδομάδας του παιχνιδιού.

Κώστας και Μπιλ ρίχτηκαν στον στίβο μάχης και η αλήθεια είναι πως ο αγώνας ήταν πολύ έντονος καθώς δεν ήταν μόνο δύναμης αλλά και απομνημόνευσης ενός πίνακα που είχε αριθμούς και σχήματα.

Κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και για τους δύο παίκτες οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν την αρχηγεία. 

Ο Θανάσης Πάτρας και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αναμετρήθηκαν σε αγωνίσματα, διεκδικώντας και οι δύο την παραμονή τους στο παιχνίδι που σημαίνει αυτόματα ότι θα περνούσε κάποιος από τους δύο στην τελική πεντάδα. 

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, αφού αναμετρήθηκε με τον Κώστα Γκρέκα για τη διεκδίκηση της ασυλίας και της αρχηγίας της τελευταίας εβδομάδας του παιχνιδιού, ήρθε η ώρα να τα δώσει όλα και απέναντι στον Θανάση Πάτρα.

Ο Βασίλης επιλέχθηκε από τον αρχηγό Κώστα Γκρέκα να είναι ο πρώτος μονομάχος και με τη σειρά του ο Μπιλ έδωσε τη μαύρη πέτρα στον Θανάση Πάτρα ο οποίος από την πρώτη στιγμή γνώριζε ότι θα επιλεγόταν σ' αυτή τη θέση.

Στο πρώτο αγώνισμα των δύο μονομάχων, νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλης που το είχε καλύτερα από τον Θανάση στο τσεκούρι καθώς έπρεπε να κόψουν ξύλα και να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα κιλά μπορούσαν.

Οι επόμενες δοκιμασίες ήταν επίσης το ίδιο απαιτητικές και δύσκολες με τον Βασίλη να δείχνει πως υπερτερεί του Πάτρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τελικά νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλης με τον Θανάση Πάτρα να αποχωρεί συγκινημένος από τη Φάρμα.

Να τονίσουμε ότι η τελική πεντάδα που έχει απομείνει και πάει για τον τελικό μαζί με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο είναι η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η Κάτια Δέδε, ο Κώστας Γκρέκας και ο Ντούπης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!
Η Silia Kapsis ξεσήκωσε το Malmö Arena με την δροσιά της, για την Κύπρο, στην 68η #Eurovision!